Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę TVN

Polecane posty

Gość gość

nie jestem moherem, nie chodze do kościoła , jestem nowoczesna , miałam wielu facetów Nienawidzę tej kliki , wkrfiają mnie tak że rozstrzelałabym ich pod murem Zwykła klika, mafia wzajemnej adoracji, ludzi gdzie wszyscy mają identyczny pogląd polityczny , tworzą układ z ulubionymi politykami .Lemingi chorzy psychicznie,nie posiadają duszy, to powłoki cielesne bez ducha , pod powłokami cielesnymi kryją się potwory wstrętne jednookie szpetne cyklopy pogardzający ludźmi , mamona otępiła ich mózgi, zachłysnęli się tzw nowoczesnym życiem, dizajnem, wolnością, bankietami , cudami, usa normalnie.Gardzą polską tradycją, gardzą zwykłymi polskimi rodzinami -którzy sa dla nich motłochem nic nie wartym , dla nich największą wartość maja markowe rzeczy, porsche, znajomości z których czerpią wielkie profity.Jakie oni reprezentują wartości ? A ty czytelniku jesteś dla nich ZEREM, nie jesz sushi, nie pijesz oryginalnego szampana - jesteś zjadaczem zwykłego sztucznego chleba bez zakwasu. Każdy z tvn ma IDENTYCZNY POGLĄD POLITYCZNY, identyczne spojrzenie na każdą dziedzinę, każdy lubi tych samych polityków i nienawidzą też wszyscy konkretnych. Ubezwłasnowolnione roboty które dla profitów i sławy wrzucą własną matkę na pożarcie lwom. To co występuje w tvn to nie ludzie, to powłoki cielesne wyzute z człowieczeństwa, wszystko co mówią to gra - aby jak najwięcej zarobić, zarobić, kasiory, kasa, kasa, kaseńka, mniam, mniam.Mówią tak samo, miny robią tak samo, śmieją się tak samo, kiwają głowami tak samo, awatary kupione za srebrniki, żadnych wartości, ŻADNYCH. Olejnik juz głupieje po menopauzie, obraza sie na ludzi mających inne poglądy polityczne i wychodzi ze studia a nie obraża się za obelgi na świat Niesioła, ostatnio kaśka Kolenda straciła panowanie nad soba w studio bo dużo głosów w wyborach było nieważnych i zaczeła sie drzeć że ludzie są nienormalni jak nie odróżniają kartek . Dno , wysadziłabym ich w pisdu .

Gość gość
dobra już mi przeszło. leki zadziałały

Gość gość
nie, ja tak na prawde myslę i musiałam z siebie to wyrzucić

Gość gość
ja tez tak mysle i dlatego nie ogladam tej tv, chyba ze jakis film czasami, ale na pewno nie dzien dobry tvn czy fakty

Gość gość
TVN to grupka przyjaciół ,manipuluja strasznie informacjami, wręcz chca kształtować rozumy ludzi, sa przedstawicielami tzw "warszafka" mają swoich polityków przyjaciół, maja swoje restauracje, mają swoje kluby, znają dilerów samochodowych dajacych im auta za pół darmo bo przecież to zaszczyt dla marki jak jeździ nia znana osoba. Stowarzyszenie zorganizowane które ma układy.Jak obraża się na jakiegos polityka to go kasują z opinii społecznej, musi być wszystko po ich myśli . Wiele kobiet w średnim wieku z tej kliki dostaje piertolca, tzn olejnik, jej już odbija, Kolenda, ostatnio Wellmanowa ma jakis problem i strasznie emocjonalnie histeryzuje nad różnymi sprawami .Podczas wywiadu z Adamkiem straciła panowanie nad sobą i zaczęła się trząść, mówić że po co on kandyduje, przecież będzie wyśmiany itd ,że na śląsku tylko Buzek ma szansę.ten wywiad został usunięty z internetu, był na youtube i też go usunięto , nie pokazują, kobieta była nienormalna podczas tego wywiadu, jakas opętana ,ciężko wytłumaczyć co ją tak boli .

