Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
A ja zawsze chętnie biegam i szykuję wszystko.Doła i przemęczenie łapię w drugi dzień świat. Yolcia głowa do góry!Trzymam kciuki za Ciebie i za Agatkę.

Hej wszystkim Ja to nawet nie mam jeszcze posprzątane na święta,tylko na razie zakupy zrobione....wyjeżdżam na swięta do poronina.Jakos tak chce sie wyciszyć w czym pomagaja mi moje cudowne góry :) Od nowego roku zaczynam ostre cwiczenia z Chodakowską i myślę o diecie dukana.Stosował ktoś z was tę dietę??jeśli tak prosze o komentarz;) Pozdrawiam serdecznie wszystkich

Gość Agatka1214
Nie dukan fajna bo można dużo jeść i efekt jest szybki ale po tym czasie efekt jojo u mnie 30 kg po drugie jest niezdrowa spróbuj nielaczenia lub montignaca a ile masz do schudniecia?

Gość Sonia 1
Witaj Mmalina.Dieta niezdrowa a ćwiczenia....Znajdź na youtube ,,zapytaj trenera,,Jakuba Mauricza.

Gość gość
Agata ma racje z dukanem .zawsze twierdzilam.ze niezdrowa

Gość Mmalina
Tak ze 20 kg na pewno musze schudnać. Spojrze na youtuba.mam zamiar kupic płytke chodaowskiej.moja znajoma na dukanie schudła 15 kg efekt ma do teraz z tym ze cały czas stosuje jeden dzien w tygodniu ta diete.

Witam ,nasprzatalam się a teraz chcę ubrać choinkę ,czekam na zgloszenie kto ubiera ze mną ??? czekam 2 godziny i ubieram :D niby fajnie bo na wszystko jest czas ale jak dalej żyć bez pracy???

Gość Agatka1214
M malina bak chcesz niszczyć organizm to proszę ale naprawdę nie polecam ciężka dieta poproś Yolanta żeby Ci wytłumaczył o co chodzi w nielaczeniu naprawdę można sporo na niej jeść

Yola ja bym z tobą ubrał choinkę, ale teraz prace skoczyłem i długie wolne heh tzn do 7 Stycznia ;) ;) malina Dukan to badziewie a nie zdrowe odchudzanie daj se spokój,ja schudłem 23kg bez jakiś przereklamowanych ''super'' diet. Na Dukanie efekt jojo gwarantowany,a po co ją stosować raz w tygodniu jak można codziennie zdrowo się odżywiać.

Gość Sonia 1
Ja Cię!Sorki ja jutro!Mam tyły,dostałam anginę i to jaką.Nie mogłam nawet pić.Czegoś takiego to jeszcze u mnie w rodzinie nie było.Ból głowy miałam taki,że nie wiedziałam co się dzieje/na jednej stronie/.Jak mały dzidziuś.A ja już myślałam,że wylew czy coś. Yolcia przebacz!

Gość Agatka1214
Yolanta nie martw się napewno coś znajdziesz trzeba wierzyć że będzie dobrze mnie niestety dopadła jakieś chorubsko głos tracę wychodzi zima po 12 stopni na plusie i panują jakieś wirusy

Gość Agatka1214
Yolanta nie smuc się będzie dobrze musi być znajdziesz nowa prace z czasem się wszystko poukłada. Malina jeśli tak strasznie chcesz tego dukana to już lepiej poczytaj o south beach jest zdrowsza dieta niż dukan i też się chudnie jeśli chcesz to możemy razem zacząć bo mi by się przydało na jakiś czas wyłączyć węglowodany

Witam w środę ,Agatka dzięki Ci bardzo za slowa otuchy, kochana jesteś :D ,i muszę się pochwalić, że dzis napisałam swoje pierwsze CV w życiu i wysłałam swoją aplikację w odpowiedzi na ofertę pracy,była tylko jedna :( nie wiem jak u Was u mnie choinka ubrana,pierogi zrobione i ryba po grecku i sledzie pod pierzynką i w oleju oraz węgorz w galarecie ,teraz czekam aż warzywa do salatki ostygną ,zostala mi jeszcze zupa grzybowa i makowiec niezdrowy.

Agatko i Soniu na gardło oliwę z oliwek ssać aż będzie biała i witamine C tabletkę co pół godziny (ja witC w proszku),miałam tę anginę w szpitalu wrr

"M malina jak chcesz niszczyć organizm to proszę" cytuję słowa agatki ,cieszę się ,że czegoś Cię nauczyłam lasko :D a do maliny :agatka i Deep mają rację ! odnośnie diet

Yola niestety nie ma śniegu nawet w górach u mnie wiosna na całego słońce w pełni , najgorsze że w ogóle się nie zapowiada na zime, ale jakoś pomału zaczynam czuć święta bo Choinka juz ubrana i w kuchni trochę się krzątam tzn robię krokiety i galaretki drobiowe.

Oj Deep uwielbiam krokiety mniam, ale smażonego jeść nie moge :( chociać masz wiosnę a ja ulewny deszcz i wiatr od wschodu...

Yola z kapustą i pieczarkami,oczywiście na mojej mące żytniej 100% natural ;),żona sie drze że czarne hihihi Z tą wiosną to nie tak do końca fajnie ....

Gość Agatka1214
Yolanta jak to oliwę ?

macie racje z tym dukanem.daruje sobie na całego.Agatka czytałam o tej SB jak chcesz mozemy spróbować moze cos z tego wydzie. Deep muszę spróbować zrobic te krokiety z maki żytniej ;) Jola dzieki za radę,nie bede niszyć zdrowia ;)

Gość Sonia 1
Spróbujcie z mąki jaglanej.Te krokiety znaczy.To są anomalia pogodowe,Deep.Ja jestem pełna złych przeczuć,lada moment powstaną pączki kwiatowe i owoce latem będą wspomnieniem.Podobno coś w przepowiedniach o tym jest. Yolcia dzięki.Posłałam męża do apteki bo miałam wit.C tylko w tabletkach.Została mi sałatka,dałam radę ze wszystkim/no prawie/.

Będę pierwsza z życzeniami? Przede wszystkim spokojnych i radosnych oraz zdrowych Świąt !!! nie przejadać i nieprzepijać się !!! dużo fajnych prezentów i wytęsknionego śniegu :) żebyśmy w te Święta byli wszyscy razem i w następne też :) kochani tego wszystkiego Wam życzę i Sobie też :D :D :D odłużmy troski na ten Święty czas !!!

Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej ,rodzinnej atmosferze,samych szczęśliwych pogodnych dni w nadchodzącym roku. Kochani przede wszystkim dużo zdrowia i Pogody Ducha wam życzę. 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Bosz.... dopiero skonczylam przygotowania! Kochani, Zycze Wam zdrowych, spokojnych i radosnych Swiat! Pomysle o Was podczas lamania sie oplatkiem.

Gość Mmalina
Kochani Moi Życze zdrowych,spokojnych ,rodzinnych Świąt spedzonych w gronie najblizszych.Dużo uśmiechu i pogody ducha oraz spełninia najskrytszych marzeń. Życzę równiez aby Nowy Rok był dla was niezwykły,przyjemny,wypełniony samymi radościami i życzliwymi osobami Mmalina