Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
Witam!Świetny pomysł Yolcia.A ja robię babkę i odpuszczam załatwianie,bo mi święta zepsują łajzy jedne.Wczoraj byłam u spowiedzi i nie chce kląć.A dzisiaj mamy na grupie jajeczko/czyli dzielenie jajkiem/.

Hej wam Sonia,przykre jest to co piszesz ale mam nadzieje że cała ta sprawa dobrze sie skończy, Yola napisz takie podanie dobry pomysł co ci szkodzi. A ja zaliczyłem znów Zakopane więc wyprawa czarnym szlakiem z Kuźnic przez schronisko Kalatówki gdzie dalej czarnym szlakiem drogą pod reglami i szczyt ,,Sarnia Skała ''piękne widoki na Tatry Zachodnie w oddali Wysokie ale głownie na Giewont. Dalej zeszedłem do Doliny Strążyskiej i drogą pod reglami pod skocznie.Co dobre to szybko się kończy bo jeszcze dzisiaj do pracy ale rano już świąteczny weekend :D .

Deep piękniście piszesz ale widoki byś mógł nam wrzucić :D na linka ! dzięki ,że jesteście ze mną kocham WAS :D dziciaki :) Sonia i na święta bedzie z Wami ten Pan? wiesz co? podziwiam Was oboje bo u mnie to by było tak,że ja bym postąpiła tak samo ,no bym chciała tego, ale moj mąż nie byłby taki wspaniaomyślny i dobry jak Twoj dla obcego człowieka :( on nie ma empatii nawet dla swoich heh :( ciężko mi z tym :(

Witam Państwa w Wielki Piątek:) jak tam przygotowania do Świąt? daleko? ja dziś mam wolne to się wyrobię ze wszystkim w spokoju :) chcę iść na drogę krzyżową wieczorkiem :) męża nie ma cały tydzień to z garami nie musiałam latać i w nagrodę zrobiłam mu gulasz wołowy i spagetti i bialą kiełbasę ale to bardziej pod siebie bo w Wielkanoc jem mięso a zaraz zrobię sałatkę i pomaluję jajeczka :) pozdrawiam serdecznie wszystkich Ciebie susan też ,odezwij się dziewczyno w reszcie ! bo już mam nerwa czy coś się Tobie stało :(

Gość Sonia 1
Witam!Yolcia! Nie wiem nic, dzisiaj ma przyjechać pani z OPS.Niestety nie są chętni do zabrania go,a przede wszystkim załatwienia żeby mógł wejść do własnego domu.Wychodzi na to,że jak chcsz komuś pomóc to masz problem.Robota nie idzie przez to wszystko.Jestem w czarnej..... . Ja też proszę Susan,Samsonka,Wieczorna co u Was,bo martwimy się.Odezwę się jutro,a teraz do roboty.

Gość Samsonka
Zdrowych i spokojnych Świąt dla wszystkich :) U mnie wszystko dobrze, pozdrawiam Samsonka.

Gość YOLANTA555
Witam :) Życzę wszystkim spokojnych i wesołych Świąt!!! pogody ducha i pogody na dworze :) u mnie za oknem deszcz ...

Gość Sonia 1
Dziękuję!U mnie czyste niebo,pięknie.Wam także życzę pięknej pogody na dworze i w duszy na nadchodzące dni.

Gość Agatka1214
Wesołych Świąt ;)

Witam w pierwszy dzień świąt ! obrzarta jestem jak świnka aż wstyd!!! a jak u Was kochani ???

Heja wam ,Wszystkiego dobrego na Święta,oby były spokojne jak i cały rok,a u mnie chill Yola też się obżarłem ale później spalam dość aktywnie więc wychodzi na równo ;) Sonia za 2 tyg będę na grupie zostałem zaproszony,terapeuta mi powiedział że będą ludzie którzy mieli pasje min góry,więc mam możliwość porozmawiać głęboko z nimi na ten temat i w sumie nie tylko,dam znać, kiedy to będzie dokładnie. Suzan odezwij sie do na nas co się dzieje ?

Gość Sonia 1
Uf!Goście pojechali!Świetnie było ale jestem padnięta.Jutro odpocznę.Teraz spać,spać.

Witam po świętach :) Jestem obżarta opita aż wstyd ! Od dziś dieta ! pozdrawiam wszystkich :)

Gość Yolanta555
Nie może być, że nikogo nie ma :(

Gość Sonia 1
Ja jestem.Nie odzywałam się bo mi czas poszedł!Obudzona zostałam przez osobę,która chciała na detoks.A po południu następna z tych co pozapijały.Wszystko dałam radę,jutro biorę się za sprawy Pana/co u nas jest nadal/.Jeść ma co,tapczan do spania też to może poczekać.Trzeba mu pomóc przy dokumentach z sądu,bo pan ma dom razem z rodzeństwem ale chcą go sprzedać i nie dali mu klucza/żeby na razie mógł mieszkać/.Z przyjemnością popatrzę jak policja to załatwi.Nie cierpię takich zamożnych pazernych ludzi,co w święta talerza i gościny bratu odmawiają.

Witam :) Soniu powodzenia życzę w sprawie tego gościa ,ktory u Was mieszka. Właśnie trzeba cenić to co się ma ! w tym sensie jak ludzie postępują ...

Gość Sonia 1
Witam.Zimno u mnie ale chwilowo nie pada.

Gość Sonia 1
Znowu strona.

Gość gość
Stronę prazerzucam z wielkim trudem.To nie wypowiedż tylko obraz techniki.

Gość Sonia 1
Za jakiś rok stronę będziemy ponaglać co najmniej pół godziny.Co wy na to?

Gość gość
Straszne.

Hej wam u mnie akurat idealna pogoda duży wiatr i trochę na rowerze bardzo nie komfortowo Sonia mam nadzieje że wszystko dobrze sie skoczy u tego pana,ale normalnie szlag nie trafia jak postępuje jego rodzina,nikomu żle nie życze ale ciekawe jak by gadali jak by coś takiego ich trafio tzn podobna sytuacja.

Co do ponaglania strony to ja mam inne zdanie,niech się przewija własnym torem ,ale jak będziecie robić to już jak chcecie.

Gość Sonia 1
Deep!Dokumenty a sądu załatwione.Wizyta na policji także bo klucza nadal nie chcą dać.Wiecie pan święty nie jest,ale nie może być tak,żeby słabszego wykorzystywać.Niestety trafili na mnie i moje znajomości z dobrymi ludżmi.Osiemnaście lat prosiłam,żeby mu pomogli ale teraz przegieli.Kazali mojemu mężowi zawieść go do noclegowni.To już była ostatnia bezczelność w ich wykonaniu.Co obiecałam,będą mieli albo raczej nie będą.Domek sprzedadzą razem z panem albo wcale.Nie będzie się tułał po obcych ludziach.Załatwiliśmy zasiłek,a teraz niepełnosprawność jeszcze.Ale może opieka przejmie sprawę.

Gość Sonia 1
A Wam wielkie dzięki.Dodaliście mi sił.

Witam i po pracy :( adzwonil wczoraj szef ,że dostali panią z Urzęu Pracy na staż i trzeba korzystać ! no cóż widocznie tak miało być. Soniu jesteś WIELKA !!!

Gość Sonia 1
Yolcia,przykro mi.Może tak musi być. A gdzie tam wielka.Staram się tylko człowiekiem być.