Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość YOLANTA555
Witam,u mnie przepięknie biało i pada śnieg, dziś robię sobie piżamowy dzień :) No tak, skoro jest mąż to susan przyszła... się pochwalić ;) hehe

Gość Sonia 1
Witam!U mnie też ładnie.I internet działa.Brnę przez Arona powolutku.W pierwszej chwili myślałam tak sobie,ale coraz bardziej kumam o co chodzi.Zawzięłam się.Jutro będzie modlitwa dla wszystkich o pokój.Chyba dołączę.Jest tam trochę ludzi chętnych do duchowego połączenia. Fajnie,że Susan tak się cieszy.I tak pięknie napisała,że aż poczułam to jej szczęście.Stwierdziłam też,że muszę bardziej doceniać,że ja mojego męża mam w domu codziennie,bo trochę mi się zapomniało. Yolcia wspieram nadal.

Gość YOLANTA555
Sonia daj namiary na tą jutrzejszą modlitwę ,proszę i dziękuję :)

Gość Sonia 1
Ja wpisuję aronjasnowidz youtube o 19.00

Gość Beata Siedlce
A słyszeliście o programie poprawiającym waszą urode z funduszu unii europejskiej ? We Francji już dawno z tego korystają i wszystko jest za darmo. U nas ma to wejść w życie dopiero pod konec 2017. Polska, sto lat za murzynami :-/ Tu wszystko jest opisane: http://bitly.pl/4IUPX

Gość Sonia 1
A tak apropo ? Jaki jest najlepszy płyn do mycia d**y i płukania gardła z jednego wiadra ?

Gość Pomarszczona Mariola
A tobie co sie poj*bało w lejcach ? Chyba że ktoś sie podszywa

Gość Sonia 1
Podszywa się.Kiepsko, od razu widać.Nie zada sobie nawet trudu.Ale go namierzę/jak sama nie dam rady poproszę kogoś kto to zrobi/. Przyda się znajomość z jasnowidzem. Mariola,kurcze myślałam,że jestem na pierwszej stronie.Witaj!

Gość Sonia 1
Aha!Beata jutro zobaczę,bo trzeba pospać.

Witam w sobotę miałam dziś fryzjera swojego i sisi ,trochę nam zeszło hmmm.... co tu się narobiło? Mariola czy to ta sama co na początku? czy też jakaś podroba? Sonia bo Tobie chyba nie odwaliło ? hehe w każdym razie wszyskich podrawiam :) sonia to szykujesz się na 19 stą bo ja tak jednak przesłuchałam Arona wczoraj do pózna w nocy :)

Gość Sonia 1
Cześć!Yolcia,nie zdążyłam odpisać.Co myślisz?Bo ja to niedowiarek jestem.We wszystkim wietrzę podstępy w takich przypadkach.Niby tu nic nie widzę ale ostrożność to moja dewiza. A ja wczoraj mojej coco przycięłam sama trochę łapki i brzuszek a do fryzjera jak się ociepli.

Gość Sonia 1
Cześć!Yolcia,nie zdążyłam odpisać.Co myślisz?Bo ja to niedowiarek jestem.We wszystkim wietrzę podstępy w takich przypadkach.Niby tu nic nie widzę ale ostrożność to moja dewiza. A ja wczoraj mojej coco przycięłam sama trochę łapki i brzuszek a do fryzjera jak się ociepli.

Gość Sonia 1
Sorki!Znowu mi sygnał szwankuje.

Soniu pytasz co sądzę ale konkretne pytania mi zadaj bo jak się rozpiszę to strona sie skończy hehe a materiału jak pisałaś jest dużo :)

Gość Sonia 1
No nie wiem.Ale rozpisuj się dużo czasu Ci daję,bo mnie goście nawiedzili.Posiedzą do 22.00 to potem zajrzę.Ale np.co myślisz o takiej medytacji?

Gość Sonia 1
Witajcie w piękną niedzielę.Właśnie dowiedziałam się,że dyrektorem PR mianowano Rafała Porzezińskiego.Bardzo się cieszę.Wiele,naprawdę wiele ze swojej duchowości zawdzięczam jego programow ,,Dwanaście kroków,,.Do tej pory był za bardzo wierzący.

