Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singiele spotykacie sie ze znajomymi z dziecmi?

Polecane posty

Gość gość

Miala bilety na mezc koszykowki i umowila sie z kolezanka, ona powiedziela ze ok ale z jej synem (ma 11 lat) . I powiem Wam ten bachor byl tak rozkapryszony, ze masakra, w zyciu nie widzialam zakiego niegrzecznego dziecka. A podczas meczu wydawal jakies niezidentyfikowane jeki z siebie. Czulam sie jakos nieswojo po spotkaniu, nan drugi raz jesli juz to umowie ie tylko z nia. Ona zostala mlodo mama i chyba sobie z nim nie radzi, ale ja sie jej nie bede madrowac, bo to nie moje dziecko. A jak jak jest u was, widujecie ze znajomymi z dziecmi?

Gość gość
ja też unikam dzieciatych koleżanek, kiedyś były normalne, znały moje podejście do właśnie dzieci itd, niektóre też deklarowały to samo, oczywiście, chcica wygrała i szybko brzuszek urósł ;) Wszystkim dosłownie padło na tle dzieci, masakra, takie pieluszkowe zapalenie opon mózgowych, nagle też nie jestem ta fajna, bo nie mam dzieci i jestem ta gorsza, powinnam sobie szybciutko machnąć to znów będę ta super :) Te z nieco starszymi, mają tak rozpuszczone bachory, że już totalnie uciekam na drugą stronę ulicy, nie ma też kompletnie o czym rozmawiać, nigdy nie były specjalnie na poziomie, ale teraz to masakra jakaś i wszystko kręci się wokół dzieci.... męczące.

Gość gość
single*