Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Hedonistka - chyba jednak ma prawdziwe te włosy ;) Ale jak większość lasek, które chcą osiągnąć optyczny efekt, przerzuca je na jedną stronę, taki sprytny trik ;) Znowu patrzę na tego bloga i zastanawiam się czy te blogerki w ogóle pracują? I jeśli tak, to gdzie? ;P

Gość gość
no anwen nie pracuje, sama mowila ze blog to jej jedyne zrodlo utrzymania i ze gdyby nie to to juz dawno przestalaby blogowac :P

Gość gość
Tylko jak widać olewa swoją prace

Gość gość
Z gęstych,długich włosów najbardziej podobają mi się włosy Sophieczerymoja, Hedonistki i jeszcze Annzad. Przy nich Anwen ma marne włosy.

Gość gość
ja tam się cieszę, że nie wszystkie blogerki mają piękne gęste włosy, bo sama mam rzadziutkie i gdybym oglądała ciągle foty przecudnie gęstych, grubych kudłów to chyba bym sobie w łeb strzeliła w końcu....

Gość gość
I to wlasnie takie zabawne ze Anwen majac tak przecietne wlosy mogla stac sie (dla niektorych) wlosowym guru :p. Ale wiadomo, genow nie przeskoczy,zreszta zawsze mowila ze ma rzadkie wlosy... I w latach swietnosci (czyli tak 2012) wyciagnela maksa ze swoich wlosow ze wygladaly na dosc geste, no ale jak pokazala przedzialek na zdj slubnym to zaraz byla lawina komentarzy. Mnie sie tez podobaja sophieczerymoja ale tylko te rude bo nie przepadam za lokami

Gość gość
Ale jak trik na bok z hedonistka? Wlasnie jak na bok przerzuci to widac ile jest tych wlosow realnie, patrz bhc jak ma ich malo jak da wszystkie na ramie, a na plecach wygladaja na geste. Ale hedonistka ma tez nie oszukujmy sie retuszowane zdjecia zwlaszcza te na wizazu, skoro buzie poprawia to watpie ze wlosow nie upieksza w ps. Eve tez ma ladne wlosy nawet teraz gdy jej sie tak przerzedzily to musze przyznac, ze na rozpuszczonych w zyciu bym nie powiedziala ze ma teraz tylko 6cm w kucyku. Ale ona w przeciwienstwie do bhc nie prezentuje teraz fryzur bo ma troche samokrytyki, a wlosy Natalii w upieciach czy przerzucone na bok no coz nie powalaja.No i kascysko tez pokazywala na blogu jak maskuje swoje rzadkie, fakt ze na lokach to duzo latwiej. Ktos tu pisal po co Anwen kreci wlosy, ale skoro ona lubi te falowane i uwaza, ze lepiej w nich wyglada i lepiej sie w nich czuje, to chyba ma sens? No i nie wygladaja na takie rzadkie dzieki temu, jakby proste nosila to by nieciekawie wygladalo, zwlaszcza ze ma cieniowane

Gość gość
Wśród wszystkich blogerek, najbardziej na żywo chciałabym zobaczyć Hedonistkę. Jej włosy, cera, figura wydają się być idealne, ciekawe jak na ulicy wygląda, czy odznacza się urodą, czy to tylko przerobione do bólu zdjęcia.

Gość villemomoda
a dla mnie marzenie miec takie włos jak ma KH ! i taka długośc o ile nie są retuszowane :) ciekawe jak na zywo na codzien wyglądaja ich wlosy! w sumie fajnie,ze sa dziewczyny z cienkimi wlosami które walczą i odnosza sukcesy w walce o fajne wlosy ( ja tez walcze) a anwen to w sumie oszukuje bo i moje wlosy po tym calym koku slimaczku wygladaja na grubsze itp. A chyba blogowanie powinno polegac na pokazaniu PRAWDZIWEGO stanu włosów

