Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

dlaczego ja nie jestem i nie bede sławna jak ona?

Polecane posty

Gość gość
Bo jesteś tępą brzydką pochwą

Gość gość
Ludzie inteligentni i z ambicjami działają, a nie jak dzieci w gry grają.

"a nie jak dzieci w gry grają." Jak żenująca osobą trzeba być, zeby uważać w 2014 roku, ze gry komputerowe sa dla dzieci? A pewnie seriale w stylu "M jak miłośc" uważasz za ambitną dorosła rozrywke :D

Gość gość
Gry komputerowe były i zawsze będą domena dzieci niezależnie czy mamy rok 2014 czy 2040. Dorośli ludzie maja ambitniejsze rozrywki wymagające myślenia. Takie jest moje zdanie, a ty nie musisz się z nim zgadzać.

Gość gość
Rozrywka nie musi być "ambitna", to, jak sama nazwa wskazuje, coś co robi się dla przyjemności, a w tej chwili rynek gier jest skierowany bardziej na dorosłych niż na dzieci. Co nie zmienia faktu, że jak ktoś od rana do wieczora siedzi na d***e, gra i nic nie robi ze swoim życiem to nigdy nie osiągnie sukcesu.

Dorośli ludzie maja ambitniejsze rozrywki wymagające myślenia. Takie jak telewizja.

Ale dlaczego uważasz, ze wymagajaca myślenia, interaktywna rozrywka(to przewaga gier nad telewizją), jest "dla dzieci"? Grałaś w ogóle kiedyś w jakąś gre komputerową? A gry które mają kategorie wiekową "18+" też są dla dzieci? :D Śmieszna jesteś i o grach nie masz pojęcia. ". Takie jest moje zdanie, a ty nie musisz się z nim zgadzać." Zwyczajnie gadasz bzdury i na grach sie nie znasz. Przeciez bardzo dużo dorosłych ludzi gra w gry. Jakim cudem np. megaskomplikowana strategia miałaby być dla dzieci?

Gość gość
POKAŻ CYCKI TĘPA SZMATO

"Dorośli ludzie maja ambitniejsze rozrywki wymagające myślenia. Takie jak telewizja." właśnie pewnie nasza pomarańczka tak uważa :D Ja kompletnie nie rozumiem CO takiego decyduje o tym, ze gry mają niby być dla dzieci. Dlaczego interaktywny film, jakim jest gra ma być dla "dzieci", a film nie interaktywny pokazywany w kinie i tv ma być taki "dorosły" :D

Gość gość
To sobie dalej graj w te durne gry matole bo sławna i tak nie będziesz...jezu jaki żałosny temat

Gość gość
Ale mają rację - o ile gry nie są zła rozrywką o tyle nie spodziewaj sie sukcesów jak cały czas poświęcasz rozrywce.

"o ile gry nie są zła rozrywką o tyle nie spodziewaj sie sukcesów jak cały czas poświęcasz rozrywce." na scenie e-sportu tez można osiągnąc sukces, choć nie mówie że ja osiagne :) sporo ludzi większośc czasu poświęca rozrywce - czy to łażeniu po barach, czy to ogladaniu tv czy czytaniu książek :P nie sadze żeby wokalistka arch enemy była robotem skupionym tylko na osiągnięciu sukcesu.

Gość gość
to poczytaj ile pracy trzeba włożyć w taki sukces. To normalna praca, bardzo ciężka zresztą. I większość ludzi poświęca czas rozrywce jak już coś osiągnęli. Ty zdaje się do tej kategorii nie należysz. I tak, na scenie esportu można osiągnąć sukces, ale dla tych ludzi to już nie jest rozrywka, tylko zwykła praca - siedzisz przy kompie po 8-10 godzin dziennie i grasz.

Gość gość
Zamknij już ryj wywłoko

Gość gość
"wielu" czyli kto? Większość z nich popadała w nałogi po prostu ze zmęczenia, bo jak widzisz własne łóżko raz na pół roku to zwyczajnie ma się dość i wszyscy o tym mówili. Samotność, niedosypianie, zmęczenie i często ostra deprecha zanim nauczyli się jakoś sobie radzić. Nie ośmieszaj się Kaśka.

Gość gość
Biedne dziecko zabolala prawda i dlatego próbuje kąsać zakładając tematy potwierdzające jej dziecinnosc :D

Gość gość
Podbijam dla dziecka