Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelizarda2015

Rodzące w sierpniu 2015

Polecane posty

Gość elilu
agata to zalezy od czego boli cie glowa, o ile na gardlo mozna znalezc rozne specyfiki ale na glowe chyba niewiele:) jak pijesz kawe to moze masz niskie cisnienie i napij sie jeszcze albo spróbuj drzemnąć , a jak nie to pozostaje paractamol, jest bezpieczny w ciazy :)

elilu cieszę się,że u Ciebie wszystko ok.No a plamieniem się nie przejmuj jeśli wiesz co i jak.Dużo odpoczywaj i już,potem czasu nie będzie...:)no i powiem Ci,że też jest mi tutaj czasem bardzo nudno!!! Siedzę w domu na l4 więc czasu mam dużo,czasem jadę do firmy męża ogarnę ale to i tak cały czas dostępna jestem i tak lookam a tu się nic nie posuwa... Witam wszystkie nowe dziewczyny... u mnie ogólnie ok wybyczyłam się na feriach wyleżałam i wymoczyłam tyłek,wszystko pod nos, a tutaj dziś obiad trzeba było zrobić...dalej rzygam,zwracam ,wymiotuję i nie mogę się doczekać ruchów mojego Kropka...

Gość elilu
martamartika ja ci zawsze odpisze bo tez jestem na l4 i komputer caly czas wlaczony, bo wyszywam obraz a sciage mam na kompie i maly bajki czasem oglada wiec strona z watkiem wlaczona i lukam kto co napisal :)

Ano właśnie, musiałam wziąć paracetamol i się przespać i jest trochę lepiej :) Dziewczyny ja dwa razy w tygodniu na uczelni, a tak to też w domku ;)

Gość elilu
no ja czuje takie pulsowanie w brzuchu tak jakby mi banka pekała, ale nie wiem czy to dziecko bo caly czas czuje w tym samym miejscu a w szpitalu jak bylam i robili mi usg to za 1 razem miał główke z prawej strony a za jakąś godzine znowu mialam usg i juz był odwrócony w druga strone, wogóle to jest strasznie *****iwy, taka gimnastyke odstawial ze doktorka jak mnie za 2 razem badala to serca nie mogla dokladnie posluchac i go zmierzyc :) bo jakies fikołki i mostki robił :)

mój Kropek też *****iwy na ostatnim usg był...ale ruchów żadnych nie czuję,czasem takie jakby "przemieszczanie" się czegoś w dole brzucha,ale pamiętam te pierwsze ruchy z pierwszej ciąży to było takie muskanie jak motylim skrzydłem.Teraz 17 mam usg prenatalne a 18 normalną wizytę u mojego gin...a tak już marzę o kopniakach

Gość elilu
widocznie :)

Gość elilu
tak bylam :)

Hej nadrabiam zaległości. Wreszcie na forum zaczęło tętnic życie :) Przeczytałam i nie mam siły odpisać. Jutro to zrobię. Dobrej nocy. Pa

:( właśnie wróciłam z córcią od lekarza,ma zapalenie płuc...mam nadzieję,ze mnie obejdzie bokiem...

Gość elilu
oj martamartika uwazaj na siebie, moze kup sobie maseczke zeby droga kropelkowa sie ie zarazic

Martamartika współczuję. Oby Ciebie nie dopadło. Zdrowia dla córki.

Gość elilu
dziewczyny czy u was juz ludzie zauwazja ze jestescie w ciazy?? bo ja bylam dzis na zakupach i spotkalam znajoma z ktora dawno sie nie widzialam a ze jestem w ciazy tez nie mial jej za bardzo kto powiedziec, mialam gruba kurtke wiec po brzuchu na pewno nie zauwazyla, gadalysmy chwile i ona po jakims czasie pyta- a ty to sie czasem nie jestes w ciazy?? a ja- czemu tak myslisz? ona- bo jakos tak inaczej wygladasz :) nie myslalam ze po twarzy az tak widac ze sie jest w ciazy ??

