Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość wiieczorna
Sonia czyli chodzisz na mining AA? Jak często? Powiedzcie mi dlaczego nie ma mitingow do południa tylko zawsze wieczorem?Na pewno znalazło by się dużo ludzi którzy rano by przychodzili.

Gość YOLANTA555
Witam :) oj ja w mitingach nic nie pomogę , ale mam kuzynkę ,która na nie jezdzi i sobie chwali .Oj można powiedzieć ,że Ona sięgneła dna maskara już z nią była ale dała radę 10 lat czysta :)

Witam Ja o mittingach nie wiem nic bo chyba i tak bym sie na nie nie odwazyła chodzic. ale sama tez postanowilam przystopowac.dzisiaj bylo tylko 1 piwo i powiem wam ze to sukces pozdrawiam

No malinka teraz do wieczora pij wodę ,wodę i jak najwięcej wody na noc melisę wypij i to taka podwójną !

Gość wiieczorna
A ja tak bym chciała chodzić na mitingi. Ja dzisiaj wypiłam piwo karmelkowe Vita Malz. Teraz herbata z sokiem z cytryny i łóżko :)

Gość Sonia 1
Mitingi są świetne.Uczysz się przebywać z drugimi ludźmi,pokonuje się strach przed publicznym mówieniem,można mōwić najdziwniejsze rzeczy i nikt się nie dziwi.I dużo człowiek się uczy/wiadomości jak nie pić,jak żyć i być szczęśliwym,jak naprawiać błędy,przestajesz się bać bo jesteś otoczony życzliwymi ludźmi/.Do wszystkich dostajesz numery telefonów,nawet w nocy można zadzwonić a u nas przyjeżdżamy jeśli trzeba.AA to wspólnota.Na mitingu palimy świeczkę na znak jedności na całym świecie.Światełko trzeżwości.O jednym czasie w wielu miejscach na świecie są nas tysiące.Jeden miting i jesteś członkiem gdziekolwiek chcesz.Dzielimy się przeżyciami o jakich inni ludzie raczej nie mówią.Koledzy opowiadali,że za granicą chodzą nawet nie znając języka obcego.Nikt nigdy nie mówił,że został gdziekolwiek źle przyjęty.Mitingi są w różnych godzinach,nawet w nocy w każdym miejscu na świecie są wykazy gdzie i kiedy/internet/.Są też małe grupki na facebooku ale nie znam szczegółów. Można też kupić numer telefonu,podać mi z oględnym adresem a ja roześlę i ludzie,którzy mieszkają blisko zazwonią i zabiorą na miting.

Jolcia tak tez robie tylko bez melisy bo jej nie mam.pije wode jak glupia.ale cholera 2 te wypilam piwo.ale lepiej dwa niz 8 albo wiecej....;( jutro bedzie bez tego paskudztwa mam nadzieje.Jola a ty mowilas ze ci kudzu pomaga.co to jest dokladnie??jak to dostac??nio i jak dziala???

Gość wiieczorna
Malina ja brałam tez kudzu root kapsułki i przestałam w poniedziałek zamówiłam znów 3 opakowania czekam na nie z niecierpliwością :) Możesz na tej stronie zamówić tzn lepiej tylko na tej stronie zamawiać kudzu.pl

Gość Sonia 1
Ntv1 youtube.Film Kudzu-pomoc w walce z nałogami.Wyświetlony godzinę temu.

Gość wiieczorna
Ja brałam i będę znów brała 2 rano 2 w południe i 2 po kolacji albo 3 rano i 3 wieczorem zawsze po jedzeniu

Witam ,malinka zawsze mowiłam, ze najlepeij nie mieć alko w domu ,u mnie zawsze było tak, ze jak nie kupilam alko to miałam połowę sukcesu :D Kudzu brałam raz dziennie około 500 mg jak kupisz opakowanie 250 mg to wtedy by wychodziło, że 2 kaps na raz . Wiem,ze można brać więcej ,nie wiem jakono działa ale miałam myśli o alko a jak był dzień ,że mnie brało tzn ,że nie wziełam :) wieczorna brała więcej może Ci napisze ile.Ja zawsze będę mowic,że pomaga!!!

