Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaa12

mieszkanie kolo gdańska

Polecane posty

Gość monikaaaa12

czy jest mi ktos w stanie polecic jakies inwestycje pod gdanskiem? szukamy z rodziną dla siebie jakiegos spokojnego miejsca na zakup mieszkania

Gość gość
a może straszyn?

Gość gość
potwierdzam, straszyn to fajne miejsce. my z mezem kupujemy teraz mieszkanie tutaj: soszkowo.pl

Gość gość
w tamtych stron to jedyne jakie znam to biuro nieruchomości w szczecinie - inwestycji, działek i mieszkań maja sporo - www.brokernieruchomosci.pl/oferta - możesz sobie zobaczyć, w zeszłym roku załatwialiśmy z mężem u nich zakup działki.

Gość gość
nie wiem co Ci poradzić szczerze ............

Gość gość
Odsyłam Cię w takim razie do tego pośrednika nieruchomości www.jagielska.com.pl. Moja siostra ostatnio z nimi współpracowała podczas szukania dla siebie domu i mówiła, że wywiązali się z zadania znakomicie. Polecili jej kilka naprawdę wspaniałych miejsc, pamiętam, że trudno jej się było zdecydować, wiele domów z oferowanych przez nich jej się podobało, aż w końcu wybrała swój wymarzony. Naprawdę była bardzo zadowolona z ich usług. Pamiętam, że siostra nie zapłaciła zbyt dużo. Myślę, że są warci polecenia i na pewno Wam dobrze doradzą najlepsze dla Was inwestycje.