Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Samsonka
Eh i znow z gościa poszłam :) to ja Samsonka

Gość Sonia 1
Samsonka!od kiedy nie pijesz?Bo według mnie rozpoczął Ci się taki okres obniżonego nastroju.Wiesz najpierw jak się przestaje to jest okres tzw.miodowego miesiąca,potem w dół a za chwilę powinno się wyrównać.Jak dla mnie to Ty alkoholiczką nie jesteś ale to tak działa. Yolcia,jestem uzalezniona od kawki rano.Jedynie co to słabą robię.Nie wypiję rano nic co słodkie.I nie jem.

Gość Samsonka
Sonia tak naprawdę nie pamiętam kiedy przestałam. Nie liczilam i nie liczę. Przestałam o tym myśleć. Dzisiejsze przygnębienie to z racji chyba tego ze dzisiaj dzwoniłam do mamy i rozmawiałyśmy o Jej siostrze a mojej cioci. Tej której ostatnio był pogrzeb. I tak nas wzięło obydwie na wspomnienia i jakoś tak smutno mi się zrobiło.

Gość Sonia 1
Też tak mam.U mnie to był mamy brat.Dużo młodszy,więc coś pomiędzy wujkiem a kuzynem.

Witam po Krótkiej przerwie,Jola dobrze przewidziała :)troche roboty sie mi uzbierało robię mały remont w domu do tego doszła po długim wolnym praca i mało ogólnie czasu mam teraz.

Gość gość
Internet mi nie działa w domu.Sonia1.

Witam nocą wtorkową jak ja Wam zazdroszczę braku czasu ja muszę pracować !a pracy nie mam ,nie będę się :( bo to nic nie da znajdę pracę napewno jakąkolwiek... ale znajdę! tak mi dopomóż Boże wszechmogący w Trojcy Jedyny i Wszyscy Święci i Wy tu kochani moi!

samsonka na znaczek jeczcze mnie stać lasko :)tylko i tak wiem ,że nie dojdzie ten śnieg lasko no :(

Gość Jestem załamania
Znalazłam was. Co mnie cieszy bardzo. Milaczalam długo, nawet nie przeczytałam tego tematu od ostatniego mojego bycia tutaj. Spr rodzinne. Trzy pogrzeby, jeden wypadek samochodowy i wszystko to co nie mile z okazji świat i nowego roku. Pije, Ale mało. Raz na tydzien piwo,lampka wina. Fajek nie palę od nowego roku. Jest dobrze. Musi być dobrze.;) Jak u Was?

Witaj załamana !CO u nas fo sobie przeczytaj ogólnie rzecz biorąc też jestem zalamana pracy nie mam i z mężem nie hello

Gość Sonia 1
Cieszę się zzlamana,że jesteś.Intrnet mi tu wariuje.To już trzecie zgłoszenie robiłam w tym roku.Poprawia się na chwilę a potem znowu wariuje.Najgorzej jest dodzwonić sie do Orange. Dobrej nocy życzę a Ty już nie znikaj Załamana.

Dzien dobry! Pedze, pedze! Praca, dzieci, fitness, przygotowania do przyjezdu meza, szalenstwo! Nie dajcie sie zimowej melancholii, zanim sie obejrzymy bedzie marzec! Jola, prace znajdziesz na pewno, to tylko kwestia czasu, slij CV, rozpuszczaj wici... Bedzie dobrze! Ja trzymam kciuki. Milego dnia kochani.

Gość gość
Witajcie.Yolcia spokojnie.Teraz zły czas na intensywne szukanie pracy.Wszystko się ułoży,zobaczysz!Najpierw załatw jedno.Jak tylko zima zelży,będzie więcej ofert. Aha,cieszę się,że internet działa.Ale jakbym czasem znikła to znaczy znowu kłopoty.Jestem w Orange ale cierpliwość mi się kończy.

Gość gość
To byłam ja,Sonia.

