Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Jak tam po wizycie u dentysty? Agatka, kupilas zdrowa kasze? A tak w ogole to powinnas poeksperymentowac z kaszami, jest ich mnostwo, jest dziki ryz, jest gryczana, jaglana, amarantus itd.Jest w czym wybierac, ktoras ci na pewno podpasuje.

Dzisiaj zrobilam pierwsza partie dzemu i soku z truskawek. Sama, co prawda, dzemow raczej nie jadam, ale lubie obdarowywac roznymi dobrami. No i taki soczek truskawkowy wlasnorecznie wykonany bedzie jak znalazl w listopadzie do herbatki.

Susana pozdrow synusia i niech szybko do zdrowia wraca :) tak słyszałam o tym detoksie Colo Vada Plus ale nie mam zdania powiem szczerze ja preferuję body detox 24 bo tutaj mam jasny sklad Pitko a tam hugo wie co podaję : Skład: (1 saszetka) zawiera: 4g ekstraktu owocu cytryny; 3,5g ekstraktu owocu papai; 3,5g ekstraktu nasion dyni; 1,3g ekstraktu siemienia lnianego; 0,5g ekstraktu kiełków pszenicy; 0,36g ekstraktu korzenia marchwi; 0,15g ekstraktu nasion owsa; 0,08g ekstraktu batatów; 0,06g ekstraktu ciecierzycy; 0,02g ekstraktu twardziaka jadalnego; 0,02g ekstraktu liści szczawiu; 0,01g ekstraktu korzenia arcydzięgla; 4g ksylitolu; 1,5g octu jabłkowego w proszku; 1g kwasu cytrynowego; 1g siarczanu magnezu; 0,2g naturalnego aromatu cytrynowego; 0,1g soku ananasa w proszku; 0,1g sproszkowanych liści aloesu; 0,1g dwutlenku krzemu oraz substancje pomocnicze. to bynajmniej znam :)

A co do truskawek to jestem sceptyczna ,naczytałam się o grzybach w nich wystarczajaco ... poczekam na jagody, porzeczki i wiśnie :) ale Pitko szacun :D

Wszedzie sa te cholerne grzyby :D Ale po takim dlugim gotowaniu to mam nadzieje, ze szlag je juz trafil. Synus ma sie juz lepiej, smaruje go vickiem, daje C, syropki rozne, i kaze mu pic wode z olejkiem z oregano :) Biedny chlopak :D No ale dziala, dalej kaszle ale jakby inaczej. W kazdym razie jestem dobrej mysli.

Witajcie w środę! uwielbiam ją :D i pogoda dalej piękna , mam chrzesniaczke na stanie znowu pokłóciła się z chłopakiem wrr chyba muszę jej rozumu do głowy nabić ! no olejek z oregano rewelacyjny jest, to dopsze, że z nim dopsze a dziś pewnie jeszcze lepiej jest ?

Gość Susan07
Dzien dobry! Pogoda dzisiaj dobra. Dzien pod znakiem przygotowan do przyjazdu meza oraz przetwory cz2 :) Popracowalam juz tez troche i po poludniu tez ide do roboty. Jednym slowem spedzam czas produktywnie, choc narazie nie mam czasu na fitness, no trudno, jeszcze sie czas znajdzie :) Jak tam Twoje wyniki, Gerda? Zrobilas sobie przerwe czy sie z nami nie dzielisz? Jak sie czujesz? Lepiej z noga?

Gość YOLANTA555
Witam w piękny słoneczny chociaż chłodny czwartek. Nie podawałam wyników bo zainteresowania nie było :) susan nawet się nie kapnełam jak napisałaś gerda hehe a co teraz przetwarzasz po truskawkach? jak synuś ? ozdrowiał? ja dziś mam kosmetyczkę a jutro po pracy jadę nad jezioro. Martwię się ,że na ogródku nic nie rośnie bo jest za zimno :(

Gość Susan07
Nadal przetwarzam truskawki. Jest duze zainteresowanie :D Najgorsze jest to, ze oni zjadaja na biezaco, chyba zrobie kolejna partie i im dam dopiero w listopadzie, teraz to trzeba jesc swieze :) Potem bede znowu dzialac jak moj maz wyjedzie, a przyjezdza juz w sobote, jupi! Dawaj z tymi wynikami, ja jestem bardzo zaintersowana.

