Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Tylko ja nie lubie jednego użalania sie nad soba i zawracania głowy innym.Czuje sie strasznie.po piciu zazwyczaj coraz czesciej nic nie pamietam i am chilernego moralniaka.al to przechodzi i pije dalej.jest coraz gorzej

Witaj malinka :) nikt Cię tu przekreslal nie będzie ,Twoja wola przecież ... ale co poza tym??? stęskniłam się za Tobą lasko :D pozdrawiam Cię serdecznie

Soniu do 10 kropli ,ja od razu zafundowałam sobie 10 kropli na szkalnkę wody :D bez ceregieli hehe

Gość Sonia 1
Masz nam zawracać głowę Malinko!Ja też komuś kiedyś zawracałam,żeby mieć tak jak teraz.Natomiast użalanie się to nie.Po prostu robisz błędy,przede wszystkim emocjonalne i możemy pomóc Ci się z tym uporać.Napisz coś o sobie,czy leczyłaś się itd. Yolcia to ja będę co dwie/czy!i jutro zafunduję sobie pięć kropelek/.A i dzisiaj jeszcze ze dwie dziabnę.

Gość Sonia 1
Zaprosiłam parę osób do nas!Z tego topiku co Deep!

Witam z ranka :) Dziś mam gości to do garów wstałam :D Soniu dobrze zrobiłaś zapraszajc gości :)

Gość Sonia 1
Witam!Przyjemności z okazji gości!!!Zajrzę wieczorem bo mam dużo dzisiaj zaplanowane.

Dzięki Sonia i Yolcia ;) A u mnie poza tym to nic szczególnego.Praca,dom,praca,dom i tak w kółko.Teraz remont mialam w pokojach i jeszcze sie nie moge zmobilizowac zeby posprzatac.zreszta na materac do łóżka czekam caly czas.jak przyślą to wywale stare łóżko i sie moze zmobilizuje.A u Was co tam kobietki?? A no i co u Ciebie Deep Góralu?? Agatka jak tam dieta?? Szkoda ze susan nie ma....

Sonia nigdy sie nie leczylam.zawsze mysle ze sama sobie poradze.wczesniej tak nie pilam.mialam kontrole nam tym.mieszkam w tak małym miescie ze po prostu nigdy bym sie nie odwazyla na leczenie.

Witam, Sonia bardzo dobrze zrobiłaś że zaprosiłaś osoby z tamtego topika,myślę że ktoś na pewno się odezwie i zawita do nas. Malina Super że do nas powróciłaś,zrobiłaś dobry krok ku lepszemu,dobrze że widzisz problem i jesteś tego świadoma. Powiem ci że to żaden wstyd się leczyć,a jesteś w stanie dzięki temu odmienić swoje życie całkowicie oczywiście na lepsze,jeżeli nie możesz sie przełamać u siebie,to jedz do innego miasta i tam zacznij działać,pierwsze co musisz zrobić to sie zdiagnozować czy jesteś uzależniona,jeżeli tak to sama sobie nie poradzisz. Pisz do nas jak najczęściej,bo tylko tak możemy cie wspierać i doradzić,Malina opisz może ile pijesz itp.

A u mnie co słychac a dzieje się dość dużo tzn aktywnie,jestem w grupie wysokogórskiej i łazimy sobie po górkach,co dwa tygodnie,jak jest czas to co tydzien. Aha no właśnie w Niedziele ruszam na Małą Fatre a dokładnie na WIELKI FATRZAŃSKI KRYWAŃ na Słowacji,będą fotki dużo lepszej jakości bo zakupiłem dość dobry aparat :D wiec dziewczyny jak wrzucę fotki to oceniajcie czy lepsze itp :D

Malina pamietaj osoba uzależnione nie wygra z tym jak by to napisać (walka = próba kontrolowanego picia - tak w uproszczeniu pisząc). Na początku jesteśmy pewni ze kontrolujemy a później jest jak jest alkochol zawsze wygrywa,a później coraz bliżej dna.

Gość wieczornaa
Witam i pozdrawiam wszystkich, wpadłam przed snem :) . Malina, ja jak mogę to siedzę na online meeting, szukałam jakiegoś Polskiego ale nic :( :( :( U mnie juz dużo lepiej ale pije, mniej. Praktycznie w weekendy, jak się źle czuje to nie. Życzę miłej nocy.

Gość Sonia 1
Dziewczyny Malinka i Wieczorna.Polecam ksiązkę Anonimowi Alkoholicy.A także wykłady na youtube np.Ani Dodziuk albo dr. Bogdana Woronowicza.Można też korzystać z terapii przez internet/to płatne jest/.Do posłuchania jest też www.spiker.pl No super,że jesteście.Ogłaszam z tej okazji na dzień jutrzejszy Święto/czyli na piątek/.I dziękuję Wam za radość jaką mogę przeżywać z Waszego powrotu.

