Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Soniu wysłuchałam Arona dla Ciebie bo nijak nie popieram jasnowidzów i wróżek ,po to mamy Boga aby wierzyć w niego i nie mieć nikogo przed nim On wie co dla nas najlepsze :) więc będzie co ma być po co się stresować i wymyślać scenariusze? mamy żyć chwilą i każdą się cieszyć ,iść do przodu ciągle się rozwijać i żyć tak, żeby nasza dusza była szczęśliwa i pełna miłości, wtedy rozsiewamy to dookoła i albo ktoś obok nas to wyczuje i się zmieni albo odejdzie ... nie wiem czy sensownie piszę :)

Sonia a co do modlitwy i medytacji to moje skromne zdanie jest takie, że to jest to samo albo powiązane .Ja muszę się wyciszyć i w spokoju pogadać z Bogiem :) a jeśli odmawiam różaniec to skupiam się na różańcu nie na TV hehe I tak jak Pitka-susan uważam, że pomodlić się zawsze można :) dodam : i wszędzie :)

Gość Sonia 1
No właśnie! Dzięki Bogu jesteś! Ale generalnie pewne rzeczy facet mądrze mówi,więc jak koledze pomaga to fajnie.Na pewno mu nie zaszkodzi.Po co ma słuchać np.mnie jak ma taki autorytet.Ja jak już pisałam nie mam zdania,nie jestem specjalistą.W życiu u żadnej wróżki ani tym podobnych ludzi nie byłam. A co do modlitwy,to mam tak samo.W ciszy,sama potrafię a tak to nie mogę się skupić.

Gość Agatka1214
Yolanta roślinne to sojowe z tym będzie raczej nie dobre a to bez laktozy się nadaje a co się dzieje ze zdrowiem jak się czujesz ?

Agatka możesz dać migdałowe albo kokosowe jak sojowego nie lubisz acz kolwiek nie popadajmy w skrajności jak raz na tydzień "zgrzeszysz" to nic :) Agatka co tu pisać ,zdrowa nigdy nie byłam ,a teraz bez pracy to mi wszystko siada :( a 9-go lutego minie 182 dni zwolnienia i nie wiem czy dostanę rehabilitacyjny zasiłek ... i wciąż mnie wszystko boli :(

Gość Agatka1214
ja dziś byłam w supermarkecie i była na mięsnym taka starsza pani i zapytałam czy ma inny kawałek szynki a ona ze tak że trzeba być miłym dla klijenta a ja mowie ze niestety często się nie da a ona ze pracuje tylko do końca miesiąca bo dyrektor stwierdził że jest za stara i się nie nie nadaje aż mi łzy poleciały jak to życie jest niesprawiedliwe czemu tak musi być ze musimy tak cierpieć ciągły strach przed utratą pracy czy starczy do 10

Gość Yolanta555
No widzisz Agatko u mnie to samo za STARA na pracę koszmar ...

Agatka Ty nie masz się zamartwiac na zapas tak nie można!!!, masz pracę i zdrowie masz wiarę, ciesz się chwilą bo w życiu piękne są tylko chwile ☺ a całą resztę trzeba przeżyć jak to mówią :brać na klatę hehe i tak będzie co ma być, najgorzej mają Ci co nie wierzą w nic

Sonia ,jednym słowem czuje się zaszczycony,co tu dużo mówić jestem pod wrażeniem,że znają mnie twoi terapeuci i że twoja grupa mnie wspiera to daje mi kopa do dalszych działań. Pamiętajcie jak pisałem że przerzucam się na rower szosowy?a że za dwa dni mam urodziny,to wczoraj zrobiłem sobie prezent ;) kupiłem piękną kolarkę ;)udało mi się wyhaczyć firme rowerową w dobrej cenie uznawaną za jedną z najlepszych na świecie no to tylko czekać do wiosny teraz hehe

YOLA jak u ciebie na dziś mam nadzieje że będzie coraz lepiej pamiętaj zdrowie najważniejsze reszte kichać,zobaczysz wszystko sie ułoży wspieram jak zawsze .

Gość Agatka1214
dziękuję masz rację najważniejsze jest zdrowie i szacunek wobec siebie u nas dziś sypie śnieg dużo śniegu ładnie to wyglada;)

Witam i cóż środa Wam się nie podoba? że nikogo nie ma ? ja zawsze się cieszyłam :) uwielbiałam środy jak pracowałam bo zaraz był piątek :)

Gość Sonia 1
Ja też jestem.Znowu miałam przerwę.Testują moją cierpliwość.U mnie zimnooooo!Gratuluję zakupów Deep!Należą Ci się jak rzadko komu.Potrafisz się cieszyć. Agatka!Wszystko zależy od Ciebie! Ja mam przykład z mojej córki.Pracowała cztery lata po studiach przed komputerem i popsuł jej się wzrok,więc została trenerem i zawodniczką fitness w ciągu dwóch lat.Postanowiła,ćwiczyła na maksa i dopięła swego.Ona mówi,że trzeba tylko chcieć.

Gość Sonia 1
Deep!To ja jestem zaszczycona,że należę do Waszego grona i mogę się tym pochwalić.Grupa wspierających się ludzi na otwartym forum to fenomen jest.

A co tu tak pustawo? susan ,żyjesz??? Ja dziś latam od rana z maską na głowie hehe a o 16 mam kolędę, pozdrawiam wwszystkich serdecznie :) Z okazji Dnia Babci życzę sobie wszystkiego zdrowego,kochanego i szczęśliwego :) wszystkim babciom rownież tego samego :)

Gość Sonia 1
Ja jestem.Właśnie wróciłam z grupy i internet działa.I jak tu nie być szczęśliwym?Deep nie ma czasu.Paruje.Potem ogląda rower.I też szczęśliwy.Za dwa dni sobie o nas przypomni. U mnie zrobiło się cieplej i nie ma sniegu.Nawet przyjemnie jest.Ja sprawdzam temperaturę za pomocą psa.Jak jest poniżej -5 to ona nie wyjdzie i już.

U mnie -9 stopni i sypie snieg i tez jest przyjemnie ale mojej sisi nie wynoszę nawet na dwór bo bym jej w śniegu nie znalazla hehe waży całe 1,20 kg hehe

Gość gość
O!To rujnujesz się na maty.Moja do wszystkiego musi mieć nową,na osiusianej nie robi.

Ja używam podkłady 60 x 90 jedną na tydzień bez przesady za 5 sztuk płacę 5,09 złoty ,to jaka ruina gościu ??? niby co nie zrobi drugi raz??? nasika gdzie indziej??? nie rozumiem

Gość Sonia 1
To byłam ja Sonia.Ale fajnie,że taka maleńka.Moja to ma ze cztery kilo i maty to muszę 5 dziennie.

Gość Sonia 1
No,sika obok,kupka też.Po prostu drugi raz nie zrobi.

Moja nauczona :) Twoja też duża nie jest ,moja poprzednia Yorka Gina wabiła się ważyła 6 kg ale nigdy nie nasikała w domu ale to nie rozum winny tylko krótki przewód moczowy u małych piesków jak u niemowlaków :) i nie wytrzymują ...

Gość Sonia 1
No a moja wyszkoliła...mnie!

Gość Agatka1214
witam a mnie jakieś przeziembie nie wzięło dobrze ze dziś wolne wypiłem sok z grejpfruta a zaraz zjem truskawki już się nie mogę doczekać naszych życzę miłego dnia