Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka12

Jak żyć bez kochanka 3

Polecane posty

Witaj Arancia:-) Łukasz humor mam dziś przeciętny.Ale słoneczko pobudza Moje zmysły. .

Madzia mówisz, że sama wzięłaś się za okna? Od jutra ma bardzo wiać, to chyba nie zdążysz z tym myciem, tzn. deszcz zrobi to za Ciebie.

Gość gość
A ja za chwilę znowu do pracy i powrót w nocy, już chyba wolałbym te okna :(

Gość gość
Gdzie jest Letycja??????

Dzień dobry Wszystkim :-) U Mnie po rannym deszczu wychodzi słońce. Czy będzie tak u Mnie w życiu?

Witaj Madzia widzę , że znów sami jesteśmy. No myślę, że słoneczko u Ciebie nie tylko w pogodzie będzie ;)

No chyba Sami..hihi tylko Nam się tak wydaje. Łukasz chciałabym żeby tak było, ale życie jest pełne niespodzianek. Jak z oknami tyle czasu sobie nie poradziłam to gdzie w życiu, brak mi weny do pracy. Wszystko ostatnio czego się chwyce to idzie mi jak krew z nosa. Jak jest głowa zajęta nie tym co powinna to skutki są jakie są. .

Wiesz co Madziu tak myślę , że koniec roku też robi swoje. Człowiek jest bardziej zmęczony. Będzie nowy rok trzeba sobie zrobić jakieś postanowienia i działać żeby je osiągnąć. Sam też mam dość i posiedziałbym w domu lub pojechał na gorące źródła pomoczyć się i zapomnieć o obowiązkach i jakiś tam problemach.