Gość gość
No to nie oglądaj, ktoś cię zmusza, że jesteś taka sfrustrowana? Jak mnie coś wkurza, to po prostu staram się tego unikać na tyle ile mogę, a w przypadku tv to akurat żaden problem.

Gość gość
Tvn to najbardziej agresywna propaganda, ale trzeba pamiętać, że ponad 90% mediów jest w rękach 5 korporacji (wiadomo jakiego kapitału hehe) Tvn dostaje rozkazy z góry, mają powielać kłamstwa z CNN, BBC i innych zachodnich szczekaczek. Sami mają układy z polskimi politykami, bo na własnym podwórku wolno im prowadzić ograniczone działania, ale tylko jeśli nie jest to sprzeczne z interesami rządu światowego

Gość gość
moj tata mowi, ze trzeba ogladac wszystko - i tvp i tvn i trwam, i dzielic tak na ok 50 % te informacje, porownac i moze sie wtedy w miare obiektywnej prawdy czlowiek dowie na jakis temat

Gość gość
zachowanie tej stacji jest irracjonalne bo.... jesli np ja , w pracy lubię Kaśkę a nie lubię Moniki to co ? nie biegam po firmie i nie zabraniam ludziom lubić Moniki. Będę wszystkich namawiac żeby nie kolegowali się z Moniką, bo ja jej nie lubię ? żeby nie robiono z nią interesów bo nie chcę, bo ona oszukuje i powymyslam jeszcze inne rzeczy ? A jak zobacze że ktos przyjaźni się z Moniką to będe się trzęsła z nerwów i zejszczę się w gacie bo ktoś ja lubi a ja tego nie chce i mi strasznie zależy żeby inni mysleli tak samo jak ja będe szczęsliwa jak Monika będzie znienawidzona bo pragne jej zguby :O taka jest własnie strategia TVN , czy oni im płacą że tak strasznie im zależy żeby motłoch miał takie poglądy jak warszafka dostaja jakieś dotacje od poliyków, może razem prowadzą interesy ? np żona Schetyny prowadzi interesy z zoną Durczoka i zarabiają na tym 100 tys miesięcznie więc pokazują w tvn24 jaki Schetyna jest cudowny i wspaniały a jak ktos go nie będzie lubił to dostana apopleksji

Gość gość
13:30 - tez prawda, dobrze mówi

Gość gość
czasami sie zastanawiam czy to czasem nie jest tak, że Putin ma rację i on nie lubi zachodu, ustroju kapitalistycznego i chce dobrze a media amerykańskie i nasze w połączeniu tak manipulują żeby przedstawić go jako mordercę i hitlera A może to nieprawda ? może jesteśmy zmanipulowani i oszukiwani ? cała gospodarka polska została wysprzedana a pieniadze trafiły do rąk prominentów dawnego PZPR i Solidaruchów , podzielili się ksu/rwy/syny mamy im teraz wierzyc ? watpliwa sprawa

Gość gość
Przegrali wiosną proces z Maciarewiczem :-) Maciarewicz powiedział za czyje pieniądze powstali i wygrał .Sprawdźcie w internecie :-) Oczywiście nie podano tej informacji w rządowych mediach :-)

Gość gość
a za czyje pieniądze powstali ? bo dużo ludzi mówi że to są Żydy

Gość gość
tylko niedorozwoje ciemnogród zacofany nie ogląda tvn. do do brego tonu jest na bieżąco śledzić fakty by mieć w towarzystwie o czym mówić

