Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powroty po latach mają sens?

Polecane posty

Gość gość

Facet rzucił dziewczynę kilka lat temu po zaledwie 4 miesiącach bycia razem, ona bez niego świata nie widziała. Teraz do siebie wrócili,a ona twierdzi że on ją kocha. Czy to ma sens i jest możliwe? Chodzi o moją siostrę.

Gość gość
dla mnie ona jest po prostu przeciętny, taki nerd bez celów. Martwie się o nią bo ona widzi w nim księcia a on się z nią rozstał przez smsy i po prostu olał a ona teraz o niego walczyła i wrócili do siebie ale mam z nią słąby kontakt i nie wiem jak to zrobiła. boje się że przez łóżko...

Gość gość
ale ja mam wrażenie że jemu chodzi tylko o seks i nic więcej, to jest moja siostra, ona po tym jak się rozstała codziennie do mnie dzwoniła po 3-4h i opowiadała o nim! To jest męczące a ja boje się że znowu do tego dojdzie. Ja chcę wiedzieć czy takie spotkania po latach owocują czymś fajnym czy z reguły to chwilowy powrót z nudów?

Gość gość
Porucha i kopnie w dupę, proste.

Gość gość
ale to moja siostra! Ona przez dwa lata cierpiała i myślała dzień w dzień o nim i właśnie tego boje się najbardziej, że on jej nie kocha i jest z nią z braku laku. Czy facet może ją kochać mimo tego że to on ją rzucił? Proszę o opinię jakiegoś chłopaka!

Gość gość
ja facetem nie jestem ale rzuciłam kiedyś chłopaka i okropnie go potraktowałam, pózniej żałowałam i zdałam sobie sprawe że kocham tego faceta i kocham go do dzisiaj, czuje że jest to facet mojego życia, nie umiem tego wytłumaczyć ale moge powiedzieć na swoim przykładzie że można kochać kogoś kogo się porzuciło, można zakochać się, można dostrzeć coś w osobie dopiero jak sie ją zostawi i zobaczy co sie straciło, z czego zrezygnowało

Gość gość
czasem człowiek zrobi coś głupiego pod wpływem impulsu a pózniej przejrzy na oczy co zostawił jak już zostanie sam

Gość gość
mam taką nadzieję bo ona tylko on i on, nikt poza nim. Z jednej strony jej zazdroszczę bo wiem że ona jest teraz szcześliwa jak nigdy, przez dwa lata miała nadzieję i się udało ale z drugiej strony boje się ze skończy się tak jak poprzednio, przez jej charakter i czepialstwo a on tylko korzysta z okazji.