Gość YOLANTA555
kochana susano zagrzybiasz swoich przyjaiól i rodzinę ;) no ale fajnie z Tobą maja hehe no domowe przetwory to jest coś! aj pozno jest na wyniki bym musiala Ci pewnie przypomnieć całą historię ... wyników ... ale i tak Cię kocham za to,że jesteś i pamietasz, że jestem chora ale walczę bez lekow ! :)

Jestem stuprocentowo pewna, ze moje wykonywane z miloscia przetwory nie maja w sobie zadnych grzybow! No moze Zwirka i Muchomorka :)))) Dzien dobry! Jutro maz przyjezdza, czyli trzeba sie zmobilizowac i wszystko przygotowac. Milego piatku Wam zycze, i weekendu tez! Pitko, ja w miare pamietam Twoje wyniki, nie doceniasz mnie, ostatnio mialas wszystko w miare w normie. Mam nadzieje, ze nadal tak jest.

witajcie pogoda wręcz u mnie idealna,niestety u mnie mało ostatnio ruchu mam małą kontuzje nogi więc troche jestem uziemiony ale może już jutro coś sie ruszę. YOLANTA zawsze pisz jak tam ze zdrowiem,i podawaj wyniki cały czas pamiętamy,a jak tam kapucha robiłaś ją może już

Gość YOLANTA555
Witajcie w piękny słoneczny piątek :) zaraz po pracy spadam nad jezioro :) bardzo się cieszę ,że pamiętacie o moim zdrowiu i ,że walczę bez leków :) no to dobra w przyszłym tygodniu robię wyniki i podam ! miłego ,wesołego weekendu życzę . Deep zdrowiej szybko ! a kapusta musi urosnąć :) narazie świeżą białą konsumuję :) tak susanko masz Żwirka i Muchomorka a nawet Jasia i Agatkę :) hehe

Dzien dobry w upalna sobote! U nas dzisiaj temperatura odczuwalna ma dojsc do 35 stopni, takze bedzie goraco! Poza tym maz przyjezdza, wiec sie ogromnie ciesze! Obiecuje tu zagladac i tak, takze nie obawiajcie sie, nie porzucam Was tak zupelnie :)

Witam :) u mnie narazie 20 stopni ale tez ma być gorąco ale po wczorajszej burzy powietrze super ! W lodówce się chłodzi arbuz na tę okoliczność :) agatka zaginełaś??? miłej soboty życzę odezwę się jutro jak wrócę do domu papa :)

Gość agatka1214
Czesc brak czasu ogolnie to znalazlam prace bylam w sudetach pieknie bylo a dzisiaj jesziemy nad jezioro ;)

Witam w słoneczny zaspany poniedziałek i aby do środy !!! wczoraj pomęczyłam trochę rower i wisiałam z książką na hamaku, także dobrze mi było :) dziś mam imieniny i od rana się całuję hehe w pracy dostałam od dziewczyn 2 kg czereśni !!! ale pyszne :)

YOLANTA Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin,dużo zdrówka przede wszystkim

Gość YOLANTA555
Witam i mamy wtorek . Dziękuję Deep za życzonka :) tak zdrowie najważniejsze jak jest !!! susana ma męża więc... agatka też zaganiana ... no nic miłego dnia wszystkim życzę ,piszcie co u Was? jak macie chwilkę :)

Gość agatka1214
Hej a ja zlalazlam prace ale dzisiaj mam wolne kupilam bob chyba tak sie pisze i bede wcinac na kolacje .dzisiaj robie golabki jedne z samym ryzem a drugie z mieskiem mniam ;)troche brak czasu dlatego nie pisze jezdze na rowerze tutaj chodze na basen w pracy tez 10godzin na nogach wiec ruchu mam sporo ;) ogolnie fajnie juz sie odalazlam tutaj

Gość YOLANTA555
Witam no i mamy środę :) agatka fajnie, ze już się ogarnełaś i masz prackę :) bób miałaś na myśli?ja nie przepadam ostatnio wcinam czereśnie :)

Gość agatka1214
Tak ja uwielbiam ja dalej truskawki z owocow a dzisiaj zrobilam peczak nigdy go nie jadlam i bardzo mi posmakowal z olejem lnianym i salatka z szpinak*****salatka tez ma fajny smak

Gość YOLANTA555
Witam , i już mamy czwartek :) widzisz agatka opuścili nas :( uwielbiam pęczak z zupą grzybową jest rewelka ! ja dziś ziemniaczki z koperkiem i mizerią :) a do biedry rzucili hummus :)

Gość agatka1214
Ja dzis rano serek wielski z polendwica lososiowa i pomidorem obiad 3golabki i kolacja 3jajka z tunczykiem nie mam czasu na przekaski bo 10godzin w pracy jestem

Gość Susan07
Hej hej! Nie zapomnialam o Was, zagladam codziennie, ale wiadomo, maz jest, wiec jestem zajeta :D U mnie dzis bedzie jarzynowka. Pogoda nienajlepsza, ale co tam, sie przezyje, wazne, ze jestesmy razem.

Witajcie u mnie zaś nie ciekawie rozebrało mnie chorubsko i tak jak narazie wegetuje na łóżku,aż nie chciało podejść sie do neta :( Mam nadzeje że coś mi sie do jutra poprawi,bo narazie to kicha niestety.

Pogoda w kratkę więć nie szkoda w domu siedzieć,no moja aktywność mega,,dwa tygodnie bez ruchu super jednym słowem ( w przyszłym tygodniu również bo czasu nie będzie,no ale pocieszam się tym że dopiero koniec czerwca więć się nadrobi Udanego Weekend wam pozdr