Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Deep powiedzmy ,że teraz mogę się zrelaksować heh ale prawdopodobnie stracę pracę i ta niemoc mnie wyańcza :(

dziękuję susana jesteś kochana mąż przyszedł i się pyta dlaczego płacze do kompa :(

Wiem, o co chodzi! Spij juz, moja mila, jutro bedzie lepszy dzien, obiecuje!

Gość agatka1214
Oj 92 zle napisalam

Dzien dobry :) Mam wszedzie zakwasy! Jestem zadowolona i juz planuje dzisiejszy atak! A Ty Deep jak? Polecam Ci bardzo te kettlebelle. Gerda, nie martw sie kochana, tylko rozgladaj za nowa robota, ksiegowa zawsze prace znajdzie, to swietny fach! W najgorszym wypadku zaloz wlasna firme. W kazdym razie sie nie poddawaj!

Agatka, pamietaj sie intensywnie nawilzac balsamami, zeby skorze pomoc dojsc do siebie i zeby Ci potem nie wisiala. Balsamy i peelingi to podstawa.

Witam wszystkich w ponury wtorek, wczoraj kiedy pisałaś susana to już spałam ...wziełam jakieś krople na spanie i padłam.Teraz jestem w pracy ale nic mnie nie cieszy :(

Gość agatka1214
Tak Suzana wiem dzis ide znowu na szybki chodzenie tylko ze pada bardzo wiec najwyzej wlacze muzyke i 40min biegu w miejscu a dzis sniadanie okolo 9 pomidory z jogurtem i cebula i 3jajka okolo 11sok pomidorowy obiad okolo 12.30 kasza z kapusta czerwona i po 15 tez ta kasza i tyle bo okolo 17ide chodzic wiec po chodzeniu juz nic nie jem

A, to dobrze, ze nie ustajesz w chodzeniu. Ja bym jednak zjadla po tym chodzeniu, bo ostatni posilek o 15 to troche niedobrze. A co, niech Ci Deep powie, moze brokulka na parze?

Gerda, a z ta praca to pewne, ze stracisz? Bo moze martwisz sie niepotrzebnie? A w ogole to zacznij szukac kochana, poczujesz przynajmniej, ze masz nad czyms kontrole.

Gość agatka1214
No zobacze moze jakis sok wlasnie Gerda moze martwisz sie na zapas

Gość agatka1214
Czy jak zaczelam te szybkie chodzenie to moze byc tak ze waga przestanie spadac bo ja wlasnie mam glupi nawyk wazenia codziennie a moze lepiej sie mierzyć

Zmierz sie koniecznie! Moze byc tak, ze bedzie zastoj, tym sie nie martw tylko rob swoje. Zycze Ci juz niedlugo 8 z przodu na wadze :)

Gość agatka1214
Myslalam narazie krece bez hula hop zawsze to jakis ruchkupie po wyplacie

30 min orbiteka i 30 min hula. Troche czuje niedosyt w sumie, ale jest moc.

Martwię się na zapas bo widzę dochody i straty heh i żeby było fajniej to sama siebie będę musiała zwolnić na końcu jak pozwalniam wszystkich ,męża też... :( :( :( koszmar jakiś :( :( :( na dodatek syn wraca z żoną i dwójką dzieci z Anglii ona nawet mowy nie ma żeby poszła do pracy u nas na żłobek się zapisuje 2 lata przed urodzeniem no szok! a mały ma 3 miesiące a syn jaką i kiedy znajdzie robotę ? jak tu się nie martwić :( :( :( doła mam :(

Gość agatka1214
A jak sie moge zapytac czego wracaja nie ma tam pracy?

Rozumiem Twoje zmartwienia, ale syn jak wraca, to moze ma jakis plan, co?

Tam syn pracuje ale oni zostali tam sami z dziećmi i bardzo tęsknią ... kiedyś byli tam teście i jakaś rodzina ale wszyscy powracali już do Polski już...

Nie jest to, oczywiscie, moja sprawa, ale moze w takiej sytuacji powinni troche poczekac?

A tak w ogole, to mam straszne zakwasy, ledwo chodze :) Nie sadzilam, ze az taki wycisk sobie wczoraj dalam. Beda miesnie :)

Gość agatka1214
Ja mam to samo boli strasznie u nas leje a mialam chodzic czy bieg w miejscu tylko ze w domu tez bedzie dobrym sposobem na ruch ?

Agatka, a moze lepiej pocwicz cos z youtubem? Jest mnostwo video z cwiczeniami.

Witajcie ja co dopiero teraz sie odrobiłem,bo miałem dzisiaj trochę załatwień,jedynie co to poruszałem sie na pół godziny zawsze coś Gerda może nie wszystko stracone i praca może dalej będzie nie załamuj sie będzie dobrze Susan w wekeend jade po kettle :) a dzisiaj wkoncu przyszły moje upragnione spodnie trekingowe na góry taki model jak chciałem :classic_cool: Agatka po treningu musisz uzupełnić zapas kcal bo i tak będziesz jeszcze spalać jak przestaniesz ćwiczyć ,do 30 min po wysiłku,dobrze abyś zagospodarowała organizm w dobre węgle czyli ryż brązowy może być z Bakułami na parze i do tego możesz połączyć 2 kromki razowego pieczywa i troche białka np z wędliną drobiową,ewentualnie wskazane zjeść banana do tego. I pamiętaj musisz więcej jeśc przed treningiem ale tak 1,5 godz przed ja przed treningiem łączę białko z węglami np tuńczyk z makaronem pełnoziarnistym ciemnym.

na zakwasy nie narzekajcie,ja tez miałem jak zaczynałem czy to na rowerze czy w bieganiu,przez rower nie mogłem 3 dni siadać na czterech literach,przez bieganie cały tydzien nie mogłem chodzić normalnie,ale wszystko przejdzie i nawet jak juz będziecie wyćwiczone to po przerwie np 3 miesięcznej nie będzie napewno już zakwasów a jak już by sie pojawiły to jednodniowe Więc dziewczyny dobra zaprawa kluczem do sukcesu ;)

Gość agatka1214
Deep s co myslisz o biegu w miejscu tylko mp 49min nie ze 10min przebiegne i przerwa co?

Gość agatka1214
Oj 40min

Moim zdaniem taki bieg w miescu to nie jest najlepszy pomysl. A moze skakanka? Deep, ja wcale nie narzekam na zakwasy! Ja wrecz kocham miec zakwasy, wtedy czuje ze zyje (choc ledwo chodze :) )