Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu się upił..

Polecane posty

Gość gość
wiem, wiem, nie masz gdzie się podziać itp.Nasłuchałam się tego na terapii z żonami alkoholików.Ja z resztą też nią byłam.Twoje życie, rób co uważasz

Gość gość
doradzili ci .nic nie poradzisz i dobrze o tym wiesz.albo znajdziesz wyjscie (jakiekolwiek) z tej sytuacji ,albo czekaj az sie zapije.

Gość gość
20.13 no ale tak jak napisałam, Ty go spakowałaś..gdyby to było moje mieszkanie, lub wspólne, pewnie bym tak zrobiła

Gość gość
Zapisz się na terapię, tam ci pomogą .Odzyskasz siebie, nawet jesli nie chcesz zostawiać męża będzie ci łatwiej żyć

Gość gość
Spał godzinę w fotelu, teraz się obudził i znowu sobie nalał

Gość gość
gość dziś Zapisz się na terapię, tam ci pomogą .Odzyskasz siebie, nawet jesli nie chcesz zostawiać męża będzie ci łatwiej żyć x dzięki, tak zrobię a chętnie bym go zostawiła ..

Gość gość
Powodzonka :-)

Gość gość
nie dziękuję, mam nadzieję, że sobie jakoś poradzę i fajnie, że jakaś normalna Osoba się odezwała :)

Gość gość
a to nachlej się z nim

Gość gość
21.05 niestety, nie lubię alkoholu

Gość gość
to wyprowadź się do syna

Gość gość
a dlaczego mu nie dosypiesz czegoś na sraczke będzie myślał,że to od pici,jeszcze mu to wmów, może trochę zbastuje pijaczyna jeden, a nie żałuj bisacodylu, nie żałuj do wszystkiego mu dodawaj jak się nie zapije to się zasra na śmierć!

Gość gość
a myślicie, że sraczka spowoduje to ,że przestanie pić ?

Gość gość
a co myślisz,że jak będzie dalej srał niż widział to nie pomyśli,że ma raka albo co tam innego i się przestraszy? nie takie numery kobiety robią i na niektórych działa tym bardziej,że ten Twój pije tylko w weekend i w tych dniach będzie miała objawy

Gość gość
jak tam ? śpi czy chla ?

Gość agawa 33
ja mam pytanie.moj w koncu zdecydowal sie na zrobienie wszywki.wiecie moze gdzie mozna to prywatnie zrobic?czy w ogóle to jeszcze robia?

Gość gość
otwórz jakąkolwiek gazetę na ogłoszeniach ,znajdziesz

Gość gość
Albo wszywka albo daj mu jakieś tabletki na nadciśnienie do jedzenia to może się przestraszy jak mu pikawa zaszaleje. Możesz też złożyć w sądzie prośbę o przymusowe leczenie męża. Piszesz że żyjecie w dysfunkcyjnym małżeństwie, patologicznym z powodu alkoholizmu męża. Niszczy to waszą rodzinę itd. Sąd kieruje delikwenta na przymusowe leczenie i musi zapisać się do AA. Powinnaś syna zaangażować w pomoc. Co to znaczy że ma swoją rodzinę? Nadal jesteś jego matką a mąż twój ojcem. Pamiętaj , że od gadania nikt nie przestał pić. Alkoholizm trzeba leczyć nawet weekendowy(...?), walczyć z nim jeśli chcesz a jak nie to musisz się rozwieść lub chociaż zrobić separację z winy męża. Idź do adwokata po poradę, dowiedz się jaka jest twoja sytuacja prawna. Od pisania na necie to chyba nikt nie uzdrowił jeszcze swojej ciężkiej sytuacji. Rób coś!!!

Gość gość
Dziękuję za wszystkie rady, wiem, wiem, że nikt na Kafe nic za mnie nie zrobi, ot miałam potrzebę wygadania się. Dzisiaj spokój, bo jutro do roboty.

Gość gość
Tutaj są bardzo dobre poradniki dla osób żyjących w związku z osoba która nadużywa alkoholu. www.przemiana.otwarte24.pl