Gość gość
przeczytałam, Platforma finansuje TVN z budżetowych pieniędzy czyli pieniędzy Polski, naszych to jest złodziejswo :O i jeszcze prawo sobie zmieniaja tak, żeby mogli kraść jesli pracownicy TVN dostaja dużo kasy to wiadomo że taką "rękę" będą nieobliczalnie kochać np gdybyś ty pracował w firmie gdzie szef by ci regularnie dużo płacił to tez być tego szefa kochał, nawet jeśli miałby 15 letnią żonę to nie będziesz go krytykowac bo najwazniejsze jest to że masz dużo pieniądze i ci sie wygodnie zyje tak jest z pracownikami tvn , zesrają się w majty w obronie narzuconych ideologii odgórnie

Gość gośćA
Nienawidzić telewizji szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie takiego stanu psychicznego. Uważam, ze jak ktos zaczyna mieć taki problem powinien udać się do specjalisty.

Gość TW Stokrotka
odczepcie się od TVN-u! Cała prawda całą dobe! :classic_cool:

Gość gość
cała prawda całą dobe hahahahaha hahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahahaha Durczok wyliż mi srake śmieciu :)

Gość gość
wiesz , ż za takie komentarze idzie się do wienzienia?

Gość gość
popieram autora :) denni zakłamani puści jak bembny

Gość gość
to nie jest telewizja, to jest zorganizowane Stowarzyszenie trzymające z politykami, aktualnie Komorowskim i niektórymi organizacjami mającymi na celu tworzyć tzw establishment czyli grupa osób sprawujących władzę , uważanych za ekskluzywną i uprzywilejowaną społeczność, mająca wpływ na zycie publiczne

Gość gość
Polski ciemniak wyborca łyknie każdy kit,leci głosować a potem jęczy latami.Polak przed szkodą i po szkodzie głupi!!!

Gość gośćXXXX
Przecież ma wasze poglądy nie mają wpływu więc o co wam chodzi? Chcecie miec wpływ na poglądy innych? Ja nie nienawidzę telewizji trawam jak ktos chce niech ogląda ma do tego prawo.

Gość gośćXXXX
Ja też Rokokowa Panno bardzo.

Gość gość
to nie jest nienawiść, to jest prawda

Gość gość
I co z tego że nie zmieniają naszych poglądów, skoro miliony ludzi nieświadomie żyją w kłamstwie? Mojej babci Tvn wyprał mózg :O Co najmniej 3 razy głosowała na PO z tego powodu, że 'Kaczyński nie może dojść do władzy'. Mało tego, jak byłem mały to opowiadała mi jak Banderowcy przecinali piłą polską zakonnice, a teraz przez telewizje święcie wierzy, że Ukraińcy budujący pomniki Banderze to 'ci dobrzy', a ludzie z Doniecka, którzy chcą sie zjednoczyć ze swoją ojczyzną to 'ci źli' :O Za komuny to przynajmniej wiadomo było, że w telewizji jest propaganda, a teraz są 3 główne telewizje i każda kłamie. Specjalnie tak robią, że Tvn wydaje się 'najgorszy', a Polsat 'najbardziej neutralny', bo chcą zmylić ludzi w ten sposób. Media zostały wymyślone po to żeby kontrolować masy i nic sie nie zmieniło. Dlatego władza tak bardzo boi się internetu, bo tam każdy może sie wypowiedzieć i przekazać innym to co widział na własne oczy.

Gość gość
Ludzie z Doniecka to Ukraińcy a przynajmniej mieszkają na Ukrainie. Skoro chcą do mateczki Rasji to niech się tam przeniosą. UPA to dla nas bardzo zła partyzantka ale dla Ukraińców to ludzie walczący o wolnośc Ukrainy. A więc Babcia dobrze mówi. I dobrze, ze głosowała na PO bo to jedyna w miarę normalna, wolnościowa, liberalna partia. I co najwazniejsze. PO nie boi się internetu bo sama jako partia popiera wolność. Internetu boją sie partie prawicowe takie jak np PiS. Bo dla nich wolnośc to coś złego. Oni, w związku ze swoim wyznaniem, muszą innym narzucac co mają robić.