Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
Oj,pamiętam,Yolcia!Najmilej wspominam kolejki po kawkę i słodycze.Co się człowiek naintegrował społecznie! U mnie też mróz,śniegu nie ma.Sylwester to mi upłynie na uspokajaniu pieska wystraszonego petardami,które odpalają obrońcy zwierząt.Już dzisiaj zaczęli.

Witajcie kochani, w ten mrozny, acz sloneczny dzień,hej samsonka! ja dziś zakręcona jakaś jestem i ogarnąć się nie mogę ... a jutro biala sala ... śpiewa z nami :D

sonia ja ze swoją yoreczką będę miala to samo :( tchawica jej się zapada :( słyszałam,że we Włoszech zrezygnowali z tego powodu z petard :D ,powiedzieli jeszcze, ile corocznie ginie zwierząt ze strachu :( okropność !!!

No ja muszę moje trzy koty schować przed petardami w piwnicy tzn prawie bo pewnie same pójdą tzn se skoczą na piec same :D:D U mnie Sylwester ...hmm biała sala .....nie tak do końca tzn będzie biało i mrożnie ............i widokowo

Gość Samsonka
Lubicie "białą salę " w Sylwestra??

Gość wiieczorna
Samsonka dzięki. Czyli nie pijesz juz w cale? Wszystkim życzę udanego sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!

Witajcie w ostatni Dzień Starego Roku :) samsonka ja uwielbiam białą salę ,ponieważ: -nie muszę się denerwować, że mój się napije i wstydzić się za niego -nie muszę wydawać tyle kasy na jedną noc -nie mam kaca na drugi dzień :D -moja nerwica nie lubi natłoku ludzi ani głośnej muzyki - itd ... itd... więc same plusy ja zresztą nie lubię z tego powodu też wesel. Na dziś życzę miłego dnia ,życzenia potem :) trzeba się cieszyć każdą chwilą! !!!

Gość Samsonka
Wieczorna. Tak nie pije już wogole. Chociaż nie wiem jak to dzisiaj będzie. Narazie jestem w pracy do godz. 14. Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku

Gość gość
Nowy Rok spedzamy roznie z partnerem ,z rodzina ,znajomymi ,sami z dziecmi ,wnukami ,z psem, z kotem, w lozku z tv ,z internetem,w kosciele ,na prywatce ,w kinie ,na Rynku ,DOSiego ROKU 2016 zdrowia ,pieniedzy spelnienia marzen

Gość Sonia 1
W starym roku przede wszystkim dziękuję wam wszystkim za to,że jesteście.Daliście mi wsparcie,wiarę w ludzi i nadzieję na bycie razem w najbliższej przyszłości. A na Nowy Rok 2016 życzę pogody ducha,jednym trzeźwości,innym znalezienia dobrej pracy a wszystkim zdrowia i spełnienia choć części marzeń. Po północy będę z wami duchem przesyłając ode mnie wyrazy przyjaźni i wszystkich pozytywnych uczuć jakie do Was czuję.Oby te dobroci,które mi daliście wróciły do Was zwielokrotnione.

Gość Samsonka
Ja niestety mam smutnego Sylwestra, zmarła dzisiaj bardzo bliska mi osoba. Chorowała długo, powinnam być przygotowana na jej śmierć...jednak nie jestem.

Gość wiieczorna
Samsonka przykro mi z powodu śmierci bliskiej osoby :( moje kondolencje... Nie jestem najlepsza pocieszycielka ale byłam teraz w kościele i dołączyłam was do moich modlitw. . Dzięki wszystkom za wsparcie jestem pewna ze wszystko dobro się wam zwróci.

Gość Samsonka
Wieczorna Dziękuję i fajnie ze chodzisz do kościoła, ja chyba też powinnam zacząć chodzić na nowo

SAmsonka, tule i wspolczuje! Ja spedzam Sylwestra w domu, tez nie lubie halasu i tlumow, i na pewno nie dotrwam do 12. Za to bede na nogach o 5, jak zwykle, z kawa witac pierwszy dzien nowego roku z mezem:) Kochani! Zycze Wam, z calego serca, wszystkiego, co najlepsze! Niech sie spelnia Wasze marzenia, badzcie spokojnego ducha, zdrowi, niech sie Wam we wszystkim wiedzie!

