Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość agatka1214
Wiem wlasnie i dlatego nie chce robic wszystkiego na raz ze z dnia na dzien koniec i tyle wszystko w swoim czasie

Gość agatka1214
Gerda ,Suzan jednak upieklam miesko w piekarniku ale zrobilam dla rodziny kurczaka do tego cebulke na patelni i jogurt grecki i koperek taki sos moge do miesa jesc bo ciagle mam watpliwosci bo tam w twj liscie bylo napisane w produktach neutralnych zakwaszane produkty czyli smietana a jogurt zwykly i grecki tez czy to bialko?

Gość gerda1966
kwasna smietana jak najbardziej neutralna jest

Gość agatka1214
A jogurt i jogurt grecki

Gość agatka1214
Gerda masz juz wyniki?

agatka wyniki dopiero po niedzieli będą bo ich bardzo dużo mi porobili bardzo dziękuję za zainteresowanie :) tak jak kwaśna śmietana to i jogurt i kefir i siadłe mleko i maślanka :)

agatka jezeli chcesz mieć dobry wynik na wadze i w lustrze to MUSISZ wszystkie złe rzeczy wyeliminować i nie ma zmiłuj się

Gość gerda1966
Deep :) co racja to racja :) agatka się boi ,że będzie chodzić głodna i tak postępy robi :)

gerda postępy robi owszem ale mogą być bardziej efektowne a juz napewno głodna by nie chodziła po całkowitej zmianie Susan zaliczać chyba ci już nie muszę kolejnych dni bez faj

Gość agatka1214
Czyli powiedzcie co waszym zdaniem wyeliminowac?

agatka przecież Ty jak piszesz swoje menu to z góry wiesz do czego ja się przyczepię :) :D

A ja sobie jadę 3 dzień na rybach zmieniam tylko dodatki czyli pierwszy dzień ziemniaki (na sucho) sałaka z jabłka i marchewki ,na drugi dzień kapusta kiszona z suszonymi grzybami a dzisiaj tuńczyk z makaronem,w niedziele zaś biorę się za te soki z sokowirówki

Gość gerda1966
Deep to trzy dni jedziesz na tuńczyku z puszki?

gerda e no nie trochę nie dokładnie napisałem pierwszy dzień dorsz,drugi dzień łosoś a dzisiaj z puchy właśnie tuńczyk

Gość gerda1966
Hej , Deep no chyba, że tak :) to możesz rybki jeść :) a gdzie reszta?

Gość agatka1214
Hej u mnie jak zwykle szkola sprzatanie urodziny mialam weekend zajety na wadzie 98,5wiec troche spadlo ale nie za duzo co myslicie o 2dniach warzywnych bez miesa chleba itp tylko same surowki i gotowanne warzywka?

agatka bardzo dobrze 2 dni na gotowanych warzywach dobrze ci zrobi dodaj w godzinach popołudniowych jakiś owoc jabłko lub grejpfrut Surówki jak najbardziej tylko jakie i mam nadzieje że nie było majonezu

U mnie poszło jeszcze 1,5 kg przez 2 tyg czyli na dzień dzisiejszy 74,8 kg jest elegancko,teraz 2 dni przerwy na regeneracje

gerda kurde jeszcze nie wieczorem dopiero,bo jadę dzisiaj na większe zakupy popołudniu i wieczorem sprawę ogarnę

gerda nasze diety może całkiem inne,ale obie widzę bardzo skuteczne i tak trzymać -))

gerda dokładnie w 100% zdrowe noi sok zrobiony ale żem tego namieszał czyli marchewki , jabłka, banan,mandarynki totalny mix ,niestety żeby zrobić duży dzban to żem musiał trochę tego przemielić Ale faktycznie sok samemu zrobiony to mistrzostwo świata jednym słowem pycha a nie te ze sklepu w butelkach,teraz już wiem co to dobry zdrowy sok bez chemii

Gość Susan07
Hej kochani, podczytuje Was, ale mam gosci, dlatego sie nie udzielam; Ciesze sie, ze wszystkim dobrze idzie!

Deep dlatego uważam ,że wyciskarka jest lepsza :) sokowirówka tak jak pisałeś do placków i do robienia soku z kapusty ale z cytrusów to juz nie hello ...