Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Agatka1214
Hej niestety ale w pracy weekend pracujący a taka piękna pogoda miłego weekendu

Gość Sonia 1
Hejcia!Dzisiaj mam wizytę u lekarza.Piszę,bo strasznie tego nie lubię i przeżywam.Dostałam książkę Jerzego Zięby ,,Ukryte terapie,,.Na razie nie mam czasu przeczytać ale bardzo się cieszę.Też się martwię o Susan.NIE MA JEJ I NIE MA.

Witam :) Soniu jak tam u lekarza? ja nad jeziorem pogoda piękna ,wczoraj cały dzień byłam na wodzie ...

Gość Sonia 1
Witam!

Gość Sonia 1
Pisałam wczoraj i nie ma.U lekarza niby dobrze,tzn.czekam za badaniami.A dzisiaj cały dzień na ogrodzie.Kupiłam Molekin D3+K2.Yolcia co o tym myślisz?

Gość YOLANTA555
Witam :) Soniu napiszę jutro o Molekinie ,no cóż zaplaciłas za reklamę w TV.

Gość YOLANTA555
Witam we wtorek jestem już w domu a tu taka ciszaaaaaaaaaaaa

Gość Sonia 1
Witam!A ja po grupie.Nowi są....!!!Dzisiaj zadbałam o zioła i wsadziłam pelargonie.A jutro rzucam się na zielsko.

Gość Sonia 1
Stronka

Witam :) Soniu moje pelargonie już dawno na oknie ale bratki mi zmarniały przez te wyjazdy . a teraz tak jak obiecałam napiszę co myślę :) Molekin Zawartość: wit. D3 2000 j.m., wit K2 MK7 75 mcg 30 tabletek około 18złoty ,Aliness D3 2000 j.m. ,wit K2 MK7 200 mcg 60 tabetek 49złoty a w porownaniu zawartości K2MK7 75 mcg - Molekin i 200 mcg -Aliness no to tyle. Zamawiam sobie książkę o leczeniu woda utlenioną :) piję ja od soboty i mam wyrazniejsze widzenie ,tyle narazie spostrzegłam .

Witajcie w słoneczny czwartek :) ja dziś na głowie mam dużo spraw do załatwienia ,a zostaje w Netii z internetem jednak :)

Gość Sonia 1
Witam!Dzięki Yolcia.A napisz jeszcze jak pijesz tą wodę?Ja dzisiaj też nam dużo do zrobienia,zajrzę wieczorem albo jutro.

No ja jestem :) Sonia zaczynałam tak: na pół szklanki 1 kropla na czczo i codziennie kropla więcej ,ale zamówiłam książkę w tym temacie i będę wiedzieć więcej :)

Witam w piatek :) u nas całą noc lało .Jadę nad jeziorko :) urlopowicz coś cicho siedzi :D

Gość gość
Witam!U nas była BURZA!Pół nocy z głowy.To czytaj Yolcia bom strasznie ciekawa.Miłego pobytu.A ja za chwilę do fryzjera.Pozdrawiam!

Gość Sonia 1
To byłam ja!

Jestem,jestem,urlop dobiega końca ale jeszcze wolnego trochę jest w poniedziałek dopiero nocka więc jeszcze lajcik. Takie małe podsumowanie,troche roboty kolo domu,rowera niestety mało(tylko 150 km więc prawie nic:( ) ....ale zdobyłem 8 szczytów w naszych pięknych górach a najlepsze dostawiam sobie na tą Niedziele czyli Kralova Hola w Tatrach Niżnych na Słowacji Yola pełny chill out na jeziorem ;) Sonia zabiegana ,a Agatka milczy,pewnie na głowie ma mieszkanie ,Susan dalej cisza,ale czuje że sie na pewno do nas odezwie jestem dobrej myśli.:)

To teraz ja was wzywam i cisza ;) ja sie szykuje ,pobudka 4:00 rano i uderzam na KRALOVĄ HOLE (1946 m npm) :D

Witam w sobotę :) nad jeziorem leje ,leje i wciąż leje 13 stopni ,palę w kominku i czytam o leczeniu wodą utlenioną i sodą ,aaa.... trzy sandacze mąż złapał!

