Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Co zrobić szybkiego na deser? Za 3 godziny goście przyjdą, teraz dzwonili

Polecane posty

Gość gość
Zrobiłabym np szybkie tiramisu bo bez pieczenia :)

Gość KingaStefankaFanka
Co z durne forum znowu mnie wylogowało :o to ja zrobilabym tiramisu :p

Gość Rafał 23 lata
NA DESER DAJ IM PATELNIE DO WYLIZANIA

Nie mam tylu składników na tiramisu chyba, a pierdz/ielę, kupię gotowe ciasto w sklepie. Na dwie osoby nie chce mi się piec. Kupię prinsesstårta albo kläddkaka..

Gość zjestka
Wejdź tutaj: http://wkuchnizwedlem.wedel.pl/ Dałam link do strony Wedla. Jest tam kilka przepisów na takie szybkie deserki :) Wczoraj robiłam karmelowy mus. Potrzebujesz: czekolady KarmeLove, śmietanki oraz ciasteczek amerykanek. Przygotowanie 10 min, potem na godzinę do lodówki ( chociaż mi się zdarzało przetrzymać pół godziny). Smaczne, lekkie oraz proste w przygotowaniu. Wczoraj robiłam, jak chcesz mogę wrzucić tutaj zdjęcie :)

Gość gość
mini serniczki z dodatkami albo turbo improwizacja - ja mam często jugourt o smaku biszkoptowym w domu - biore dwa duże kieliszki jak na dwie osoby i sypie na dno musli na to jegort biszkoptowy na to jakieś owoce jogurt naturalny i na górę kakao - ale można dać cokolwiek płatki kukurydziane , wiórki koksowe i przekładać to dowolnie zależy co lubisz.

Gość gość
zupki amino. do wyboru. najgęstsza to flaki. dodatkowo weżmiesz udział w konkursie kasa Romana

Gość eliahh
nie czytaj debili kup owoce - mandarynki i banany obierz rozłóż w pucharki, dodaj bitą śmietanę albo lody , posyp rodzynkami i tartą czekolada Włóż rurki waflowe. Efekt murowany.

Gość gość
frajerskie jedzenie chłop by miał siłę cię wyróhać to musi mięsa pojeść a nie jakieś mandarynki ew. do mięsa duszonego możesz wrzucić. a lody to mu zrób

Ja na takie okazja zawsze mam zakamuflowaną białą czekoladę do picie, najlepie Monbana Tresor White Chocolate :) Wystarczy posypać gotową czekoladę w filiżance cynamonem, albo dodać syropu malinowego. Fajnie wygląda i smakuje. Polecam ;)

Gość gość
MagiQ spiiierdalaj spamerska k*****o!