Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
Witajcie.Trochę poodpoczywałam po zabiegu.Nie poszło tak gładko,jak zapowiadano.Ale już jest dobrze.

Gość YOLANTA555
Witam w cieplutką niedzielę :) wrociłam 10 sandaczy i 3 kg grzybów ! no to do roboty :) do juterka dobranoc

Gość Susan07
No to, Jola, lowy byly udane :) U mnie na sniadanie byly kanie, kuzynka mi przyniosla. Pyszne, ale nie moglabym ich czesto jesc, za ciezkostrawne sa.

Gość Sonia 1
Witam wszystkich.Tyle spraw mi się nazbierało,że nie wiem od czego zacząć.O grzybach to nawet nie marzę. Dzisiaj msza o uzdrowienie i uwolnienie duchowe. ihs@odnowa.jezuici.pl Intencje trzeba wysłać wcześniej,msza jest o 19.00.

Gość YOLANTA555
Witam w słoneczny poniedziałek :) jak ten czas leci ... ogarnęłam się wczoraj z wszystkim ale w kuchni burdello hehe ,dziś na obiadek sandaczyk ,sonia gdzie i jaka to msza linka podaj proszę ,wiem podałaś linka, żeby intencję wpisać ale ja muszę wiedzieć wszystko dokładniej :)

Gość Sonia 1
Ośrodek Odnowy w Duchu Świętym. archidiecezja.łódź.pl>jezuici Msza o uzdrowienie Powinno wyskoczyć okienko z intencjami a potem dostaniesz potwierdzenie na meila.

Gość agatka1214
Tak 2kg z 86na 84 juz coraz mniej do celu odkad z wami jestem to 29kg mniej :) troche nielaczenie troche south beach i spada jakos

Gość agatka1214
No to masz racje ;)

Witajcie w zapadany wtorek ale zimno nie jest :) sonia chciałam Cię zapytać czy znasz się na różańcu ? a dokładnie chodzi mi o Nowennę pompejańską do której się przymierzam :) jak nie chcesz to nie odpowiadaj mi :)

Gość Sonia 1
Witajcie.U mnie nie pada. Nie znam się na różańcu,niestety.Z modlitwami to u mnie raczej krucho.Wiem,że to niedobrze i muszę się poprawić.... .

Witam a u mnie pochmurno ale bez deszczu ale w ogóle jakiś taki dzień przybijający :( Sonia Wieczorna i Samsonka coś się nie odzywają mam złe przeczucia :(

Deep samsonka przecież pisala, że wróci jak wyzdrowieje ,też za nią tęsknię :( a wieczorna pewnie zalatana i susan pewnie też... Ja właśnie moczę nogi w chlorku magnezu :D

Gość Wiieczorna
Witam was, u mnie po staremu.Jestem na tym Online Meeting, trochę jestem do tyłu. Nie wiem co z Samsonka ale z tego co sobie przypominam chyba pisała ze jak przestanie to wróci? Pozdrawiam!

Gość Sonia 1
Wieczorna co znaczy do tyłu?Jak czegoś nie wiesz to pytaj. Też jestem ciekawa co tam u Samsonki.Jak tam jej idzie czytanie.Wielka księga to nauka jak zmienić swoje życie.Dla mnie to podręcznik jak z człowieka,który chce być kochany /tak powiedzmy mocno ciut roszczeniowo/zrobić takiego,który potrafi kochać.To tak w dużym skrócie.

no wiecie co? znowu mamy środę :) Witam ,u mnie pochmurno ale nie pada .Wczoraj wzięłam się za generalne sprzątnięcie kuchni, nawet piekarnik wyszorowałam :D a potem zadzwoniła siora i przegadaliśmy 2 godziny i sprzątanie też hehe ,więc dziś powtórka z rozrywki-sprzątanie generalne kuchni :D

susana byś się odezwała :D słyszałaś a może robiłaś VEGA_TEST ??? moja siostra mnie nakręca, żebym zrobiła ...

Gość Samsonka
Hej. U mnie wszystko ok :) chociaż aktualnie leżę, jestem chora, mam jakiś stan przedzapalny oskrzeli...Ale jutro idę już do pracy, bo jakoś tak nie mogę już wysiedziec w domu :) a i nie pije, to chyba było tylko jakieś moje głupie przyzwyczajenie. Pozdrawiam Wszystkich, miłego dnia :) Ps. Nie ma mnie tutaj zaczęsto. Poprostu brak czasu.

Odzywam sie, skorom wywolana :) Bylam zajeta przygotowaniami, dom lsni! Wlasnie weszlismy z mezem do domu, takze.... bede zagladac do Was, ale nie bedzie mnie za duzo w ciagu nastepnego tygodnia. Co to ze Wege test?

Hej wam środek tygodnia dopiero ale pozytywnie jestem nastawiony bo w ten weekend juz troszkę po .....śniegu połażę ;) Samsonka nie lekceważ tego bo jeszcze za krótki czas na to weź to pod uwagę.Właśnie jak czegoś nie wiecie to od razu nas pytajcie. Dziewczyny miejcie na uwadze to że czas, w którym nie pragniecie alkoholu, jest czasem odbudowania sił do tego, żeby nie pić wtedy, kiedy pragniesz,(jedno z piętnastu myśli na rozwagę) postaram się z czasem wszystkie tutaj opisać .

Gość Samsonka
Napisałam tylko ze u mnie wszystko ok, poza tym nie chce się nakręcac na coś, co być może mnie nie dotyczy. Czytam książkę i to mi wystarcza...

Deep jak to po ... śniegu??? no hello :D ;) susana nie test vege tylko TEST-VEGA badanie Vega Test wykonywane jest na urządzeniu Salvia. Diagnostyka oparta jest na koncepcji „Kierowanej i kontrolowanej detoksykacji wg dr J. Jonaša.”. W myśl tej koncepcji badamy: pasożyty (np.: motylica wątrobowa, owsik, glista ludzka, węgorek jelitowy, włosogłówka itd.), pierwotniaki, (np.: rzęsistki, lamblia, toksoplazma itd.), wirusy, (np.: adenowirusy, herpesowirusy itd.), bakterie, (np.: borrelia, rickettsia, helicobacter), grzyby, pleśnie i roztocza (np.: candida). ogniska zakaźne (czyli osłonięte otoczką śluzową skupiska wirusów, bakterii i grzybów), zaburzenia metabolizmu, obciążenia glutenem, gliadyną, kazeiną, mucyną, toksyny i neurotoksyny (gliadomorfina, gluteomorfiny), zakwaszenie organizmu, obciążenia emocjonalne, obciążenie geopatyczne, obecność metali ciężkich, obciążenia w obiegach czynnościowych, zaburzenia pracy w układach, zaburzenia pracy narządów, nietolerancje i alergie pokarmowe, niedobory minerałów i witamin.

YOLANTA W Niedziele wybieram się w Tatry a tam już w wyższych partach gór posypało,stąd to małe zamieszanie ze śniegiem hehe :D

Gość Sonia 1
Witajcie!Oj,cisza a u mnie matrix po prostu. Deep,proszę o duchowe zabranie mnie ze sobą na chwilkę.Na tę w której poczujesz przepotężną siłę wyższą.Jak kiedyś regularnie jeździłam do Małego Cichego to siadałam i po prostu byłam.Ja i Bóg.