Hej wam,ja dzisiaj miałem bardzo pozytywną Niedziele,wprowadziłem mojego kolegę i jego kolegę z mitingów w góry tzn ''tu na miejscu'' nie za dużo nie za mało ,czyli myśl przewodnia była taka ''Jaki byłem przed piciem ,kim byłem ,a jakim jestem teraz"" Czyli jak to śpiewa Cleo ....Zabiorę nas tam na chwile bez żadnych map ponad szczytem''Spokój płynie prosto z Gór ''

Gość Sonia 1
Jestem pod wrażeniem pracy jaką wykonujesz.Jestem z Tobą.Zyczę aby to co dajesz wróciło do Ciebie co najmniej podwójnie,zwiększajac Twoje możliwości dzielenia się.

Gość Agatka1214
witam was miałam ostatnio ciężki czas ciągle się martwię wszystkim jak to będzie jeszcze słyszałam że mają wycofać ten projekt mieszkanie dla młodych a liczyłam że może weźmiemy kredyt żeby nie płacić za wynajem. powiedzcie jak sobie radzić z nadmiernym zamaowianiem się strasznie wszystko przeżywam taki głupi charakter koleżanka mi powiedziała że trzeba to zmienić bo się poxhoruje .z dieta ok do 12 jem owoce potem dwie bułki z masłem i warzywami obiad zazwyczaj mięso i surówka a kolacja kasza z olejem lnianym z pestek dyni i warzywa ostatnio kupiłam kasze owsiana dobra ;)

Gość Susan07
Agatka, ja tez z tych zamartwiajacych sie. Coz Ci moge powiedziec, po 40tce mi sie poprawilo, bo mam wiecej rzeczy w nosie :) Jesli chodzi o tego jasnowidza, to powiem Wam dziewczeta, nie bralabym sie za to. Ale pomodlic sie zawsze mozna, co nie? Deep jak zwykle wymiata. Pozdrawiam Was wszystkich.

Gość Sonia 1
Cześć.No to Susan ja mam wyjechane po pięćdziesiątce.Martwiłam się,martwiłam aż popiłam. Agatka nie martw się.Wprowadzą inny projekt.Albo mieszkania stanieją.Albo słuchaj pieniądz padnie.Nic nie poradzisz jednym słowem.Najważniejsze to zamienić kaszę na jaglaną albo ryż.Tam gdzie nie ma glutenu czy jakoś tak. Susan nie martw się,ja tylko słucham co zacz.Modlitwa była ok.Ale zdania nie mam nadal,nie bardzo wierzę takim ludziom.I tak powiem koledze bo nie bardzo się znam.A Yolcia się nie odzywa i to mnie najbardziej martwi.

Gość Sonia 1
Yolci nadal nie ma.......

Gość Sonia 1
No jakby troszku się denerwuję!

Gość Agatka1214
dziękuję mam nadzieję że jakoś to będzie jutro robię sałatkę z białej rzodkiewki mniam lubię sos beszamelowy robię go w termomixie i tu pytanie do Yogi lub suzan czy mogę taki do makaronu w diecie nielaczenia? jest tam mleko maka masło i chyba przyprawy mąkę bym dała pelnoziarnista tylko nie pamiętam czy mleko jest neutralne.

Gość Agatka1214
przepraszam Yolanty

Cześć wam Soniu wielkie dzięki za to że mnie tak mocno wspierasz ty również sie do mojej pomocy przyczyniasz i to bardzo dużo zawsze jesteś obok mnie duchowo jeszcze raz dzięki. A tak w ogóle to kupiłem konkretny parowar,czekam właśnie na paczkę i już sie doczekać nie mogę :) Yola a ty gdzie sie chowasz

Gość Sonia 1
No Deep w tym temacie,w którym pomagasz to ja jestem duchowo z Tobą 24 h na dobę i nie tylko ja.Mówię o Tobie i o was wszystkich wszędzie gdzie jestem,najbardziej wspiera Cię moja grupa/przeze mnie zakładana/.Znają Cię moi terapeuci/teraz przyjaciele/.A ostatnio przed świętami zostałeś dołączony do osób pełniących służby za,które przy każdych dniach skupienia modli się dużo ludzi w Gostyniu,czyli kilka razy w roku.I nie dziękuj!To mój dobrowolny obowiązek dla służby innym ludziom. No ale teraz martwię się,bo nie ma Yolci a to do niej niepodobne.

Witam, miałam koszmar ze zdrowiem i nie chcialam się tym tu dzielić, żeby Was nie smucić ... jest już lepiej :) pogoda za oknem cudowna ,pada śnieg :) pozdrawiam wszystkich

Agatka mleko krowie to białko no co Ty ??? przecież to od krowy jest :) roślinne możesz dać wtedy ok :)

Deep jesteś WIELKI i jak zwykle brak mi słów aby to wyrazić :) No to będziesz parował :D zobaczysz jak super warzywka i ziemniaczki smakują ...mniam