Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość szukający

hh29 potrzebuje Twojej porady, proszę Cię o pomoc, odezwij się!

Polecane posty

Gość gość szukający

Jak w temacie, potrzebuję pewnych informacji które zdaje się Ty posiadasz, jeśli jesteś tutaj hh29 proszę Cię odezwij się! Pozdrawiam

Gość hh29 niezalogowana prawdziwa
o co chodzi?

Gość gość szukający hh29
potrzebuję prawdziwej hh29 a nie jakiegoś pomiota który się za nią podaje, nie rozumiesz idiotko?

toja,zablokowali mi nicka hh29.potem ktos zalozyl pomaranczowego hh29niezalogowana to ja zalogowalam sie na ten zeby nie bylo watpliwosci. ale jak chcesz to czekaj na jakiegos podszywa:D bo nick hh29 jest zablokowany i nie zaloguje sie juz na niego

Gość gość szukający hh29
a dlaczego Ci go zablokowali?

Gość gość
hh29 niezalogowana prawdziwa dziś toja,zablokowali mi nicka hh29.potem ktos zalozyl pomaranczowego hh29niezalogowana to ja zalogowalam sie na ten zeby nie bylo watpliwosci. ale jak chcesz to czekaj na jakiegos podszywasmiech.gif bo nick hh29 jest zablokowany i nie zaloguje sie juz na niego Oj kłamczuszko, kłamczuszko ;) A kto dziś rano odpowiadał w tym temacie? : http://f.kafeteria.pl/temat/starania-i-ciaza-po-poronieniu-zapraszam-nowe-kobietki-p_5980956/35

Gość gość szukający hh29
oj podszywie, coś ci nie wyszlo, wiem że twoj login to marny podszyw;) pozdrawiam hh29, jakbyś tu była, odezwij się proszę:)