Hmmm... może coś w tym jest :) Twarz promieniej, szczęście w oczach :) :) Ale ja osobiście jeszcze się nie spotkałam z czymś takim ;) Brzuszka też jeszcze nie widać, także kto nie wie to raczej nie ma jak się domyśleć, że będę miała dzidziusia :)

Gość elilu
mi juz brzuch troche widac, gdyby nie kurtka to by juz kazdy zauwayl

Gość elilu
dziewczyny walentynkuja :) ja sama w domu bo mój m w pracy niestety, wiec walentynki odwolane :) a ja nadal apeluje do pozostałych dziewczyn co sie nie odzywaja , dajcie znak życia, bo tabelka długa a piszą czesciej moze ze 4 osoby :/

Gość Agson
Szczerze to cos w tym jest ,jak bylam w poprzedniej ciazy to moja znajoma od razu zgadla, mowila ze urodzila trojke dzieci i po pdostu widzi :D teraz jeszcze nikt sie nie wychylil z pytaniem ale to pewnie dlatego ze moglam przytyc i glupio by wyszlo , rodzina dowiedziala sie kilka dni temu a w pracy zaczne mowic od poniedzialku

Podpisuje się pod apelem elilu. Odezwijcie się dziewczyny. Ewelizarda co u Ciebie? Jesteś założycielką topiku, byłaś bardzo aktywna. Czemu dziewczyny "z początku" nie piszą? Skrobnijcie czasem ze dwa słowa. U mnie też już po brzuchu można ciążę zauważyć. Jak mam kurtkę to nie ale jak zdejmę to wg mnie widać już. Też nie miałam takiej sytuacji że ktoś zauważył ale w pierwszej ciąży tak miałam, że bardzo się zmieniłam na twarzy. Sama widziałam że wyglądam inaczej i wtedy mimo braku brzuszka kilka osób zapytało czy nie jestem w ciąży. Sama się śmiałam że mają usg w oczach :)

Gość gość
Cześć , przepraszam że tu pisze ale nie moge znaleźć watku. A że jesteście doświadczone bardzo bym chciała usłyszeć wasza opinię. Ostatnią miesiaczkę miałam 17.01 w 20dniu cyklu kochałam się bez zabespieczenia z mężęm , stsounek przerywany ale trwało to krótko jakieś 30sekund po czym z prezerwatywa. Tego dnia miałam sluz biały, gęsty o kwaśnym posmaku. Cykle mam zazwyczaj 28-29dniowe. Dziś jest 29dc a @ nie ma. Mam okropną suchość w pochwie, zero jakiegokolwiek śluzu. Po zbadaniu szyjki stwierdzam że jest ona twarda dość nisko. Czy mogłam zajść w ciążę ? Proszę o poradę

Gość elilu
gościu a co ty jesz swój śluz ze wiesz jaki ma smak ?? lekarzem nie jestem, najlepiej zrób test w dniu spodziewanej @

Gość gość
głupio przyznać ale mąż mnie poinformował

Gość elilu
wydaje mi sie ze jezeli mąż nie jest krótkodystansowcem to po 30 sekundach bez wytrysku marne szanse na ciaze :)

Gość gagula 34
Ja dzisiaj dom wariatów urodziny starszej córki wczoraj robiłam sałatki piekłem dzisiaj trochę sprzątania obiad dla dzieciaków ale jestem że siebie dumna bo teściowa mnie pocpochwaliła za pyszne jedzenie a u niej zasłużyć na pochwałę to jest coś szczególnie że za sobą nie przepadamy córka zadowolona młodsza zazdrosna najważniejsze że już po teraz sprzątam bałagan szykuje mięsko na jutro dzisiaj miałam smaka na kwaśną ogorkowa we wtorek do lekarza zobaczymy jak tam maleństwo jeszcze w poniedziałek muszę na badania jechać kurcze włosy mi tak wypadają że niedługo zostanę Łysa linieje jak moje psy ha ha tak mówi mój mąż dzisiaj na walentynki kupił mi ciastko w kształcie serca jak wie że nie mam ochoty na słodycze odkąd jestem w ciąży oczywiście się obraziłam bo chciałam kwiaty albo iść do kina nawet opiekę nad dziećmi zorganizowałam nie to nie jeszcze będzie czegoś chciał

Gość rajskiejabluszko od dzis rj
A propo kina, widziala ktroas z was już 50 twarzy greya? To tak na marginesie, a tak w temacie to ja tez juz po genetycznym i wszystko ok, jestem szczesliwa, odetchnelam, jeszcze tylko czekam na wyniki paapa, ale wierze, ze i one musza być ok.