malinka wierzę w Ciebie lasko! :D pamiętaj kazdy ma swoją wolę i nikt nie zmusza Cię do niczego ale łatwiej będzie Ci z kudzu i melisą,koniecznie kup dzisiaj i wodę pij bo odwodniona jesteś i Twoje komórki pić chcą, żeby się odnowić :) no ale pamiętajmy przy tym, że komórki mózgowe niestety nie odnawiają się a przy używkach niestety szare komórki się kurczą i wtedy jest jak jest. Dlatego trzeba się ratować poki rozum mamy i teraz jest na to czas! Dlatego zamiast alko kupujemy melisę, kudzu ,Witaminy i koniecznie magnez

Gość Sonia 1
Witajcie!Ja słyszałam,nikogo jednak nie znam kto brał.Na mój rozum myślę,że jeśli pomaga to tylko w objawach fizycznych.Czyli wynikałoby z tego,że jednocześnie/gdy udaje się nie pić/trzeba samemu popracować nad psychiką i duchowością.Co myślicie?

KUDZU pobudza w mózgu produkcję hormonów - serotoniny i dopaminy, które oddziaływują na układ nerwowy, zapewniając prawidłowy przepływ informacji do mózgu oraz pomiędzy poszczególnymi jego częściami. Znany jest fakt, że serotonina pomaga uregulować życie emocjonalne osób uzależnionych od alkoholu. Niedobory tego hormonu mogą wywołać skrajne nastroje – od nadmiernej agresji i napadów furii do częstych załamań nerwowych i depresji. Serotonina i dopamina dłużej pozostają w układzie krążenia i wywołują naturalną stymulację mózgowego systemu nagrody. Proces ten pomaga stopniowo osłabić psychiczną potrzebę picia.

Gość wiieczorna
U mnie kudzu pomagało na to i na to.Jakies obrzydzenie do alk mnie bralo po tej dawce.Mozna zaczynac z 2-4 kapsulki dziennie. Magnez 400 mg + Potas 400 mg + B komplex biorę codziennie wszystkie 3 kapsułki rano bardzo mi pomagają ze się silniejsza czuje i ciśnienie stabilniejsze.

Gość Mmalina
Kochane moje kobietki sprobije tego kudzu.Jolcia na tej stronce co podalas juz brak zapasów mi wyskakuje w promocjii ;) a na kudzu.pl jest dosc drogo jak na 2-4 kabletek dziennie, ale zainwestuje. Uff a ja dopiero w domku z pracy sie zjawilam ;)

Gość wiieczorna
Zapomniałam jeszcze dodać że na niektórych lepiej działa kudzu niż na mnie. Pomaga mi ale w dużych dawkach

Widzisz malinka jest nas dwie ,którym kudzu pomaga :) a Sonia kiedy trzezwiała to kudzu nie było znane w Polsce.Sama widzisz,że zapasy kudzu się w promocji skończyło tzn, że ludzie kupują.Pamiętaj ,zeby patrzeć na skład ,żeby miało co najmiej okolo 500 mg w kapsulce.Ja słyszałam, że kobiety pijącym mężom sypały do jedzenia i też pomagało :D lepiej inwestować w kudzu jak w alkohol :D

ale jestem zmęczona narobiłam się dzisiaj przy pieleniu ufff jutro mam imieniny i mam to w d..pie hehe ,w sensie żadnej imprezy nie planuję a co taka się stałam asertywna ! jak się co niektórzy pogniewają to ich problem ...

Ja tam tez imieninowych imprez nie wyprawiam chociaz kazdy tego oczekuje ;)macie racje lepiej inwestowac w kudzu niz w alko ;) Też juz jestem padnieta jak cholera,jutro tez praca i tak cale dwa tygodnie od rana do wieczora. a co tam u agatki i Deepa?? Szkoda ze susan nie ma...kurcze wcale sie nie odzywa ale moze nas czyta ;)

Gość Yolanta555
Widzisz malinko jak się za kimś tęskni? Wierz mi ja też tęskniłam i za Tobą i za wieczorną .spokojnie Deep tak ma ☺zawsze jest a o susan to już się nie martwię tylko modlę gdziekolwiek jest

Agatko nie myśl nawet że nie tęsknię za Tobą! Gdzie menu lasko?oczywiście Twoje menu! Widzę że chcesz znowu tyć po cichaczu

Agatko no cóż stara jolka Ci du...pe zawraca hehe ale zaginelas jak susan gdzie ona jest?Deep obiecał że wróci. . Ale jej nie ma tyle czasu.