Gość Agatka1214
Ciekawa jestem czy to działa moja koleżanka mi mówiłaś tej wodzie utlenionej można pić i też wyrobić do ucha lub nosa ja mam ostatnio problem bo co miesiąc jestem chora nie wiem co się dzieje nigdy tak nie chorowałam

Gość Sonia 1
Witam!No to czekamy na wytyczne od Ciebie Yolcia!Ja używam wody do nosa i do uszu.Do uszu wlewam czystą na kilka chwil a do nosa trzy/cztery krople na porcję soli fizjologicznej i potem kroplomierzem.Na uszy nie choruję od roku.U mnie normalne,że w piątek wieczorem siada internet.Zimno jest i wieje.

Witam, wczoraj były takie burze, ze nawet laptopa nie odpalałam, dzisiaj już jestem w domu :) Laski jeśli chodzi o wodę utleniona to zastosowań ma bardzo dużo ale nie wszystko na raz , ja wybrałam na poczatek takie zastosowanie: 10 kropel wody 3% na szlankę osolonej wody na czczo wypić i to popić szklanką wody :) Nieumywakin pisze tak: Wziąć szczyptę soli do ust i zalać ją szklanką wody z dodatkiem 10-15 kropel 3% nadtlenku wodoru (wody utlenionej), a jeszcze lepiej od razu wypić w ten sposób jeszcze jedną szklankę wody. Jest to konieczne z jednej strony po to, by w wystarczającym stopniu uzupełniać wodę, utraconą podczas snu na odprowadzenie produktów metabolizmu, a z drugiej by wydalić z pęcherzyka żółciowego zgęstniałą przez noc żółć, która jest głównym czynnikiem kamieniotwórczym. Zaleca się picie wody począwszy od godziny 5 do 7 czasu miejscowego, w okresie wzmożonej pracy pęcherzyka żółciowego. I, co ważne, wypicie 2 szklanek wody o poranku, na pusty żołądek, likwiduje zatwardzenia. 10-15 minut po jej wypiciu, czyli po czasie, który jest potrzebny, by woda zamieniła się w strukturalną i energetyczną, zaczyna ona działać jak elektrolit, antyoksydant, który rozpuszcza wszystkie twory kwasu moczowego i inne toksyny nagromadzone w zanieczyszczonym organizmie. a jeśli macie jakieś konkretne pytania co do zastosowania wody utlenionej to pytajcie ,ja wybrałam najłatwiejsze do przyjmowania dla mnie :) Należy uważać na to ,żeby wodę utl. przyjmować na pół godziny przed posiłkiem lub 1,5 godziny po posilku i np jak masz ja brać 3Xdziennie to musisz pokombinować a tak raz i po sprawie hehe

Gość Agatka1214
Hej a ja mam zapalenie ucha a dzisiaj śniadanie 2 bułki z pomidorem 2 śniadanie 400 gram tryskawek obiad pierś z kurczaka z sałatka szpinaku pomidorów koktajlowych sera chedar i sos kolacja pizza z termomixa z mąki zytniej nie wiem czy wyjdzie z mocarella kukurydza pomidorem i papryka yola pisz co myślisz i co o pizzy

Agatka na zpalenie ucha : kładziesz się na boku, wlewasz do ucha wodę utlenioną 3% i leżysz sobie tak 15-30 minut. Woda w uchu zaczyna się pienić, musować, rozpuszczać to co zatkało. Później przechylasz głowę na papierowy ręcznik i wszystko wypływa.Ot cała filozofia :)

Agatka menu ok a z themomixa pizza wyjdzie daj dużo cebuli w piórka ,zamiast tuczącej kukurydzy z GMO !

Gość Sonia 1
Witam!U mnie kukurydza i soja zakazane jako bezpośrednie zagrożenie.Internet najlepiej działa niestety w nocy.Zimno,mokro i zielska mam strasznie dużo/nie pryskam truciznami jak inni/.Morela zmarzła niestety.Czereśnie też kiepsko zapylone.Mam nadzieję,że to koniec strat.No to do jutra kochani.

Gość Sonia 1
Yolcia!Dzięki!Zrobię tak jak Ty z tą wodą utlenioną.