Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiet po 40 nie podniecają faceci przed 30?

Polecane posty

Gość gość
Poznalam trzech 25-26 latkow. Nie mowili i nie pisali o niczym innym jak tylko o seksie. Poza tym,nie potrafili przez moment utrzymać rak przy sobie. A ja bardzo Lubie porozmawiac..najpierw. Poznać się choć trochę, a nie ladowac od razu w łóżku. Mysle stereotypowo? Watpie...

Gość gośćććć
kolega wyżej się wypowiadał że tak to kobieta była zadowolona z pisania lecz po dowiedzeniu się prawdy o jego wieku nagle zamilkła wiec to samo mówi za siebie

Gość gość
Aha... czyli doświadczyłaś znajomości z trzema małolatami i stąd wniosek, że wszyscy tacy są :) Jak widać dojrzałym kobietom również brak dojrzałości, same stereotypy, zero doświadczeń.

Gość gośćććć
popieram Cię kolego wyżej:)

Gość gość
Mam doświadczenie z 30+,nie martw się. Obecny mój kochanek ma 33 lata,jest superatrakcyjnym mężczyzna.Nie mam zamiaru tracić życia na poszukiwanie dojrzałego dwudziestoparolatka .....bo to wyjątek ,potwierdzający regułę.

Gość gość
Masz takie samo prawdopodobieństwo na trafienie na dojrzałego 20-latka, jak na niedojrzałego 40-latka. Dojrzałość emocjonalna to nie wiek, ale charakter... jak ktoś jest niedojrzałym małolatem w wieku lat 20-tu, to raczej zostanie nim już do śmierci.

Gość gość
Sorry..jednak z wiekiem się dojrzewa. Twoja teoria jest bardzo ładna,tyle,ze nieprawdziwa..Oczywiście będą wyjątki,jak we wszystkim..jednak generalnie wraz z wiekiem,przeżyciami ,doświadczeniami ..dojrzewamy.

Gość gość
Na starej piczy młody chvj się ćwiczy

Gość gość
Blysnales,BRAWO!!!!!

Gość gość
jak by jakaś kobieta chciała podyskutować z młodym na ten temat to ja chętny grzesiek.wysoki@wp.pl

Gość gość
Nie zgodzę się z tym, z wiekiem nabywamy jedynie doświadczenia życiowego i to wszystko, a to nie ma nic wspólnego z dojrzałością i odpowiedzialnością.

Gość gość
Nie żartuj.....ale nie będę polemizowac,bo po co?szanuje zdanie innych,nie zależy mi na tym,żeby przekonywać kogoś na sile.To nie jest kwestia życia i śmierci.

Gość gość
mam 26 lat, jestem wysoki, przystojny, dobrze zbudowany, wykształcony... co z tego, skoro na wstępie słyszę: NIE!!!! ZA MŁODY!!!!!!! Dlatego chuj z dojrzałymi babami!!! Teraz wziąłem się za 18-19:) są niesamowite!!

Gość gość
Ale ja nie żartuję i spierać się też nie mam zamiaru, z racji pracy co dzień mam kontakt z nowymi ludźmi i uwierz mi że, wiek o niczym nie świadczy. Co dzień spotykam się z osobami dojrzałymi wiekiem, ale głupimi i niedojrzałymi emocjonalnie... dotyczy to zarówno mężczyzn jak i kobiet. Zresztą to forum jest tego dobrym przykładem, mnóstwo niedojrzałych osób w każdym przedziale wiekowym ;) Z wiekiem jedynie nabywamy doświadczenia, uczymy się hamować pewne zachowania, ukrywać niewygodne fakty, staramy się nie popełniać młodzieńczych błędów, ale to nie dojrzałość... z wiekiem po prostu pewnych rzeczy "nie wypada" już robić, bo albo inni nas przez to źle ocenią, albo wiemy że przez to "niedojrzałe" zachowanie nie odniesiemy zamierzonego celu, ale w każdym z nas drzemie mały dzieciak i czasem on bierze górę nad rozumem... i w sumie dobrze :P

Gość milaniemila
A ja bym chciała przeżyć przygodę z młodym mężczyzną. Tylko w moim otoczeniu brakuje takowych.

Gość gość
To dziwne że Vii jeszcze się nie wypowiedziała :classic_cool: Od pewnego czasu zawsze wchodzi na takie tematy i zabiera głos.

Gość gość
milaniemila, napisz skąd jesteś :)

Gość gość
Liżące się po genitaliach staruchy to ohyda. Strasznie obleśne. Jak możecie robić minety takim starym babom, jacyś wyposzczeni desperaci.

Gość milaniemila
Z Polski centralnej

Gość gość
Idź spać dziecino. Rano trzeba wstać do szkoły:-)

Gość gość
Polska centralna... A dokładniej??:)

Gość gość
czyli skąd?