Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Niezlomna to też jutro zasuwasz z Sonią na 8.10 do lekarza? A we wtorek ze mną na komisję do ZUS? Jak ja się cieszę, że Ty nie pijesz i że ja nie pije i że jesteś z nami ☺

Hej dziewczynki ja mam w tym tygodniu urlop to też z wami połażę po doktorach i zus-ach. Trzymam kciuki i się modlę. Wszystko będzie ok. Deep Babia Góra. Byłam w lipcu. Cudnie. Ah.

Broniu ja też nie wychodzę do ludzi także nie Ty jedna taka u mnie gradobicie i krew mi z nosa leci a to ponoć dobrze ☺

Dziewczyny będę z Wami zasuwać gdzie się da, bo wiele mi dajecie. Nie czuję się już taka samotna w walce. I kiedy tu zaglądam trzeźwa i czuję to wsparcie motywuje mnie to jeszcze bardziej. Fajnie że tu trafiłam i fajnie że jesteście.

Gość natkapiertuszki
Hej wszystkim Yolcia my taz się o Ciebie martwilismy :-)dobrze że jesteś:-)że jesteście wszyscy:-)dziś mąż mnie troszkę wkurzył bo otworzył koniak i mówi spróbuj takiego jeszcze nie piłem wrrrr ja do niego wiesz że nie pije o jej łyczka możesz zrobić dość stanowczym tonem mu powiedziałam że nie pije i koniec i że ostatni raz mnie częstuje alkoholem .Jestem trzeźwa oczywiście :-)też Idę z Wami mogę????:-)

Gość natkapiertuszki
Hej wszystkim Yolcia my taz się o Ciebie martwilismy :-)dobrze że jesteś:-)że jesteście wszyscy:-)dziś mąż mnie troszkę wkurzył bo otworzył koniak i mówi spróbuj takiego jeszcze nie piłem wrrrr ja do niego wiesz że nie pije o jej łyczka możesz zrobić dość stanowczym tonem mu powiedziałam że nie pije i koniec i że ostatni raz mnie częstuje alkoholem .Jestem trzeźwa oczywiście :-)też Idę z Wami mogę????:-)

Gość natkapiertuszki

Gość natkapiertuszki
Nnn

Gość natkapiertuszki
Noooo

Natka, popatrz na to inaczej. Nie że mąż Cię wkurzył ale że powiedziałaś NIE. I tak trzymaj. I tym optymistycznym NIE, życzę Wam wszystkim spokojnej nocy.

Gość Sonia 1
Dziękuję. Boję się dużo mniej. Muszę do spania bo wstaję po piątej. W Poznaniu takie korki rano, że jadę pociągiem po 6.00.

Dzien dobry! Poniedzialek jak zwykle pracowity, ale spedzilam wspanialy weekend z dziecmi, takze sily sa :) Dobrego tygodnia wszystkim zycze!

Gość natkapiertuszki
Yola udało mi się :-)witam wszystkich w ten słoneczny dzień z kawą:-)Sonia trzamy kciuki i jesteśmy z Tobą pamiętaj :-)

Gość Sonia 1
Jestem w domu. Wszystko dobrze. Leki nadal. Po strachu. Wielkie podziekowanie dziewczyny.

Nienawidze tego bialego paskudztwa :D Tylko w gorach lubie. Wlasnie wrocilam na chwile do domu i dziekuje samej sobie, ze nagotowalam wczoraj gar zupy z soczewicy, to sie rozgrzeje. Mniam mniam poza tym :) Jak sie czujesz Pitko? Ciesze sie, Sonia, ze wszystko dobrze poszlo!

Ja dziś już mam nerwa bo jutro na 14stą staję na komisję na rentę w ZUSie. Ja dla męża mam schabowe a sobie ugotowałam fasolową :) Susan a u Ciebie też jest śnieg?

Gość Agatka 121
Witam wszystkich Suzann bardzo się cieszę że jesteś. U mnie ok z alkoholem też sobie radzę czasem wypije drinka dwa ale rzadko zmieniłam pracę jest o wiele lepiej chociaż i tak z finansami kiepsko nie umiem jeszcze oszczedzac i trochę nam ciężko. Z waga niestety szkoda gadać źle kupiłam książkę o diecie o niskim indeksie glikemicznym może coś słyszeliście o tym?

Dziewczyny, jestem z Wami i z każdą z Was osobno :) Cieszmy się z małych sukcesów bo z takich nasze życie się składa. Ja mam doła ale postaram się nie poddać. Nie po to tak desperacko szam pomocy by się poddać. Jest ciężko ale dam radę

A u mnie sypie i sypie i sypie śnieg. Już mnie ręce bolą od tego łopatowania. Takie uroki w górach. Trzeźwego wieczorku!

Gość Sonia 1
U mnie na razie bez bialego nalotu.Jestem gotowa na jutrzejszy ZUS. Niezomna to minie. Zaakceptuj sytuacje. Zawsze jest skutek przebywania w towarzystwie alkoholu. Bardziej lub mniej ale zawsze. Sukcesem jest w tym wypadku widzenie tego. Jak widzisz to i Twoja obrona sobie poradzi.

Gość Sonia 1
Witam! Yolcia melduję się na posterunku.Powodzenia nam życzę.

Dzien dobry! Rany, jak zimno! Wietrzysko przebrzydle! Jak dobrze, ze w wiekszosci pracuje dzisiaj z domu. Mam nadzieje, ze macie sie dobrze, zakladacie sweterki, czapki, szaliki i rekawiczki. Planuje na dzisiaj powazna sesje fitnessowa, bede myslala o Tobie Deep oczywiscie :)