Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciekawostkamala

Opinia o sklepie potrzebna

Polecane posty

Go艣膰 ciekawostkamala

Siemka. Szukam kogo艣, kto robi艂 zakupy w masterstore.pl Szukam prezent贸w dla dzieci na 艣wi臋ta a maj膮 niedrogie zabawki. Zrobi艂am zam贸wienie, ale opcj臋 za pobraniem maj膮 tylko dla sta艂ych klient贸w i nie wiem czy mam przelewa膰 kas臋. Maj膮 niby prawie 230 zam贸wie艅 ju偶. Kto艣 co艣 wie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 moniczeczka
Kupili艣my tam na pocz膮tku miesi膮ca w贸zek. Dotar艂 tydzie艅 po zam贸wieniu. Teraz zam贸wili艣my zabawki dla dzieci i te偶 op艂acone z g贸ry. Boj臋 si臋 trzyma膰 du偶膮 got贸wk臋 w domu i jeszcze p艂aci膰 w drzwiach kurierowi, a m膮偶 nie zawsze jest w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda05
Ja tam kupi艂am dwa zestawy lego. Dosta艂am paczk臋 po 4 dniach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka88
Kupi艂am w tym sklepie t膮 now膮 wersje krzese艂ka uczyde艂ka. Wola艂am si臋 zabezpieczy膰 i kupi艂am dwa tygodnie przed urodzinami chrze艣nicy, a tu niespodzodzianka, paczka przysz艂a po dw贸ch dniach! Jak najbardziej polecam sklep!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 markoantoniusz
Z艂o偶y艂em w艂a艣nie zam贸wienie i zrobi艂em przelew. Ciekawe czy dojdzie do miko艂ajek. Dodzwoni膰 si臋 do nich nie da, ale jest info 偶eby pisa膰 maile bo jest utrudniony kontakt. Zapyta艂em w mailu kiedy wy艣l膮, zobaczymy co odpisz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natkapietruszka
Nie wiem czemu ludzie tak psiocz膮 na ten kontakt telefoniczny. Mi si臋 uda艂o bez problemu do nich dodzwoni膰. Te偶 zrobi艂am zakupy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawostkamala
natkapietruszka mo偶esz powiedzie膰 co艣 wi臋cej na temat sklepu? jak przebieg艂a transakcja? jak d艂ugo czeka艂a艣 na zam贸wienie? i czy zam贸wienie by艂o kompletne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podbijam temat - tez jestem mocno zainteresowana kupnem w tym sklepie, ale waham si臋 mocno bo to spora kwota a tu brak mo偶liwo艣ci kupna z a pobraniem , a tak偶e odbioru osobistego.... ten brak rzetelnych opinii te偶 nie jest zach臋caj膮cy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakchcesz
A nie my艣la艂a艣 偶e sprzedaj膮c osobi艣cie musieli by zatrudni膰 kilka os贸b do obs艂ugi klienta i dodatkowo wyn膮j膮c jaki艣 lokal pod sklep? Ci臋cie koszt贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakchcesz
A nie my艣la艂a艣 偶e sprzedaj膮c osobi艣cie musieli by zatrudni膰 kilka os贸b do obs艂ugi klienta i dodatkowo wyn膮j膮c jaki艣 lokal pod sklep? Ci臋cie koszt贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taaa... a do wysy艂ki za pobraniem te偶 musieliby zatrudni膰 inne osoby?? Rozumiem ci臋cie koszt贸w, ale chc臋 by膰 pewna, 偶e jak przelej臋 komu艣 1200z艂, to otrzymam towar, a z nowym sklepem, kt贸ry nie ma specjalnie opinii i nigdzie indziej nie istnieje opr贸cz swojej w艂asnej strony, to tej pewno艣ci nie ma. I dlatego szukam opinii na temat tego sklepu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakchcesz
Jak sklep jest nowy na rynku to i opini za du偶o w necie nie znajdziesz, jest masa sklep贸w kt贸re nie wysy艂aj膮 za pobraniem i trzeba sie z tym pogodzi膰. albo kupowa膰 w sklepach kt贸re oferuj膮 pobranie tak jak ja ale p艂aci膰 wi臋cej za produkty. ja jestem zbyt ostro偶na i nawet w takich sklepach jak np smyk kupuje za pobraniem. nikt cie przecie偶 nie zmusza 偶eby u nich kupowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyno, oczywi艣cie, 偶e mnie nikt nie zmusza... dlatego poszukuj臋 informacji. Nie rozumiem dlaczego wypowiadasz si臋 w w膮tku, je艣li nie masz nic do powiedzenia na dany temat? Tutaj ludzie poszukuj膮 opinii o sklepie masterstore i tyle... nie mam zamiaru dyskutowa膰 na temat polityki sprzeda偶y sklep贸w internetowych oraz sposobach ci臋cia koszt贸w. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pablos321
Nie wiem co mam my艣le膰 o tym sklepie , kupi艂em zestaw lego City poci膮g . Zap艂acone potwierdzenie wys艂ane dosta艂em zwrotk臋 ze przyj臋te do realizacji. Zero kontaktu pisze maile, dzwonie ZERO. Boje si臋 偶e b臋dzie lipa tym bardziej 偶e go艣膰 wrzuci艂 w kontakcie namiar na Firm臋 kt贸r膮 nie jest . Prawdopodobnie jest to 艣ciema, wi臋c jestem w plecy 300 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pablos321
Ceny kurcze te偶 s膮 podejrzane, ciekawy jestem os贸b kt贸re faktyczne zakupi艂y jakie艣 przedmioty w tym sklepie czy co艣 dotar艂o ? Warto zwr贸ci膰 uwag臋 偶e przy zam贸wieniu dane do przelewu s膮 : Przemys艂owa 1 05-311 Debe Wielkie a teraz Pokrzywno 75 86-330 Me艂no FHU SEPTIMA 艁ukasz Kowalski Dodzwoni艂em si臋 pod inny numer 723778414 Go艣膰 handluje sprz臋tem muzycznym i by艂 w szoku 偶e jego dane s膮 na tej stornie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam to samo, kupi艂am zabawk臋, zap艂aci艂am, przes艂a艂am potwierdzenie przelewu, dosta艂am maila, 偶e zam贸wienie przekazano do realizacji i cisza... Pisa艂am maila z pro艣b膮 o podanie nr przesy艂ki, 偶eby wiedzie膰 czy chocia偶 zosta艂a wys艂ana i nic. Dodzwoni膰 si臋 nie mo偶na, automatycznie roz艂膮cza. A dane faktycznie si臋 na stronie zmieni艂y, obawiam si臋, 偶e to faktycznie jaki艣 oszust....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pablos321
Trudno, zakupi艂em Lego po艂akomi艂em si臋 na 100 z艂 taniej :/ a za p艂ace 300 z艂 wi臋cej :), 偶ycie . Mam nadzieje 偶e nikt nie zrobi艂 jaki艣 wi臋kszych zakup贸w....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mishamisha
W艂a艣nie wys艂a艂em pytanie do sklepu o klocki lego, Go艣膰 reklamuje si臋 on na OLX http://olx.pl/oferta/lego-technic-42030-koparka-volvo-CID88-ID80LP7.html#b88d6fed80 Na olx da艂em si臋 z艂apa膰 na 150 pln wi臋c jestem ostro偶ny zg艂osi艂em tamt膮 spraw臋 na policj臋 zobaczymy co zrobi膮... Czekam na odpowied藕 czy mog臋 odebra膰 towar osobi艣cie czy nie... Jak nie to szukamy dalej... Swoj膮 drog膮 ciekawe s膮 opinie pozytywne je偶eli kto艣 pisze, 偶e straci艂 kas臋. Swoj膮 drog膮 firma widnieje w CEIDG, i to od 2013 roku, no ciekawy jestem... Pozdrawiam M

