Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka12

Jak żyć bez kochanka 3

Polecane posty

Gość gość
A czego się spodziewałaś? Chyba nie myślałaś że będzie na każde twoje zawołanie i będziesz z nim spędzała tyle czasu co z mężem. Najłatwiej teraz całą winę zrzucić na niego. Skoro tak ci z nim było źle to czemu to trwało aż tak długo? Nie zachowuj się jak dziecko!

Gość gość
Tzn. Magda tyle ze jesteś głupota niż myśleliśmy.. Jak mogłaś tak się przed nim płaszczyc? Nie masz za grosz honoru? Po co ci takie upokorzenie?

Gość gość
//////

Gość gość
//////

Gość gość
Magda pewnie nie ma poczucia własnej wartości

Gość magda200
No akurt mam poczucie własej wartości..i do pewnych decyzji trzeba dojrzeć, dlatego powiedziałam koniec z tym, choć zajęło mi to dużo czasu , przyznaje mój błąd.

Gdzie dziś wszystkich wywiało? Wlaśnie wróciłam z ogrodu, takie fizyczne zmęczenie czasem jest super:-)

Gość Arancia
Hej Magda:) a co u Beatki?

Hej Arancia:-) nie wiem:-( pamiętam tylko że zmieniła pracę. .w którymś poście chyba tak pisała, na pewno jest zapracowana , jak to zazwyczaj bywa w nowej pracy. Może tu zajrzy i się odezwie:-)

Tobie Arancia jak dziś zleciał dzień? Mi bardzo miło, odpicowałam się dziś na maxa...wiesz tak dla lepszego samopoczucia:-)

Gość gość
tak trudno prawdę od fałszu rozróżnić

Gość gość
Madziu często widujesz kochanka? Dla niego się tak odpicowujesz?

No to Arancia bardzo Tobie współczuję:-( Ja jeszcze do dxis tak naprawdę się do końca nie wyleczyłam:-(

Lubię się fajnie ubierać, czasem tak na maxa odpicować, ale czy dla niego hm..raczej dla mojego lepszego samopoczucia:-)

Witaj Łukaszu:-) pewnie masz rację, choć ja mam taką pracę że mogę tutaj pisać często. .

Zapowiada się dziś ładny dzień:-) Uwielbiam wiosnę, wszystko budzi się do życia...Mam nadzieje że bociany do Ciebie przylecą:-)

@Dziewczyny Co tam u was:) Widze ze temat fajnie sie kreci bo jest prawdziwy i odpowiada na rzeczywista potrzebe to taka grupa wsparcia:) Udalo wam sie dotrzymac postanowienia ze zero kontaktow i powrotow do kochanka?

No zobaczymy Madzia , przydałoby się, bo jakoś nie bardzo mi odpowiada ten stres jaki przy tym wszystkim towarzyszy .

Zazwyczaj tak Łukasz bywa , kiedy się bardzo staramy, i planujemy to raczej nic z tego nie wychodzi:-( Moje maleństwa już dawno wyrosły z pieluch, uwielbiam dzieci ale juz tylko u kogoś. Mam fajnego małego bratanka, uwielbiam go i kiedy tam jestem mały 2 latek mnie tak potrafi rozbawić, jest słodki:-)