Gość Sonia 1
Dziewczyny Malinka i Wieczorna.Polecam ksiązkę Anonimowi Alkoholicy.A także wykłady na youtube np.Ani Dodziuk albo dr. Bogdana Woronowicza.Można też korzystać z terapii przez internet/to płatne jest/.Do posłuchania jest też www.spiker.pl No super,że jesteście.Ogłaszam z tej okazji na dzień jutrzejszy Święto/czyli na piątek/.I dziękuję Wam za radość jaką mogę przeżywać z Waszego powrotu.

Gość wieczornaa
Sonia, wielkie dzięki! Wieczorem posłucham, teraz uciekam do pracy :) Słonecznego dnia!

Gość Sonia 1
Witajcie!Znowu kogoś zaprosiłam!

Gość gość
Witam :) X Polecam na youtub kanał: Dotyk Boga X Jest tam w zakładce Świadectwa kilkadziesiąt świadectw wysłuchanych modliw i próśb i uzdrowień duchowych i fizycznych, praktycznie z każdej choroby i niemocy. X I jest tam również zakładka Nauczania, gdzie jest budowana wiara na podst. Pisma Świętego. X Polecam gorąco:)

Witam, goście nareszcie pojechali :D muszę ogarnąć chałupę i się wyspać :) Witajcie laski :) :) :)

Hejka wszystkim.A ja juz tylko leze i cholerka winko popijam.jakich maials gości Yolciu?? Deep wsyd sie przyznac ile pije.jak zaczne to nie umiem sobie stop powiedziec,wogole z moim organizmem dzieje sie cos dziwnego. Zazdroszcze ci bliskkosci tych gor. Sonia dzięki za dobre słowa. Wieczorna tez szukalam tego w necie...

Gość wiieczorna
Malina! Jak będę w Pl to mogę ci dać znać. Ja z gór pochodzę.

Gość Sonia 1
A ja po mitingu.Świetnie było.Grupa jest liczna,mnóstwo nowych. Wieczorna,co znaczy,że coś dziwnego się dzieje?

Gość Sonia 1
Sorki!Pytałam Malinę!

Gość Sonia 1
Teraz idę na ten kanał od gościa Dotyk Boga.

Sonia tak calyczas rano dojsc do siebie nie moge.poce sie w nocy jak mops.cala jakos tak w srodku sie trzese.cholera chyba dobrze nie jest,a dwa razy juz tak mialam ze jak wstalam to jakies dziwne mroczki kialam przed oczami czarne jakby mnie uderzaly... Wieczorna ty z gór pochodzisz??ALE SUPER.ja po prostu góry kocham.to jest moje miejsce na ziemi.tylko ze mieszkam az 500km od nich wiec masakra

hehe malinka ja również kocham góry a mieszkam 800 km od to dopero masakra ! hmm... malinka no nie pocieszę Cię te poty to organizm próbuje oddtruć się chociaż w nocy i będzie coraz gorzej niestety bo się odwadniasz i tracisz elektrolity i lasko wiem coś o tym bo miałam tak samo .A jak np. robiłam przerwę w piciu to nie dość, że mialam siódme poty to zawsze obowiązkowo koszmary w nocy to masakra jakaś była.Ale fajnie ,że wróciłaś :D pozdrawiam

Wieczorna jestem z Ciebie dumna !!! że dajesz radę a co! wróć na stałe tutaj do nas :D pozdrawiam

Gość Agatka1214
Witajcie dobrze ze jesteście dziewczyny w moim przypadku najlepiej sprawdziło się zapelnienie wolnego czasu żeby nie korcilo do picia tu na rower szłam sprzątanie cokolwiek a także zmiana otoczenia nie mówię że nie pije bo czasem mi się zdarzy ale nie jest to co tydzień i upijanie się do nieprzytomnosci . U mnie dieta już coraz lepiej planuje ślub i czekam czy dostanę kredyt miłego dnia

Gość Mmalina
Hejka mio mili. Ja od rana siedze w pracy i to do samego wieczora.;(Ale jweekendzik wolny na szczęście.Mam zamiar urządzić mega duże sprzątanie bo po remoncie musze ogarnąć. Agatka masz racje może i trzeba jakos zapełnić ten czas.A macie juz datę ślubu ustaloną?? Yolcia masz racje organizm sie sam broni jak może przed tym cholerstwem. Miłego dnia życzę wszystkim