Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewwwwela

Mama mnie cały czas okłamuje!

Polecane posty

Gość Ewwwwela

Mam 13 lat. Gdy zaczynałam 6 klasę, mama obiecała mi że na koniec roku jak będę miła średnią 4.5 kupi mi laptopa.. Miałam taką średnią, ale nie mam laptopa. . Jak zaczynam z mamą ten temat to ona mi nie odpowiada.. czasem powie "nie mamy pieniędzy". Heh :D zastanawiam dlaczego kupuje mi ciuchy z górnej półki jeśli "nie mamy pieniędzy". Byłam kiedyś z nią na zakupach, spodobały mi się jedne spodnie. . Obiecała mi je. Ale.. było jedno ale.. miałam przynieść 5 ze sprawdzianu z matmy. . Ja się wystraszyłam bo mmatmy w ogóle nie rozumiem. . Uparłam się żeby dostać tą piątkę. Nie spałam pół nocy.. w końcu załapałam. Noi dostałam 5 :) spodni nie dostałam i nie będę się już upominać. . A dzisiaj chciałam sobie pośpiewać na karaoke party. Nie mam laptopa więc chciałam pożyczyć brata, ale brat ma hasło. Zadzwoniłam do mamy spytać się jakie jest hasło. Ona powiedziała że mi nie powie, ale jak przyjdzie z pracy to mi da na 2 godziny pod warunkiem że się nauczę na jutro. . Nauczyłam się, mama przyszła z pracy włączyła telewizor i oglądała wiadomości. Wpisała mi hasło. Zaczęłam se śpiewać a ona krzyczy "daj mi wiadomości obejrzeć, potem ze pospiewasz" no więc przestałam :c weszłam se na fb i na yt, w pewnej chwili słyszę "nic się nie uczysz, tylko ci te fejsbuki po głowie" załapałam się bo jestem najlepszą uczennicą w klasie. Moja mama chcę żebym była lekarzem tak jak mój brat. . Kiedyś chciałam ale teraz nie zabardzo. Właśnie przed chwilą mama mi obiecała że w sobotę posiedzę 3 godz. na laptopie ciekawe czy spełni tą obietnicę. .

Gość Ewwwelaaa
Przepraszam za błędy Miała* Załamana*

Gość Ewwwelaaa
Chyba zabiję sukę i upozoruję samobójstwo .

Gość gość
Powiedz mamie to co tu napisałaś i poproś o odpowiedź. Nie daj się spławić tylko pytaj, pytaj i pytaj. Pomijając dobre stopnie w nauce, uczysz się dla siebie, dla swojej przyszłości a nie za coś. Jak widzisz, pomimo że matmy nie rozumiesz to nie doceniasz własnych możliwości bo 5-tkę dostałaś. Pozdrawiam