Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoshizora

zakochalam sie w piosenkarzu. wiem jak to brzmi ale prosze o pomoc

Polecane posty

Gość hoshizora

Zakochalam sie w bulgarskim piosenkarzu i odbija mi. Nie wiem czy mowic w jakim bo sie troche wstydze tego, jest dosc specyficzny i wielu ludzi go nienawidzi. Mam 18 lat i nigdy nie bylam zakochana w nikim, ale kiedy pokazal mi go kolega (zebysmy sie posmieli) to cos mnie tknelo i zaczelam ogladac jego teledyski w domu, sluchac piosenek, a teraz po prostu nie moge przestac o nim myslec nawet kiedy chce. Dzis byl sprawdzian z matmy ktorego 50% spedzilam na mysleniu o nim. Kiedy go slucham to czuje sie tak szczesliwa jak chyba nigdy, potrafie nie spac prawie wcale zeby sluchac jego muzyki, ale mimo wszystko chce zeby to sie skonczylo bo czuje sie naprawde zalosna, taka jakby opozniona w rozwoju, jakbym nie miala wlasnego zycia. Wiem ze wiele nastolatek zakochuje sie w swoich idolach ale zawsze uwazalam to za glupie i infantylne. A teraz mnie trafilo. Chce mi sie teraz plakac w sumie z zalu nad soba bo widze jaka to glupota, ale dla mnie on jest kims specjalnym, jest najpiekniejszym stworzeniem na swiecie. Prosze pomozcie mi bo juz nie wyrobie tak dalej.

Gość gość
młoda wyluzuj, jesteś zupełnie normalna, ja jestem stara doopa i też mi się zdarzają takie zauroczenia :p trochę dystansu do siebie!

Gość gość
No dobra, ale kto to jest :D

Gość hoshizora
Nie chcialam mowic dlatego ze pomyslicie ze to prowokacja. Ale trudno zaryzykuje. To Azis :D (powaznie)

Gość hoshizora
Ale powiedzcie mi co mam zrobic bo to mi przeszkadza w normalnym zyciu. To juz nawet nie sa jaja powinnam sie uczyc ale mam to w d***e wole sluchac Azisa wiec dostaje 1. A jestem w klasie maturalnej. To jest na serio dla mnie problem, do ktorego sie nie przyznaje nikomu bo by sie ze mnie smieli

Gość gość
a jak długo to trwa ? Ja miałam takie fascynacje ale przestawałam o nich myśleć dosyć szybko

Gość gość
Azis mówisz... hmmmm... nie wiem co powiedzieć.. :>

Gość gość
Moim zdaniem to prowokacja. Najpierw był dzisiaj temat o amerykańskim aktorze, a teraz o bułgarskim piosenkarzu. Obaj tacy, o których prawie nikt nie słyszał. Jak weszłam w internet zobaczyć kto to, to obaj to jakieś straszące dziwolągi. Ktoś sobie robi jaja, zakładając te dwa wątki, bo wyjątkowo dużo musiał się naszukać, vy znaleźć dwa tak dziwaczne typy na tysiące wyglądających przynajmniej normalnie. Nie ma żadnych zakochanych w nich, któremuś adminowi się bardzo nudzi.