Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko faceci mówią mi, że jestem ładna

Polecane posty

Gość gość

Od koleżanki usłyszałam to tylko raz, jak była pijana. :P Za to faceci dość często mówią mi, że jestem ładna. Ale za każdym razem jak słyszę jak koleżanki mówią sobie "Ty to jesteś ładna" czy coś w tym stylu to trochę mi przykro, jedna z nich która często mówi innym, że są ładne do mnie powiedziała "Gdybyś była ładna to...". I nie wiem dlaczego tak jest! Może nie jestem zabójczo piękna ale pasztetem też nie jestem. Obiektywnie rzecz biorąc te niezbyt urodziwe koleżanki słyszą od siebie nawzajem częściej komplementy niż ja. Nawet narcyzowata koleżanka która zachwyca się sama sobą słyszy komplementy również od nich. :o I mówię tu o koleżankach, nie o znajomych, więc z reguły darzymy się sympatią i się po prostu lubimy (jakaś zawiść, czy niechęć odpada)

Gość gość
mi nikt nie mówi :(

Gość gość
niektóre lubią mówić brzydkim że są ładne i słuchać tego samego w zamian. Pewnie po prostu faktycznie jesteś ładna i są w jakimś stopniu zazdrosne, więc próbują nie poruszać tematu

Gość gość
jeeeny co za problemy musisz byc pusta by zakladac takie tematy

Gość gość
Dlaczego pusta? Zastanawiam się po prostu co kieruje ogólnie kobietami które jednym koleżankom prawią komplementy a innym nie.