Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja bym wszystkie te beneficiary

Polecane posty

Gość gość
Jej zostaną stare waciki hahaha I tam kolezanko wyżej czemu mi gadasz ,ze mam sprzątać? W vision express pracowałam zanim zaczełam 'wyłudzać' i tam też wracam za rok

Gość gość
Vision express ????. Jasne !!! £1700 twojego gacha + twoja pensja niech będzie nawet najniższa daje ok 2700£. Nic byście nie dostali mając takie zarobki. Albo oszukałeś państwo i je teraz okradasz albo masz za dużą wyobraźnie . Wiec zastanów sie co piszesz.

Gość gość
Już pisałam wcześniej że laska udaje samotną matkę. Czyli kradnie.

Gość gość
Moja znajoma z pracy tez urodzila dziecko tutaj , mieszkała z ojcem dziecka a podała ze jest samotna matka. Pocieszyła sue kilka miesięcy tymi babefitami bo sprawdzili ja. Dali jej szanse zeby sie przyznała ze nie jest samotna matka , ale ona swoje. Dowalili jest kare 7000£ I ma oddać co wzięła nielegalnie. Wiecie co zrobiła? Uciekła do Polski z dzieckiem , a on poszedł na pokoj. Ona nie spłaca bo myśli ze ja nie znajda w Polsce. A on podobno prowadzą sue juz z inna w uk ( a ta w Polsce nie świadoma siedzi ) . Tak sie kończy okradanie państwa. Druga znajoma tez tak samo zrobiła , ze niby samotna matka. To 3 przysyłali jej pismo czy napewno mieszka sama. Tylko ze ta sie wystraszyła i wygoniła go z domu i chłopak mieszka na pokoju. I teraz jest dochodzącym tata.;) hahaha

Gość gość
Niby takie kokosy mają wiec zapłacenie 7tyś nie powinno być żadnym problemem ;)

Gość gość
Tak,pracowałam w vision express i pisalam wczesniej,że na part-time,wiec miałam mały dochód (700 funtow),moj facet 1740f. I tak,przyznano nam łącznie 1000f benefitów i nie oszukiwałam nikogo

Gość gość
Ciekawe jakim cudem ci ten 1000 przyznali? Bo mi majac £2500 dochodu nie przyznali nic. Nawet jak dzieciak do przedszkola poszedł za ktore musiałam placic. Ale nieważne. Wszystkim tym co nie pracują, tylko na benefitach siedzą niedługo sie skonczy. Wrocicie do Polski jak te zbite psy. Bez kasy, bez doswiadczenia. Byc moze z językiem angielskim ale patrząc na niektórych nawet tej umiejętności nie posiedli będąc 10 lat w ukeju

Gość gość
mi obecnie Polacy przypominają Rumunów :) wstyd do potęgi !

Gość gość
Wszystkim tym co nie pracują, tylko na benefitach siedzą niedługo sie skonczy. Wrocicie do Polski jak te zbite psy. Bez kasy, bez doswiadczenia. Byc moze z językiem angielskim ale patrząc na niektórych nawet tej umiejętności nie posiedli będąc 10 lat w ukeju xxx chciałabyś! tym co mają przyznane i dostali nie zabiorą - prawo nie działa wstecz nie dostaną tylko przyjezdni!

Gość gość
*nowoprzyjezdni

Gość gość
00;55 No jakos przyznali i mam od ponad 8 miesięcy.

Gość gość
00:55 Akurat mam sporą sume odłożoną,wiec nawet gdybym musiała wrócic do polski to na chwile obecną mamy ponad 11 tysięcy oszczednosci.a zanim nam niby te benefity zabiorą,to zdąże odłożyć drugie tyle. A doświadczenie także "wywioze" ze sobą po pracy w Vision Express.I wierz mi w PL to będzie się bardzo liczyć gdybym szukała pracy.

Gość gość
00.55 Mamy w polsce własne mieśzkanie,także wiesz,nawet jakbyśmy míeli wracać już teraz to wracamy na swoje plus ponad 50tyś złotych. To mi nie wkręcaj,że bieda i patologia jestesmy. Polak potrafi jak to sie mówi :-)

Gość gość
Tez nie lubie tych tlustych zapuszczonych kwok.Mysla ,ze sie puscily urodzily bachora to im sie wszystko nalezy.zawsze w piatek jak benefoty dostana laza po miescie i tylko szukaja gdzie promocja.zwlaszcza malolaty 20 lat i po 3 bachorow wstyd

Gość gość
a najgorsze sa te co siedza tu po piec lat i jedyne co osiagnely to urodzily bachory a po angielsku nawet dzien dobry nie potrafia powiedziec :O to jest patola jak facet ich w dupe kopnie to zdechna