Sonia ja uciekłam od Orange po 2 miesiącach ! jak ZUS-u nie mogłam przez nich wysłać na czas ! teraz mam Netię i super! Znalazłam 2 oferty pracy i wysłałam CV zobaczymy co będzie ... a będzie co ma być :) poryczałam sobie wczoraj nad sobą ,tak mam od czasu do czasu ,dzisiaj mnie pieką oczy i boli głowa no ale śnieg pada jest ślicznie :) W poniedziałek idę po dalsze zwolnienie ,muszę dostać do 9 lutego wtedy mogę liczyć na rehabilitacyjny, jak dostanę na pół roku to w tym czasie skończę 50 lat i w razie co mam zasiłek na rok :) nie zanudzam już pozdrawiam wszystkich

Gość YOLANTA555
Witam w czwartek u mnie pada śnieg ale jest 0 stopni i chlapa blee Ja dzisiaj mam bezpłatną mammografię ,ponieważ rocznikowo mam 50 lat i zadzwonili do mnie czy chcę skorzystać ,pewnie dostali pieniądze z Unii hehe moglibyście zagladać tu od czasu do czasu a nie siedzę sama jak pierdoła :D

Gość Sonia 1
Już zaglądam.Nie mogę zrezygnować bo mam podpisaną umowę. Ciekawe czy dam radę to wysłac.Dobrze,że nie działa,może mi się uda zerwać umowę.Wykorzystam ilość zgłoszeń. Powodzenia w szukaniu pracy.Ja też kiedyś/przed chorobą mamy/ byłam biurowo-rolnicza.Coś tam mamy swojego ale na przetrwanie teraz. A ja dzisiaj też coś się kiepsko czuję.Tak jakby mi ktoś ze sto kilo na plecy włożył.A głowa już trzeci dzień.Ale będzie dobrze,zawsze jest. Dzisiaj spotykam się z kolegą,co mi kazał tego Arona posłuchać. Dziwne to,ale nie dosłuchałam wszystkiego i będę musiała powiedzieć prawdę,że nie mam zdania.Może to i dobrze,nie muszę się na wszystkim znać.

Gość YOLANTA555
Ja w ogóle nie dałam rady tego Arona sluchać ...

Hej wam ,Jola będzie na pewno dobrze i znajdziesz szybko prace,pamiętaj nie ma co sie załamywać jak nie dziś to jutro albo później,jeszcze się dość narobisz,a jak Deep tak pisze to tak będzie ;) ;) ;)

Chciałbym wam przedstawić pewny materiał chłopaka. Moim zdaniem jest to pełnia odnalezienia siebie w swoim wnętrzu,dotarcie do swojego ducha,temu daje ten przykład bo miałem podobnie. https://www.youtube.com/watch?v=PbkH0Phr2k0 A poniżej ''Punkty zwrotne w życiu''. https://www.youtube.com/watch?v=hLu0ADaRE68 Mam nadzieje że niektórych te dwa filmiki zmotywują bardzo do zmian w swoim życiu na lepsze i odnalezienie swojego szlaku w głąb siebie

Gość Sonia 1
Świetne!Na grupę lecę!

Gość YOLANTA555
DEEP super super super ! on gada tak jak ja myślę!!! dzięki dzięki dzięki !!! a szczególnie o jedzeniu !!! hehe jeszcze raz powiem kochany jesteś :D najlepsze o parówkach hehe

a tak w ogole to jestem dupa ,wiem,że jesteście za mną wszyscy a nie podziękowałam Wam tak szczerze, dziękuję Wam za słowa otuchy i wiarę,że znajdę pracę i nie jstem taka ostatnia ... bo mam Was :D

Gość Susan07
Jest, jest maz! Ale i tak z Wami bede, bo tesknie za Wami. Jestescie tacy kochani. Milego dnia wszystkim zycze. Jolus, ty jestes taka waleczna, zobaczysz, wszystko sie dobrze ulozy.