Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linkaaaa

Nietypowe prezenty. Podzielmy się pomysłami

Polecane posty

Gość linkaaaa

Zbliżają się święta, a wraz z nim odwieczny problem "Co kupić?". Na forach jest mnóstwo pomysłów, ale większość obija się o standardowe jak portfel, kosmetyki, perfumy, biżuteria, ubrania. Podzielmy się więc nietypowymi pomysłami na prezent jakie zrobiliśmy bliskim, bądź jakie nam zrobiono, może kogoś to zainspiruje do działania ;) Z mojej strony, rok temu na mikołajki dla siostry sprawiłam metalowy zaparzacz do herbaty, wykwintną fusiastą herbatę z herbat świata i jej ulubiony słodycz. W miarę trafionym prezentem dla ukochanego na święta była torba sportowa na treningi, która nieraz przydała się na kilkudniowe wypady wakacyjne, a nawet do szpitala. Nietypowym była fotoksiążka którą zrobiłam "Bajka o (imię ukochanego)" a tam w formie bajki ala "Dawno dawno temu w małej krainie urodził się..." krótko opisane od urodzenia naszego poznania i ślubu oczywiście z bardzo dużą ilością zdjęć i aktualnych i z dzieciństwa. Sama jestem fanką kawy i baaardzo ucieszyłam się na ekspres do kawy.

Gość gość
ja koleżance fałszywce dałam w tamtym roku kupe w papierku po cukierku

Gość gość
U nas w sklepie ,mogą znaleźć Państwo najwyzszej jakosci biżuterię . Serdecznie polecam kolczyki i zawieszki z kryształkami swarovskiego .Zapraszam do obejrzenia kolczyków na naszej stronie :https://srebropol.pl/Kolczyki_i_zawieszka_z_kryszta%C5%82kami_swarovskiego_KW_RW_62_5-1539-2-499-produkt.html

Gość rejka
Ciezko jest byc oryginalnym:) Tyle okazji jest w roku, ze to czlowiek szczerze potem nie wie co kupic:) Kilka razy w tym roku myslalam o takich voucherach, na rozne ciekawe rzeczy...ale z drugiej strony kosztuje to troche kasy. Ale moze byc dobrym prezentem. moze taki skok? http://www.skapiec.pl/site/cat/3250/comp/8088839 Cos takeigo jak tutaj, ale jest mnostwo roznych okazji innych

Gość konna_anna
a moim zdaniem super pomyslem na prezent moze byc do domu :) ja juz mam upatrzona dla moich rodzicow piekna lapme na elektryczni.com :) designerska, wiec odswiezy wnetrze, a wiem ze mysleli o jakiejs nowej :)

Gość maniczplant
Nie wiem czy nietypowy, ale na pewno fajnym drobnym prezentem może być gwiazda betlejemska (roślina) :) Ja np uwielbiam jak jest na stole w święta, totalnie kojarzy mi się z zimą i śniegiem- a przy okazji ładna dekoracja ;)

Ja kiedyś dla mojej przyjaciółki zrobiłem wino. Przerobiłem jej zdjęcie na rysunek i zrobiłem z niego etykietę, a całość dałem w pudełku z wygrawerowanym cytatem.

Gość Anciapancia
Nooo też myślę, że poinsencja jest spoko! :) Widziałam fajne inspiracje na dekorację na FB Kwiaty Pełne Emocji, więc już wiem jak przyozdobię mieszkanko ;)

Gość gość
Widziałam ten fanpage. Mają tam fajny kącik dla dzieci, o baśniach - Baśnie rozkwitną na nowo, czy jakoś tak. Można dzieciom fajne rzeczy poczytać :)

Gość gość
ja swojemu TŻ na ostatnią gwiazdkę dałam w pupę a on mi w nagrodę wp*******ił metalowym prętem :)