Gość gość
gość dziś 00:55 Akurat mam sporą sume odłożoną,wiec nawet gdybym musiała wrócic do polski to na chwile obecną mamy ponad 11 tysięcy oszczednosci.a zanim nam niby te benefity zabiorą,to zdąże odłożyć drugie tyle. A doświadczenie także "wywioze" ze sobą po pracy w Vision Express.I wierz mi w PL to będzie się bardzo liczyć gdybym szukała pracy. X Z każdym postem potwierdzasz jaka z ciebie wyludzaczka . Jesli masz oszczędności w postaci 11 tys wiec nic ci sie z benefitow nie należy i przestań juz kłamać , kłamczucho złodziejko, My tez mieliśmy 2500 dochody i 3 dzieci i nic nam nie przyznali bo sie nie należało , bo benefity sa przyznawane na określonych warunkach ktore trzeba spełniać ! Przestań kłamać .

Gość gość
11 tysięcy czego? Kolumbijskich pesos?;)

Gość gość
Funtów

Gość gość
08.23 Czy ja napisałam,ze mam te pieniądze na moim brytyjskim koncie? Nie. Czyli należą mi sie dalej benefity,bo skoro trzymam te pieniądze w pl na koncie kogoś z rodziny,to urząd juz o tym nie wie i nie ma opcji,ze mi coś zrobią,bo przeciez mogłam dać rodzinie prezent w postaci tych oszczędnosci. A ty nie wiem czemu nie dostalas nic. Nie znaczy to,że teraz na mnie sie będziesz odgrywać i twierdzić,że kłamie. Zastanów sie.

Gość gość
Ja mam z zonka ponad 260 tys. funtow odlozone juz. Wiec sram na was wszystkie beneficiary. Trzeba bylo pracowac, inwestowac a nie siedziec na benefitach. Mam z czym wracac do Polski i niedlugo wracam z zonka i dwojka dzieci :). A wy dalej pasozyty gnijcie na wygnaniu, hahaha nieudaczniary.

Gość gość
14.09 Witaj. Ja również sram na Ciebie,a Twoją żonką sie podcieram :-)

Gość gość
Ja też mam z czym wracac. Z UK kasy troche nazbieranej. W pl mamy chate i pewna prace w rodzinnym biznesiku. Ale nie spieszy sie nam jeszcze,jeszcze trzeba się 'dobenefitowac' troche.

Gość gość
14.09 Morda krotko kajdaniaro :D

Gość gość
gość dziś 08.23 Czy ja napisałam,ze mam te pieniądze na moim brytyjskim koncie? Nie. Czyli należą mi sie dalej benefity,bo skoro trzymam te pieniądze w pl na koncie kogoś z rodziny,to urząd juz o tym nie wie i nie ma opcji,ze mi coś zrobią,bo przeciez mogłam dać rodzinie prezent w postaci tych oszczędnosci. A ty nie wiem czemu nie dostalas nic. Nie znaczy to,że teraz na mnie sie będziesz odgrywać i twierdzić,że kłamie. Zastanów sie. X Aż jestes głupiutka :) aż śmieszna

Gość gość
A ty zazdrosniutka. tez byś chciala po tysiaku na twoje dzieci,a tu klops,musisz pracować

Gość gość
ile agresji tępych szmat nie *****nych od 10 lat :D (zaraz wzmiankowana bedzie sie pluc że to jej świadomy wybór ale nie wspomni że faceci na jej widok odwracają wzrok ze wstrętem a szczególnie wrażliwi nawet mdleją :D) którym nie w******** i zarośnięta pisssda odebrała resztki rozumu; "przekonuje" że faceci wolą się wiązać ze szmatami z pubu zamiast przebywać z matką swoich dzieci - buhahahah - tępe k***iszcza i inne palikociary :D 🖐️

Gość gość
co jest lochy zapłodnione albo już po ocieleniu ? planujecie drugi miot ? dla kasy ? bo przecież nie z miłości do dzieci :D z miłości to się można plenić wszędzie moje... " wspaniałe mamusie kipiące miłością matczyną spuszczające się nad swoimi pociechami " pewnie też byście się lochy jedna nad nimi spuszczały podobnie w PL za 80zł kasyna dziecko :D obłudne lochy ! k*****iące się jak samic królików ,dziffki dla pieniedzy ! nie dziwie się że was faceci zdradzają :) jesteście gófffno warte ! skoro z własnej piczy robicie inkubator za kase !

Gość gość
Z kad możesz wiedzieć, ze faceci wola dziewczyny z baru??? Przeciez ty sie nigdzie nie możesz ruszyć!!!!! Bo masz bachory!!!!! I w domu siedzisz obok obranych pieluch.

Gość gość
Nie denerwuj sie 01:03. Co one mogą jedna z druga zrobic,jak nie wyżyć sie na forum jak faceta nie ma w domu??!!! Oni sa w pubach z bezdzietnymi łaskami ktore nie maja roztopów i cellulitu. A ,i nie ględzą co ich bachor ciekawego dziś zrobił ;)