Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki biustonosz po urodzeniu dziecka

Polecane posty

Gość gość

Po karmieniu moje piersi są inne niż przed ciążą. Nie mogę dopasować biustonosza. Pomocy, napiszcie jaki krój u was się sprawdza i z jakiego sklepu. Mam teraz rozm 80d z 75c i staniki albo źle leżą, albo biust z nich wyskakuje przy schylaniu. Beznadzieja.

Gość wiii
ja karmię piersią 7 miesiąc i mam jeden stanik do karmienia którego praktycznie nie używam za to cały czas chodzę w górze od bikini lub zwykłym sportowym staniku - dla mnie takie rozwiązanie jest idealne :)

Gość gość
Jak karmiłam, to nosiłam specjalny stanik, odpinany do karmienia. Ale ja już nie karmię. Biust się zmienił i nie mogę znaleźć stanika, który będzie dobrze trzymał i ładnie się układał.

Gość gość
Mamuśki z kafe chodzą bez staników :)

Gość gość
Mam to samo! W ogóle nie mogę dopasować stanika..! Załóżmy kupię 2-3 taki sam rozmiar/krój niby też...a każdy inaczej leży! I suma sumarum - 1 na 4 jest ok.. Masakra jakaś... Kupię jakiś, leży niby dobrze. Zaczynam sprzątać..po jakimś czasie "wylewa"mi się górą brodawa.. A idź panie w chol e r ę...

Gość gość
Może ktoś jeszcze się wypowie? Żadna nie ma dopasowanego biustonosza? Tracę nadzieję ;)

Gość gość
Ja tez nie mogę dopasować

Gość gość
Jak mozna nie umieć dopasować? Idziesz do sklepu z bielizna. Najlepiej takiego gdzie ekspedientki znają sie na swojej robocie i mówisz jaki masz problem. Przymierzasz różne ona ci dobiera koniec klopotu

Gość gość
Polecam biustonosz dla karmiących z Allesa :) wygodne i fajnie wyglądają, są nawet seksowne (nie jak worki na biust :P)