Gość gość
Kascysko lubie. Sama mam raczej ok wlost (8-9 w kucyku) to lubie takie realne foty. Eve tez jest fajna:) Na bloga hedonistki raz wpadlam - odrzucilo mnie nadmierne wystylizowane wszystkiego, od wygladu bloga po zdjęcia. Jak będę chciala to ogladac to kupie glamour czy coś. Wlosy ma fajne, ale no oprawa bloga jest dla mnie pretensjonalna. Jak na wielu innych blogach ;) Ja na blogach szukam prawdziwych kobiet,z prawdziwym zyciem, sa wg mnie bardziej wiarygodne. I np. Moge zaufac odzywce do paznokci, ktora stosuje np. przedszkolanka, matka malego dziecka bo one cos robia tymi rekoma. Albo trwalosc lakieru - jak ktos nic nie robi to i wytartych końców miec nie bedzie. Z wlosami podobnie

Gość gość
Ten trik był wspominany w jakimś artykule typu "jak robić dobre słit focie na insta" ;P Żeby włosy wyglądały na gęściejsze, przerzucasz je na jedną stronę i oczywiście od tej strony robisz fotę. Jeszcze poprawiasz tapirem. Hedonistka nie musi udawać , ale większość dziuń na insta, owszem ;)

Gość gość
zgadzam się z gościem z 1:04, też nie lubię takich wystylizowanych blogów, gdzie jak patrzę na te laski, to zastanawiam się, jak one wyglądają bez tej warstwy tynku, jaką na siebie kładą. dlatego nie odwiedzam Hedonistki czy Aliny (choć nie mam nic do nich i to nie jest żaden hejt w ich stronę). Za to lubię Kascysko i nie chciałabym, żeby jej blog zmienił się właśnie w taki "glamour". Wolę "wiarygodne" blogerki, które prezentują kosmetyki na kieszeń ich przeciętnej czytelniczki

Gość gość
Z tego co pamietam Kascysko pisala ze planuje przejsc na swoja domene, a wtedy pewnie jej blog juz przestanie byc taki 'swojski' :(. Bo niestety z wiekszoscia blogow tak jest, Anwen jak byla na blogspocie to tez taka normalna byla i BHC, a teraz wielkie profesjonalistki. Ktos sie do Kascysko czepial ze ma foty na tle segmentu, i dobrze bo chociaz widac ze jest z krwi i kosci a nie taka 'przefukana' jak m.in. wyzej wymienione paniusie. A na tych golych fotach Aliny to tez widac ze kasy wtedy jeszcze nie miala :P stary segment, rozwalone lozko itd. Teraz sie robi na taka co w palacu mieszka.

Gość gość
Ha, no właśnie ten segment u kacyska też mi się podoba :) Ona może aż tak się nie zmieni, bo jednak pracuje zawodowo więc też nei ma pewnie tyle czasu by się bawić w super foty, itd I też nikogo nie hejtuje - po prostu wszystko takie sterylne, poukładane itd to nie moja bajka. Lubię widzieć, że czytam o prawdziwej kobiecie z prawdziwymi problemami, a nie o jakieś odległej gwieżdzie

Gość gość
Tyle fajnych blogerek się wykruszyło :( Ja kiedyś lubiłam i anwen i BHC ale ostatnio ich nie czytam, właśnie dlatego że zrobiły się z nich wielkie panie. Kiedyś było tyle super blogerek, niestety niektóre się wyruszyły... była blondregeneracja i już jej nie ma, była connie mniej znana ale ona też już chyba nie pisze... całe szczęście że zostały eve, kascysko, gapa, dzika wózkowa bo nie byłoby kogo czytać

Gość gość
Widziałyście, że sophieczerymoja założyły nowego bloga? po co? www.sophieczerymoja.com

Gość gość
Nie chcą napisać, ale może tamta domena była za droga?

