Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
Na wszelki wypadek weź dwa koszyczki.Miłego dnia wszytkim.

YOLANTA no w razie czego jak by nie było grzybów,to będą kije i spacer będzie w pełni zaliczony :D :D

Dokladnie Jola :) Wrocilam od kosmetyczki i robie synusiowi karmelki, takie ma zadanie na chemie :D

Gość agatka1214
Witam mnie drugi dzien meczy chorubsko a jutro do pracy na caly dzien .yolanta ja lubie mieszam z cytryna i oliwa i na kanapke z tym mrozeniem to nie wiem wydaje mi sie ze nie ale trzeba poczytac moze w sloikach jakos sie da ja dzis na kolacje ziemniaki z surowka z kapusty czerwonej ale tak mnie brzuch boli nie wiem czy od lekpw czy od blonnika bo pije

Gość agatka1214
Możemy również mrozić awokado. W tym celu trzeba awokado rozgnieść z 1 łyżeczką soku z cytryny na 1 połówkę owocu. Powstałe puree po odmrożeniu doskonale nadaje się do sałatek, kanapek czy sosów ja bym zamrozila najpierw jedno u zibaczyla efekt przez caly tydzien ma byc

dzięki agatka ale za tydzien nie będzie promocji :( ja uwielbiam hass bez cytyny troszki himalajskiej i voila! jak mówi susan :D

Gość agatka1214
Bedzie do srody jest od srody do srody mam gazetke na komorce :) kup jutro zamroz i rozmroz w sobote i zobacz chyba ze nie lubisz takiej pasty bo calego to watpie bedzie niedobre

ok jutro kupię jedno, obiorę i zamrożę z pestką :) i powiem Wam w piatek rano ,bo po pracy jadę na grzyby wracam w niedzielę :D

Gość Sonia 1
Jestem padnięta po zabiegu u laryngologa.Jutro przyjdę do siebie.Dobrej nocy wszystkim.Samsonka i Wiieczorna co tam u was?

Gość Wiieczorna
U mnie jakoś leci zaczynam się oswajac i szukam pomocy na Online Meeting. A ogólnie to mało mam czasu dlatego nie siedze codziennie na kompie. Jestem padnięta, uciekam spać dopóki mi się spać chce :) Dobrej nocy !

Gość agatka1214
Witam ja dzis ledwo co mowiwie tak zle sie czuje a jeszcze caly dzien w praxy przedemna wiec dzisiaj dzien okropny ale wam zycze milego dnia

Witam, u mnie też nie najlepiej dopadła mnie rwa kulszowa ale coś podejrzanie kręci mnie kolano ,na 9.40 mam lekarza , agatka mogę Cię zabrać :)... przy okazji rejestracji zrobiłam sobie wyniki na cholesterol i kwas moczowy . A teraz popracowam a Wam życzę udanego dnia za oknem przepiękna jesień a jutro na grzyby :D mam wziąć kije i dwa koszyki hehe

Gość agatka1214
No kurde poszlabym ale ja mam zawsze paranoje ze pozniej w pracy beda gadac ze na zwolnienie poszlam taki dziwny typ czlowieka ze mnie

Gość agatka1214
Yolanta kupilas awokado?

Ja kupilam jedno awokado, ale zamierzam je zjesc :) Myje dzisiaj okna, trzeba sie szykowac na przyjazd meza, ktory tego nawet nie zobaczy :D Ale co tam..... Przynajmniej spale troche kalorii. Wypralam tez dywany. Czyli dzien gospodarczy, bo dzisiaj pracuje dopiero od 17tej.

tak aga kupiłam awokado ,ale były tylko 3 sztuki u mnie w biedrze to nie mam co zamrażać :( może rzucą po niedzieli ,a wiecie, że moja cytryna na drzewie dojrzewa? :D

susana coś nowego,ze mąż nie zauważy,że okna umyte? wielkie mi co moj tez tego nie widzi , ale są tacy o zauważą jak są nie umyte!!! i zrzedzą ...

Dokladnie! Moj to chociaz nie zrzedzi, on z tych niezrzedliwych, moze dlatego tak sie staram....

Gość agatka1214
Yolanta ja zasadzilam z pestki cutryny i wyrosla juz z 30cm ma ale slyszalam ze z takiej nie bedzie cytryn skad Ty masz?

Dzien dobry w piatek :) Ide dzisiaj do fryzjera, bardzo sie ciesze! Milego dnia Wam wszystkim zycze.

Gość gość
Witam w wolny,sloneczny piatek :) Aga cytryne kupiłam na targach owocowo-warzywnych w Starym Polu.Udanego weekendu życzę, a ja zaraz wyjeżdżam nad jezioro :) napiszę czy są grzyby bo kije są tam napewno :) pitko awokado smakowało?

Witam w deszczową Sobote,zresztą u mnie leje od wczoraj no ale trudno,deszcz też musi być. Yolanta jak tam na grzybach :) Soniu a u ciebie jak tam jak Weekend spędzasz ,ciekawe jak dziewczyny Dziewczyny u zazdrościłem wam i robię leczo dzisiaj :D

Dzien dobry w wietrzna sobote :) Dzis dzien drozdzowki ze sliwkami :) Poza tym gospodarczy, przygotownia do przyjazdu meza trwaja! Smacznego leczo, Deep!

Mowie Wam jak u mnie ciasto pachnie! Obledne! Nie ma lepszego zapachu. Czekam tylko az troche przestygnie i dam dzieciakom.

Susan no mogę sobie tylko wyobrazić te zapachy,:)a u mnie zaś zapach gotowanej papryki na kolorowo czyli żóta,czerwona,zielona oczywiście nie zabraknie suszonych grzybów i pieczarek kiełbasa jest ale swojska robiona dwa domy dale:Dj hehe chyba najlepsza jaką jadłem

Gość agatka1214
Witam wszyscy piszecie o deszczu a u nas od tygodnia nie padalo ciagle slonce ja juz troche lepiej sie czuje dzis gotuje zapiekanke brokul kurczak ser mocarella i papryka ;) milego dnia

Jak tam wam mija Weekend mam nadzieje że bez żadnych kombinacji. Agatka jak tam waga jakieś spadki w ostatnim czasie