Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak da się z łagodnego faceta zrobić demona seksu w sypialni?

Polecane posty

Gość gość

Trochę mi nudno z nim w łóżku, ale on jest zbyt delikatny w stosunku do mnie żeby trochę na serio poświntuszyć. Marzy mi się coś bardziej perwersyjnego.

Gość gość
perwersyjnego? MA cie chwycić za głowę i dopychać w trakcie glębokiego gardła ?

Gość gość
Mmm czemu nie. Marzy mi się też seks analny, mocne klapsy w tyłek. Możliwe jest, że nie każdy facet to lubi ? Początkowo myślałam, że uda mi się go na to namówić bez trudu, teraz nie jestem tego taka pewna.

Gość gość
Proponuję skorzystać z e-rozkosz tam znajdziesz na pewno coś co pobudzi jego fantazję. Ale już sama wiesz co najlepiej było by zrobić...

Gość gość
Właśnie nie wiem, co mam zrobić? Kiedy coś proponuje, zgadza się, chociaż nigdy już później sam z siebie do tego nie wraca, czuje, że nie kręci go to tak jak mnie.

Gość gość
e tam, wiele dziewczyn by chciało mieć jak Ty, fajnie że facet nie patrzy tylko na siebie;) wystarczy że mu powiesz że czasami chciałabyś ostrzej.. tak cięzko pogadać... ?

Gość gość
Rozmawiam z nim, ale potem jak przyjdzie co do czego to ciągle przerywa pytając mnie czy mnie przypadkiem nic nie boli, czy wszystko ok a to mnie bardzo rozprasza i psuje cały nastrój ;/ Kocham go całym sercem, ale jesteśmy kompletnie inni w łóżku :(

Gość gość
Muszę cię zmartwić, większość facetów jest taka. Nawet jak coś tam próbują to dostają zadyszki albo wyrzutów sumienia itp. Tylko pytają czy miałaś orgazm, w ogóle żal, większość to p***y w łóżku, nawet ci z pozoru dominujący (potem seks raz na tydzień, bo mu się nie chce i boli go brzuch)