Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Prześlecie poszczególne fazy dokładnie i pomyślcie w której fazie możecie być życzę wam oczywiście że w początkującej,bo w pierwszej fazie można to zakończyć samemu jak i jeszcze w drugiej(ale nie wszystkim)

Gość Samsonka
Nigdy nie piłam dla towarzystwa zaczekam pić sama ze sobą przez żal, więc chyba jestem w drugiej fazie Pije bo mam dola .. A na drugi dzień mam dola bo piłam . To chyba jakieś błędne koło i nie ogarniam

Samsonka no właśnie i błędne kolo sie zamyka,a jak pisałaś że masz poprane życie,wcale tak nie jest ale jeżeli tak myślisz to w dużej mierze przyczynił sie właśnie alkochol do tego. Jak przestaniesz pić to pomalutku małymi krokami zaczniesz dostrzegać wartość życia i uwierz mi popaprane nie będzie ba ...nigdy nie było :)

Niestety w chorobie alkoholowej jest tak że nie zawsze to co chcemy jest możliwe do zrealizowania Pamiętajcie że dzisiejsza porażka może nawet jeszcze bardziej was umocnić w nie piciu i nie załamujcie sie jutro rano że wczoraj wypiliście.Jutro będzie ten lepszy dzień na trzeźwo i o piątku już nie rozpamiętujcie Trzymajcie sie ciepło

Gość gość
-dlaczego pijesz? -bo płaczę. -a dlaczego płaczesz? -bo piję.

Gość agatka1214
Suzan jak bedziesz kiedys w biedronce to zerknij a sojowe z otrebbami w nielaczeniu ok?

Gość agatka1214
Ja wczoraj tez bylam na piwie wypilam 3ale o jedno za duzo wczesnuej u mnie dochodzilo do 6 7 lub kupywalam 0,5litra wodki i przez cala noc oilamduzo mi dako zmiwnienie towarzystwa

Gość kris82
Dzień Dobry, witam wszytskich w ten Słoneczny dzień ;-) Dziś nie mam problemu z samopoczuciem po piffkach z wczoraj, nie trzęsie mnie, jest ok ;-) Czas zjeść jakieś zdrowe śniadanko :-)

Gość YOLANTA555
Witam w przepiękną sobotę :) no tak... ktoś tu nie chciał komentarzy więc ... nie komentuję powiem tylko tyle względem siebie, że samsonka skonczyła z tym winem tak jak ja gdybym miała je na stanie a reszta skąś te piwo musiała miec ... ja przed zakupem alko wchodziłam tutaj i wiele razy po niego do biedry nie poszłam a mam 50 metrów.

Pozdrawiam wszystkich z lasu nad jeziorem :) mam się świetnie mimo wielkich pokus piwnych ale nie przepadam to spoko :) agatka nie pytaj mnie o zwykłe mleko bo ja bezmleczna od urodzenia jestem a owsiankę ile razy pisałam robię tak: na noc zalewam płatki rożnegorodzaju ciepłą wodą z łyżka miodu (conajmniej 10h musi stać ,żeby miód coś tam wytworzył) a rano dodaję zmielone (w termomixie wszystko razem) orzechy ,migdały,siemie lniane,sezam ,słonecznik itd oraz owoc moze byc jablko,banan co tam agatko lubisz lub masz i nie lubisz bo z ego co pamiętam owocowa nie jesteś :) Ja uzywam mleko sojowe,migdłowe i kokosowe ,ryżowego nie ruszę bo nie lubię ryzu :)

Gość Samsonka
Yolanta Pozdrawiam i baw się dobrze :)

Dzien dobry, widze, ze zmagania trwaja! Nie kupujcie alko, to nie bedziecie mieli pokus, z czasem wam odruch przejdzie. A ja dojechalam wlasnie do domu. Corka przyjela nas po krolewsku. Posprzatala w domu, ugotowala (ma niecale 16 lat), obdarowala prezentami, takze jestem bardzo milo zaskoczona i czuje sie uczczona. Milego weekendu wszystkim zycze :)

Gość Samsonka
Wieczorna co u Ciebie. Wszystko ok?

Gość agatka1214
Ja chyba mam jakis kryzys w zwiazku kurde nie mozemy sie dogadac nie wiem juz co robic

Gość Samsonka
Agatka Nie przejmuj się, ja tak mam już od dłuższego czasu. Wiesz co ja robię...Juz nic, za długo to Trwa

Gość Samsonka
Agatka a co się stało? ciekawe co robią Wieczorna i Kris? Kris to zapewne świętuje 5 urodziny córki :)

Gość Wiieczorna
Hi co porabiacie ? Pozdrawiam

Gość Samsonka
Wieczorna A Ty co porabiasz? Bo ja płynę...

Gość Wiieczorna
A ja mam gości i tez juz po 2 piwach :/ ale jak już mówiłam od poniedziałku 0 % jak juz to tylko w weekendy bo szkoda mi zdrowia a potrzebuje go akurat bardzo

Gość Samsonka
Wieczorna Zatem od poniedziałku trzymamy się razem :)

Gość Samsonka
Pazipęk A Ty Czego tutaj szukasz?

Gość Wiieczorna
Ok bardzo chętnie :)

Jak mam być szczery to od poniedziałku nie dacie rady a wiecie czemu ......bo jest ostatni a do głowy wam przyjdzie w Niedziele wieczór że ostatni i że pierwszy od wtorku i koniec picia .....a dalej cdn ....

Samsonka Wieczorna pamiętajcie o tym,takie drobnostki a mogą zgubić

Gość Samsonka
Deep Ja od jutra nie chce pic bo przyjeżdżaja moje dzieci.... I tutaj akurat daty nie są ważne

Gość Samsonka
Ok..przyznaję mam ostatni weekend kiedy jestem sama... I mogę sobie pozwolić na to i owo. Aaa Deep nie każdy ma tak poukładane życie jak Ty, nie każdy ma tyle czasu na swoje pasje i przyjemności jak Ty

Samsonkao oj oj nie tak do końca,pracuje na trzy zmiany czasami po 10 godzin,żona również,owszem dzieci jeszcze nie mamy,ale i tak czasu mało mam na rower,góry itp staram się wykorzystywać czas jak najbardziej jak sie da.

Samsonka ,ogólnie to ja nie mam zbytnio czasu na swoje pasje,teraz mam wiecej,a to tylko temu że ograniczyłem piwo które bardzo lubiłem do minimum i na tym wygrałem. A wiesz ile to jest godzina na swoją pasje ....................bardzo dużo oj bardzo !!!!