Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Goście w domu

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie. Jak zaprosimy gości do domu to ja czuje sie jakby obco u siebie. Pilnuję się aby dobrze usiąść, podać komuś coś, 100 razy ogladam szklanki i sztućce zanim podam gościom. Stale jestem spieta. Nie potrafię się wyluzować. Stale boję się , że im coś nie smakuje. Nie lubie zapraszać gości. Ronbię to tylko ze względu na męża. To wszytsko to znajomi męża z żonami i dziećmi. Nie było u nas jeszcze moich koleżanek z młodości z mężami. Nie czuję takiej potrzeby, więc tego nie robię. Mam wrażenie, że nie byłoby tematu , a poza tym znów czułabym się skrępowana przed mężem. O czym tu gadać z mężem koleżanki jak znamy się słabo ( widzimy sie 2 razy w roku) z koleżanką więcej razy. Strasznie głupie to. Poradzcie coś, bo lubię te osoby, nie ma watpliwości, ale wierzcie mi , że jak zamknę za nimi drzwi to staję się sobą.

Gość gość
odprężysz się kotku podczas zabawy pipką, często się tam pieścisz paluszkiem?:)

Gość gość
Masz chyba jakiś kompleksy ...Pracujesz ? Po co mąż zaprasza ich do domu ? Nie możecie się spotkać w restauracji ? Dlaczego nie zapraszasz swoich koleżanek ? Powiedz mi jak można nie mieć tematu ...( za mało czytasz czy oglądasz tv ?) ...