Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza Gwiazdka prezent

Polecane posty

Gość gość

To będzie pierwsza Gwiazdka mojej córki. Z czego naprawdę ucieszy się pięciomiesięczne niemowlę? Na razie nie widzę, aby jakoś specjalnie fascynowały ją zabawki... Książeczki ma już wszystkie, jakie tylko udało mi się wymyślić.

Gość gość
Bez przesady z prezenteami dla tak małego dziecka. Myślisz, ze zauważy? Że skojarzy, ze To Święta? Sama napisalaś, ze ma już wszystko.

No właśnie, ciężko, by tak małe dziecko mogło się ucieszyć z prezentu :D Różne fajne zabawki i ksiazki maja na ksiegoswiat.com ;)

Gość Esen
Nasz mial pol roku, nic od nas - rodziców nie dostal ;) w tym roku myślimy nad jakimś drobiazgiem.

Gość gość
zrób zdjęcia , różne ładne , przy choince , itd daj to potem do zrobienia takiej książki u fotografa z opisami , różne ciekawe rzeczy idzie zrobić wesołe i potem jak podrośnie pokażesz dziecku jego pierwsze święta w życiu ;)

Cokolwiek to będzie i tak pewnie bardziej zainteresuje ją szeleszczące opakowanie niż zawartość :)

Gość gość
To ja autorka. Dziękuję dziewczyny za wypowiedzi:) Córka na pewno coś od nas dostanie, choćby drobiazg. Wynika to chyba z mojej psychicznej potrzeby - czułabym się koszmarnie widząc, że tylko moja mała, jako jedyna z domowników, nie ma czego szukać pod choinką (choć ona pewnie bynajmniej niczego nie będzie tam szukać:D ). I choćby powodem radości miało być tylko szeleszczące opakowanie, to niech sobie pod tą choinką leży:) Co do zdjęć - na pewno zrobimy ich całą masę:D

Gość Zygfryda567
Proponuję zajrzeć na stronę Skip Hopa. To producent zabawek i akcesoriów dla dzieci. Jestem absolutnie pewna, ze cos sobie wybierzesz :) Mają piękne maty edukacyjne, pluszowe maskotki i czego tylko dusza zapragnie :) Polecam. Sama tam kupuję i moja córa uwielbia się tymi wszystkimi rzeczami bawić.