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mishamisha
@ Pablos321 je偶eli zosta艂e艣 oszukany podaj numer rachunku na kt贸ry wp艂aci艂e艣 pieni膮dze na forum i zg艂o艣 spraw臋 na policj臋 to jest art 186 kk 艣cigany z urz臋du wi臋c musz膮 si臋 podj膮膰, oszu艣ci w internecie bazuj膮 na tym, 偶e ludzie nie zg艂aszaj膮 tego... Pozdrawiam M

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pablos321
Pieni膮偶ki wp艂aci艂em na konto 61 1240 6986 1000 0000 0441 2868 Nazwa Banku: PEKAO V F. w Szczecinie (O艣rodek Operacyjno-Rozliczeniowy) Odbiorca: _MASTER STORE_ 艁UKASZ KOWALSKI UL. PRZEMYS艁OWA 1 05-311 D臉BE WIELKIE Pozatym zrobi艂em ju偶 kilka zakup贸w i konto si臋 za ka偶dym razem zmienia wiec pewnie nawet jak po blokuj膮 konta to ju偶 s膮 puste I na drugi dzie艅 adres i nazwa firmy ju偶 by艂膮 inna Firma kt贸ra widnieje od 2013 roku to firma pod kt贸r膮 sie podszywa , ta na kt贸ra jest ten sklep jest od 2014 -10 wiec 2 miesi膮ce . Ehh szkoda gada膰 my艣licie 偶e zg艂oszenie sprawy na policje co艣 da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 wp艂aci艂am pieni膮dze na to samo konto, adres by艂 wtedy D臋be Wielkie. Zastanawiam si臋, co z tym zrobi膰, na szcz臋艣cie kwota by艂a ma艂a... Ale i tak jest to czyste oszustwo, postaram si臋 rozprzestrzeni膰 informacje i przestrzec innych przed zakupami w masterstore.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jamtu
Ja te偶 w plecy par臋 st贸w. Jutro zg艂aszam na policj臋. Kto jeszcze zosta艂 oszukany niech si臋 tu wpisuje. Mo偶e razem co艣 wi臋cej zdzia艂amy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika 19
Nie no nie wierz臋.... Ja tez wp艂aci艂am 230 z艂, i zero odzewu od nich. Pisali tylko ze b艂膮d by艂 w nr konta, i jak nie wp艂aci艂am pieni臋dzy to 偶eby wp艂aci膰 na poprawne I tak te偶 zrobi艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pablos321
Ja chyba nawet odpuszczam policje, trudno ju偶 zam贸wi艂em klocki b臋d膮 juto mia艂o by膰 tanio b臋dzie drogo . Mia艂em w膮tpliwo艣ci a jednak zaryzykowa艂em nie ma si臋 co wkurza膰. T艂umacze sobie to 偶e go艣膰 musia艂 zbiera膰 na co艣 wa偶nego, mo偶e na chore dziecko. Tak sobie to t艂umacze 偶eby si臋 nie wkurza膰 i nie robi膰 z艂ej atmosfery w domu :(- chocia偶 jest mi przykro bo zawsze uwa偶am i w tym przypadku te偶 mia艂em w膮tpliwo艣ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mishamisha
Nie odpuszczajcie! Trzeba sk艂ada膰 doniesienia na Policj臋 bo to si臋 nigdy nie sko艅czy... Nied艂ugo b臋dziemy si臋 ba膰 kupowa膰 nawet w tesco online... Ka偶da z艂ot贸wka kt贸ra nie zosta艂a zg艂oszona jest sukcesem z艂odziei!!! Nie dajcie si臋 walczcie. o swoje, jest w necie wiele przypadk贸w wprawdzie trwa艂o to d艂ugo ale niekt贸rzy dostali przelewy z zak艂ad贸w karnych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie ze da !!! m贸j m膮偶 zosta艂 kiedy艣 oszukany na allegro na ok 300 z艂, zg艂osi艂 spraw臋 na policj臋, by艂a rozprawa w s膮dzie i odzyska艂 kas臋 a go艣膰 (g贸wniarz) dosta艂 wyrok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 123
Witam. W艂a艣nie chcia艂em wys艂a膰 mu 500 z艂 na zabawki ! Prosze, napiszcie co z Waszymi zakupami i pieni臋dzmi. Jako opini臋 lub OSTRZE呕ENIE przed z艂odziejem z Masterstore ! Teraz okres swi膮teczny to raj dla oszust贸w. Pablo, co Ty piszesz !? Zbiera艂 na wa偶ne rzeczy? Pewnie, 偶e trzeba zg艂asza膰 Oszustwo! Nasze pieni膮dze to te偶 pieniadze Naszych dzieci, rodziny. Ci臋偶ko Pracujemy, za darmo nikt nam kasy nie daje, a tu Dziad jaki艣 chce nas Okrada膰. Mo偶e jest OK - to dobrze, a moze to Oszust ? Po to jest forum, aby sie ostrzega膰 przed Takimi przewa艂kami . Prosze podawajcie JEGO dane na kt贸re wysy艂acie kas臋, konto aby widzie膰 na co uwa偶a膰 ! Takie mam dane: 1) oficjalne dane ze strony sklepu: Masterstore tel.: 538480912 FHU SEPTIMA 艁ukasz Kowalski tel.: 538480912 e-mail: sklep@masterstore.pl NIP: 8762337707 REGON 341452755 Wojew贸dztwo: Kujawsko-Pomorskie Powiat:grudzi膮dzki Kod i miasto:86-330 Me艂no Ulica: Pokrzywno 75 Czas za艂o偶enia: 2013-07-20 A mo偶e te偶 takie dane odszukane w necie ? 2) Firma Master store 艁ukasz Kowalski NIP: 5242682827, REGON: 147450597, Kod pocztowy: 05-311 Ulica: Przemys艂owa 1 Miejscowo艣膰: D臋be Wielkie Powiat: Mi艅ski Wojew贸dztwo: mazowieckie Data rozpocz臋cia dzia艂alno艣ci: 2014-10-07 A mo偶e to to samo ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pablos321
Ten pierwszy to go艣膰 handluj膮cych sprz臋tem muzycznym to jest adres kt贸ry pojawi艂 si臋 na drugi dzie艅 od zakupu. Znalaz艂em do niego numer to by艂 zaskoczony co ja opowiadam wiec to by艂 momen kiedy dosz艂o do mnie ze jest lipa. Ten drugi jest poprawny wiec jak zg艂aszanie na policje to pod drugie dane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulina Z
Witam, ja te偶 zrobi艂am zakupy u tego Pana 02.12. licz臋 偶e jeszcze dojd膮, cho膰 po przeczytaniu Waszych opinii to trac臋 nadziej臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pablos321
No nic macie racje trzeba by艂o by gdzie艣 bardziej nag艂o艣ni膰 spraw臋 gdy偶 ta kafeteria wychodzi na na 2 lub 3 stronie je偶eli kto艣 szuka opinii na temat ego sklepu. Ja faktycznie zg艂osz臋 to na Policje oczywi艣cie na te pierwsze dane, mo偶e co艣 uda si臋 zdzia艂a膰- chocia偶 wiecie jak nasze prawo wygl膮da

Udost臋pnij ten post