Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Agatka pamiętaj,że musi się udać z tym kredytem jesli bardzo tego chcecie i oczwiscie trzymam kciuki jak zalatwisz daj znać lasko.

Dzięki za miłe komentarze jeżeli chodzi o zdjęcia,jeżeli sie aż tak bardzo podobały jak piszecie to zapodam wam jeszcze z niedzielnego wypadu z Małej Fatry na Słowacji;) Malin gdzie to jedziesz w sierpniu w góry konkretnie pochwal się a może coś doradzę.

Gość Agatka1214
Deep pięknie tam jest szkoda ze ja tak średnio za górami a mam obok przecież wolę morze dam znać mam nadzieję e się uda

Agatko ja do morza mam pół godziny ale nawet co roku go nie odwiedzam za to góry uwielbiam :D ale mam 800 km :( więc najczęściej spędzam czas nad Jeziorakiem :)

Gość Sonia 1
Witajcie!Malinka,to tym bardziej będzie działało.U nas/AA/każdy pomaga jak potrafi a nasz aowski Bóg nie posiada wyznania tylko moc Bożą.Dni skupienia służą do tego,aby człowiek stawał się lepszy a że klasztory są katolicke i katolików najwięcej u nas to tak wychodzi.Ważne,że organizują. A z tym ćwiczeniem to chodzi o to aby mieć do siebie więcej pozytywnych uczuć.Mało o sobie napisałaś,ale to już tak jest,że człowiek sięga po alkohol z jakiegoś powodu.Nikt zdrowy na duchu i umyśle nie wlewa w siebie trucizny. Yolcia woda pomaga.Dzięki. Agatka trzymam kciuki za mieszkanie. A ja dzisiaj czyszczę okna.Ważne dla mnie bo zabieram się za to dwa tygodnie i już zmęczona jestem.

Gość Sonia 1
Nie wiem,ale lepiej oddycham i czuję energię.Od kilku godzin leje i normalnie czułabym się źle i sennie.A tu niespodzianka.Mam teżdużo wyprysków trądzikowych.Ciśnienie książkowe.Głowa lekka. Pozdrawiam.

Gość YOLANTA555
Soniu najlepszy to ten trądzik ,który nam się w tym wieku przydarzył hehe u mnie też lejeeeeeeeeee nawet była burza ,ja to mam niskie ciśnienie ,ale moja mama po 3 udarach po piciu wody przez miesiąc nie brała leków na nadciśnienie!!!

Gość Sonia 1
No to jak zwykle!

Gość Sonia 1
O kurcze!A moja też po udarach i wylewie!A tokiedy leki odstawiła?Bo moja bierze całą szufladę.Znaczy przed w trakcie czy po piciu?.

Gość Sonia 1
Z racji tych trzech szóstek nawet nie rozważę takiej opcji.

Gość Sonia 1
Witajcie!Ja mam gości do poniedziałku! Zdjęcia super.Bajka po prostu!Dziękuję Deep.Ustawiłam na ekranie i co jakiś czas zerkam jak na obraz.Taka uczta dla ducha.

Gość Sonia 1
Dziwne!Wczoraj jak skończyłam przerzucać stronę to był dziwny wpis z samymi szóstkami a dzisiaj go nie ma!Zaznaczam,że jestem przy zdrowych zmysłach!!!

Witam ja nad jeziorkiem zasięg okropny przez pogodę.Soniu oczywiście,że jesteś przy zdrowych zmysłach ! zgłosilam szóstki do moderacji i wycieli hehe

Gość Sonia 1
Dobrze,że piszesz bo niby wiedziałam,że jestem ale wątpliwości były he he!!

Sonia dzięki wielkie że fotki się podobają,jestem tak wielce na sercu uradowany że wam sie podobają,zawsze jak jestem na szczycie to myślę o was o twojej grupie,bliżej Boga a on widzi nas i daje nam wsparcie. Malin i Wieczorna jak mija Sobota jak z alko na dzisiaj dajcie znać cały czas na bieżąco bo to bardzo ważne.

Gość wieczornaa
Dep mnie się też podobają.Mam nadzieje ze tez kiedyś będę mogła sobie w góry jeździć. Ja juz w łóżku leżę. Dzisiaj bez alko. Jestem bardzo śpiąca . Życzę wszystkim miłego wieczoru :) Pozdrawiam

Witam, ja dopiero fotki oglądam :)Deep superoskie są ! :D ja już w domu jestem więc na bieżąco już z Wami :) wieczorna wczoraj bez ... to zdrowo ! trzymaj tak jak najdłużej! kudzu bierzesz??? Malina ,Agatka a Wy gdzie??? nie wspomne o samsonce i susan :(