Fajnie, że jesteśmy wszyscy razem dziś i niech tak zostanie . Wszystkiego dobrego na Nowy Rok, przede wszystkim : duzo zdrowia, dobrej pracy,pociechy z dzieci i jak najwięcej radości,uśmiechow w codziennym życiu i dużo siły w pokonywaniu codziennych problemów i pamiętajmy Bóg jest z Nami :)

Gość Samsonka
Dziękuję dziewczyny... To bardzo duże wsparcie dla mnie. Ja uwielbialam sylwestra zawsze aż do dzisiaj. Uwielbiam się bawić i jak to mój mąż mówi " mam żonę wariatke i za to ja kocham " ale dzisiaj jakoś tak gasnę.

Wszystkiego co najlepsze w NOWYM ROKU,niech się spełnią wszystkie wasze życzenia te łatwe i te trudne,ale przede wszystkim dużo zdrowia i pogody ducha dla was Szczęśliwego Nowego Roku dla was _)) śle DEEP prosto z Wadowic

Gość gość
Deep. Ty jesteś z Wadowic? Myślalam.ze mieszkasz blisko mnie

Gość Sonia 1
Samsonka!Współczuję!Mnie Tato zmarł w Święta wielkanocne i do dziś ich nie lubię.Zawsze smutno. A ja właśnie wróciłam z mitingu/był ktoś komu potrzebna była pomoc dzisiaj/.Trzymajcie się i bądżmy razem po północy. A teraz idę poleżeć z pieskiem,żeby mu serducho nie wysiadło/maltańczyk/.

Witam w Nowym Roku ! :) moja yorczka przeżyła koszmary petardowe :) wypiłam nieco szampana przyznaję się od razu dopóki nie mam wyrzutow sumienia :D

Noo to ja się również melduje w Nowym Roku,już w domu Sylwester jak najbardziej udany,miały być góry i schronisko ale wybrałem Wadowice a temu bo mam bardzo dużą potrzebę duchową tam często jeździć a że nie mam daleko to jeszcze lepiej ,tam się odnajduje i otwieram drzwi do swojego wnętrza,właśnie w Wadowicach. Samsonka moje kondolencje,życzę ci abyś kolejnego Sylwestra spędziła radosna i szczęśliwa,będzie dobrze ))

Sonia zrobiłaś mega rzecz pomogłaś osobie która bardzo tego chciała,a czuje że bardzo na nią wpłynęłaś,pisze o tym bo również dostałem telefon od właśnie kolegi,,,,,,i był to pierwszy jego w życiu Sylwester na trzeźwo a był o krok od zapicia był tak uradowany co mu powiedziałem że aż sie popłakał,aż i mi sie leska w oku zbiera że tak na niego wpłynąłem. Jest to dla mnie MEGA SUKCES że tak bardzo na niego wpłynąłem,ale bez ciebie by mi sie nie udało bo byłaś obok mnie ,Dzięki Sonia :)

No dobra będe pierwszy Witam wszystkich oficjalnie w Nowym Roku,pogoda u mnie piękna na oknami więc trzeba sie przejść na górkę czyli Mioduszyna i ok 10 km całym pasmem. Pozdrawiam i Życzę udanego dnia w pierwszy dzień Nowego Roku

Melduję się jako druga :) u mnie sloneczko ale -9 stopni do kościoła się chcę wygrzebać na 13-stą i życzę kochani wspaniałego pierwszego dnia Nowego Roku !!! :D

Gość Sonia 1
Dzięki Deep!Ale wiadomość od kolegi!Cieszę się niesamowicie.No u nas nie sama pomagałam.Było nas siedmiu.Siedmiu w sylwestra tylko na telefon to jest sukces.Wiele lat temu/jak powstała grupa i czasem byłam sama/to modliłam się o więcej osób i modlitwa została wysłuchana.Pomagasz,potem zostawiasz i jak to w powiedzeniu chodzi o to aby uczeń przerósł mistrza.Aby stworzyć grupę nie może być jednego lidera,tylko wszyscy liderami.Wspólnota to jest to.Zgodnie z zasadami i wtedy działa. To właśnie tak działa jak w naszym przypadku,nie wiadomo kto komu pomaga.Ja mówię i dziękuję Tobie a Ty mnie.Sama osobiście życzę sobie aby to tak działało przez najbliższy rok i upiększało nam życie takimi owocami jak trzeźwość Twojego kolegi nie wspominając nawet o naszym wzbogaceniu duchowym.

Moje postanowienie na Nowy Rok -wzbogacona duchowo tak jak Sonia i Deep :D a Wasze postanowienia na Nowy Rok?