Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Samsonka
Yolanta Super masz z tym gotowaniem. Podoba mi się..chociaż mam żal do Ciebie :)

Gość Yolanta555
Jej samsoko moja wybawicielko a cóż em uczyniła niechybnego?

Gość Samsonka
Chciałam do Ciebie pisać Jolka, nie pozwoliłas, pamiętasz? A Sonia pisze do Ciebie Yolcia bo może :)

Uff samsonka ulżyło mi myślałam,że chodzi o ten skasowany post ,lasko nazywaj mnie jak chcesz nawet jolucha klucha tylko nie jolka ! Plis kurde tylko nie nazywaj mnie PIS !

Gość Samsonka
Ok. Ale ten post skasowany też pamiętam.i pamiętam też jak myślałaś że ten gość który do Ciebie pisał brzydko że to ja.. Pójdziesz ze mną duchowo jutro na pogrzeb?

Jasne,że pójdę z Tobą na pogrzeb a o której? Bo się muszę nastawić u nas nie ma pogrzebów w niedziele.

Gość Samsonka
Pogrzeb jest o Godz 14

Gość Sonia 1
A dzięki!Kiedyś jadłam we Francji zieloną jako dodatek do mięsa.A potem sama chciałam zdobić to nie wyszło i za czerwoną wcale się nie zabierałam.No ja Cię od partii politycznych nazywać nie będę bo mam awersję do wszystkich.Zawsze mówię:nie po to trzeźwiałam by słuchać telewizyjnych kłamców politmedialnych.Jestem antysystemowa wobec wszelkich truciuzn politycznych,ideowych,systemowych i co by tam jeszcze nie było do ogłupiania człowieka.

Gość Sonia 1
A ja też mogę?Znaczy się duchowo z Tobą Samsonka?

Sonia spokojnie lasko Bóg też się w to nie miesza, księża mają swoje loty ale to absolutnie nie dotyczy Ciebie,mnie ani Deepa ,Deep jak coś nie tak w tym względzie i polityką jesteś zainteresowany to z góry przepraszam chociaż żyje w depresji na Żuławach a nie jak Ty w przepięknych górach (nawet nie napisałeś vzy masz śnieg )

No sonia ciekawe czy samsonka Cię zabierze na pogrzeb hehe,oczywiście żartuje jak nie spi to Cię weźmie do mnie ma żale i to słuszne !

Soniu zielona soczwica Ci wyszła tylko ona taka okropna jest musi być gotowana conajmniej godzinę a smak ma taki przyziemny dosłownie a czerwoną mozesz dać do sałatki warzywnej tradycyjnej zamiast groszku zielonego

No cóż zostałam sama do siebie pisać nie będę już...samsonka idę na 13stą do kościoła a potem z Tobą na pogrzeb tylko ma być spokojnie lasko!

Gość Sonia 1
Już wybaczyła /na moje czucie/. A księża/nie wszyscy/też na antysystemowej liście u mnie. Jutro sprawdzę od rana o 10 skoro świt,czy mnie zabierze.Teraz idę w gorącą kąpieł antykamieniową.

Co to znaczy kąpiel antykamieniowa o tej porze?Boże trzymaj mnie bo Ona nie wie co czyni ! ;)

Gość gość
Chciałabym abyście Wszyscy że mną poszli na ten pogrzeb. Potrzebuję wsparcia, nie byłam że 3 lata w kościele, albo i więcej nie liczyłam, ale to nie znaczy że nie wierzę

Gość Sonia 1
To ja. Po kąpieli.Sposób na kamienie na nerce.Ale dlaczego protestowałaś?

To i ja pojde z Toba na pogrzeb, kochana, bede myslec o 14tej o Tobie. Zielona soczewica wcale nie jest taka zla, ja czasem robie zupe z zielonej soczewicy, taka jarzynowke. Dodaje do niej czosnku. Jest bardzo dobra. A czerwona robie jak Jola, z pomidorami, pychotka. Dzisiaj idziemy z corka na fitness znowu: brzuch, uda, posladki. Ciekawe, czy bede miala zakwasy. U nas snieg. Ja tam sie nie ciesze, ale przyjmuje go ze spokojem, jest zima, ma prawo byc snieg.

Witam w mroźną Niedziele u mnie wczoraj i dzisiaj po -15C ,śniegu jeszcze nie ma ale to mnie wczoraj nie odstraszyło aby pierwszy raz w tym roku wyruszyć w góry. Postanowiłem że jako pierwszą wycieczecie w tym roku zaliczę szlaki gdzie wędrował Karol Wojtyła,czyli Groń Jana PawłaII ,i obok niego Leskowiec w Beskidzie Małym ,są to przepiękne szlaki dydaktyczno-przyrodnicze gdzie bardzo często Karol Wojtyła sobie upodobał te szlaki,oczywiście wędrując nabrałem pozytywnej energii,a także dużo wiary w siebie i wewnętrznego spokoju. https://pl.wikipedia.org/wiki/Gro%C5%84_Jana_Paw%C5%82a_II https://pl.wikipedia.org/wiki/Leskowiec

Odniosę się co do tematu polityki i ogólnie mediów szybko i na temat. Nie interesuje mnie to w ogóle,nie ulegam komercji a wręcz gardzę tym,nie oglądam tv i nie słucham komercjalnych stacji radiowych,słucham muzyki undergroundowej ,Moim wyznacznikiem jest deklarowana niezależność wobec głównego nurtu kultury masowej i ironiczny stosunek do niego,co do księży również jestem uprzedzony(po ostatnich akcjach u mnie na plebani to jeszcze bardziej to spotęgowało.

Samsonka,oddam ci trochę mojej pozytywnej energi z moich gór bo będzie ci dzisiaj potrzebna i dodaj do tego że wszyscy my będziemy z tobą dzisiaj

Gość Sonia 1
Jestem!Szykuję się na 14.00.Jadę do Kościoła na 12.00 to się pomodlę za Ciebie najpierw Samsonka.Ja też nie jestem zbyt gorliwa. Deep,Twój stosunek do politmód wszelkiego rodzaju wypisz wymaluj mój tylko Ty lepiej to ujmujesz.

Gość Sonia 1
Szykuję się i juz towarzyszę w drodze.

Gość Samsonka
Jestem już po. Dziękuję Wam Wszystkim

samsonka no dobrze Cię tu już widzieć ,czekałam, aż się pojawisz to już jestem spokojna...

Gość Sonia 1
Ale zimno. I smutno.Porobię coś z wełny pod kocem.

Gość Samsonka
To prawda smutno i zimno