Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

agata jak się uparłaś z tą mąką to dodaj chociaż nie widzę w tym sensu a jak będziesz fasolkę odgrzewać to uważaj bo Ci sie z mąką przypalić może ... no i to nie będzie rozdzielnie niestety...

Ja poszedłem pobiegać na pół godziny i mi dolało i głowa też mnie boli niestety

poważnie? boli Was głowa? ja myślałam że to po tych cytrynach tabletki ni chce brać ,kawy nie pije co robić?

Witajcie w Sobotni wczesny poranek,mnie już przestała boleć jako tako,miałem iśc w góry dziśaj ale za bardzo nasypało śniegu,muszę więc odłożyć góry. Gerda no własnie nie pijesz kawy,ja pije i po kawie przestaje mnie boleć głowa odrazu.

Dzien dobry! Widze Deep, ze wstales o tej samej porze, co ja :) Ja bol glowy odespalam, nic mnie nie boli. Ufff. Dzisiaj szwagier zlozy mi orbitek, jupi!

Witam , ja dopiero wstałam ale głowa dalej mnie boli :( u mnie nie ma śniegu , idę sie szykować i jade na wyniki kwas ,cholsterol i trójgrycerydy no zobaczymy czy walka się oplaca :)

Moj orbitek jest piekny! Nie mialam narazie szansy na cwiczenia, bo dzieci sie bawia, ale jest ekstra, jest cichutki i bardzo stabilny.

jestem skołowana nie wiem o co chodzi : kwas elegancko 5.8 :D było 7.8 norma 5.7 trójglicerydy 108 :D było 235 norma 200 i teraz masakra cholesterol 252 !!! :( było 234 norma 200 co się ze mną dzieje ???

Witajcie w Niedziele,dzisiaj wkońcu góry ))) Gerda a nie pytałaś sie lekarza czemu cholesterol jest tak zawyżony co on na to.

Dzien dobry! Dzisiaj poszaleje na orbiteku, yes! Gerda, bardzo dziwne z tym cholesterolem, skoro reszta sie poprawila. Tak sobie mysle, moze powinnac sobie zrobic przerwe od badan i po prostu dbac o swoje zdrowie i wsluchiwac sie w to, jak sie czujesz?

Witam w słoneczną niedzielę :) Deep lekarza pytać o cholesterol mam? jak mam romazic przepisany na recepte a nie biore i to samo na dne mam aduneric tez nie biore bo walcze dietą problemem jest cholesterol ale sama muszę do tego dojść od czego rośnie od lekarza się nie dowiesz go to nie interesuje da CI receptę i następny proszę

susana muszę robić wyniki co 2 tygodnie aż doprowadze wszystko do normy muszę to robić bo na wszystkie 3 choroby mam przepisywane recepty, lekow nie biorę bo jak raz wezmę to do końca życia muszę brać , to nie tak jak antybiotyk bierzesz tydzien i koniec w nocy spać nie mogłam myslałam z czego ten cholesterol i jeden powód juz mam BRAK RUCHU !!! i to napewno a dalej albo jem za dużo orzechów albo mam za duzo stresu i nie umię odreagować :(

mam nadzieje ,że zrozumieliście mnie ... i bardzo Wam dziękuję , że jesteście ze mną Pito daj linka do tego orbiterka ,może sobie zapodam już nie mam chyba wyjścia

ta ja i marsz mam dnawe zapalenie stawu w stopie prawej i w tej samej rwe kulszową ledwo chodze cały czas boli mimo tego ze kwas spadł heh dlatego myslałam o kijkach ...

Zapytaj moze lekarza, jaka forma ruchu jest dla Ciebie dobra. Moze lepiej cos w wodzie? Aqua aerobic albo plywanie.

gerda ja jestem w 100 % za tobą ,ale będę cie naciskał abyś jednak miała jak najwięcej ruchu to PODSTAWA, Przykładowo dwa dni non stop bolała mnie głowa brałem proszki i nic wystarczyło ruszyć sie dzisiaj w góry trochę się zmęczyć i co głowa nie boli natychmiastowo przeszła i energia na resztę dnia jak nie dłużej, Znam cie wystarczająco i wiem że jak zaczniesz to się uzależnisz od ruchu,bierz te kijki (na początek hhee) i ruszaj,a dalej pomyślimy musisz poczuć tą moc a reszta sama przyjdzie ))))

dziękuję Wam bardzo za wsparcie i pomoc byłam na masażu ale wiem, ze to za malo mam doła ...

żeby tylko ... chyba mnie ta głowa tak dobija ... chya wezmę jakąś tablete bo mam dość :(

Dzien dobry, Zimno, ciemno i ferie sie juz u nas skonczyly. Czas rozpoczac nowy tydzien. Oby do piatku :) Mam nadzieje, ze glowy juz Was nie bola.

Witam, jak dobrze głowa mnie nie boli ... u nas jeszcze tydzień ferii a pogodowo ciepło i ładnie ,byłam w biedrze macie tańsze mięso ,paprykę i pomiodorki koktajlowe a dzisiaj moja yoreczka jedzie do fryzjera robić się na laseczkę :) hehe

A ja w tym tygodniu 2 zmiany których nie lubię,jak przyjdę to pewnie was już nie będzie no coż ale jak Susan pisała byle do piątku .

Pito Ty pewnie na orbicie dajesz co? że Cię nie widać :) No Deep zaliczysz 2 zmiany i zaraz będziesz miał wtorek :) a ja się biorę za PITy -11 czyli cofam się do 2014 roku hmm a gdzie agatka zaginęła ???

Gość agatka1214
Dopiero dzis mam czas zawsze weekendy mam zajete u mnie dzis kiepsko jakos slabo sie czuje moze cisnienie nie wiem sama .Deep co myslisz o silowni bierznia rowerek orbitrek tak 3razy w tygodniu dodam ze znalazlam na gruponie za 50zlczy lepiej kupic sobie jakis orbitrek czy rower albo zaczac od aerobiku w domu bo sciagnelam cos ostatnio

Szaleje na orbiteku :) ¨Poza tym, dzisiaj jestem bardzo zajeta. Przyszly moje ksiazki, wgryzam sie :) Odezwe sie pozniej.

Gość agatka1214
Suzan Tyza tego orbiterka zaplacilas 2tys? Bo widzialam w supermarketach tansze wersje