Gość gość
Domena to koszt rzędu 40 zł na cały rok, dla blogerki znanej jak one to nic, a one wczesniej miały pl?

Gość gość
Kiedyś u Anwen był wpis o tym jak o włosy dba KH, w komentarzach pisano, że jej zdjęcia są mocno retuszowane, włosy wygładzane a miejscami nawet wycinane;(

Gość gość
moze chodzi o sprawe ze zdjeciami moniki opisana tu? Jakies hejty czy cos? I na poprzedniego bloga nie dzialalo przekierowanie, jak wpisalas nazwe bez www to nie znajdowalo strony, na tym nowym juz dziala

Gość gość
Też mi to przyszło do głowy, ale jak to miałoby wyglądać w praktyce?

Gość gość
Anwen będzie musiała podciąć końcówki, bo znów je przeproteinowała, jak mi przykro :D włosowe guru...

Gość gość
Przyznam, że nie pocieszyły mnie wasze komentarze mówiące o tym, że BHC ma cienkie i rzadkie włosy, bo sama mam cieńsze niż ona :D Ale generalnie nie są jakieś rzadkie. I jak przerzucę na plecy, to faktycznie wyglądają, jakby było ich dużo. Zgęstnieją, jak zejdę z cieniowania, ale jeszcze długa droga przede mną. Patrzenie na włosy Anwen mnie boli :(

Gość gość
Nie jestem pocieszona waszymi komentarzami na temat włosów BHC, ponieważ jeśli ona ma waszym zdaniem mizerne włosy, to co ja mam powiedzieć :D U mnie jest to w dużej mierze efektem cieniowania i rozjaśniania, z których to systematycznie schodzę. Moje włosy przerzucone do tyłu też wyglądają w miarę dobrze, ale jak już zrobię warkocz dobierany, to zamiast warkocza mam jakiś mizerny sznureczek :D Patrzenie na włosy Anwen w nowym poście mnie boli :( to już ja nie mam takich popalonych włosów, a były rozjaśniane i katowane Palette

Gość villemomoda
kurcze nowa seria u Anwen.. szkoda ze nie ma tych niedzieli dla wlosów bo mozna bylo poczytac jak inne dziewczyny dbaja (linki) a teraz kilkanascie blogów o tym samym...

Gość gość
Tak, ale ty nie wmawiasz ludziom najpierw że masz "cienkie ale gęste" włosy i nie pokazujesz potemn swojego (jak sama twierdzisz) cieniutkiego warkocza milionom czytelniczek :)

Gość gość
Uuuuu, nie wiem czy powinnaś pisac takie rzeczy xd BHC sie załamie, ma obsesje na punkcie swoich rzadkich kłaków

Gość gość
Oj tam, każdy ma takie włosy jakie ma, zarówno cienkie jak i gęste włosy mogą być ładne :) zerknijcie na bloga Martusiowy Kuferek, dziewczyna ma włosy cienkie, ale są naprawdę ładne. Polecam tego bloga, miło się go czyta :)

Gość gość
Mnie sie Martusi wlosy niestety nie podobaja, sa wlasnie takie za cienkie, za rzadkie i za nie wiem jak to okreslic,powiedzmy 'lekkie'. Takie mam odczucia patrzac na zdjecia, ale nie przecze jako blogerka wydaje sie byc sympatyczna. No rzeczywiscie ktos dobrze wyzej napisal BHC ma jakas obsesje odnosnie jej wlosow. I to ciagle gadanie jakie to one sa niby ultra wrazliwe, no skoro dobrze znosza prostowanie, slesy to chyba jednak nie sa az tak uwrazliwione. I jeszcze doradza czytelniczkom takie glupoty jak nakladanie masek przed myciem, czyste marnotrawstwo a do kory wlosa nie dociera wtedy nic

Gość gość
Ola sophieczerymoja jest bardzo fajna, chociaz ja preferuje proste wlosy to jej tez sa bardzo ladne. I ogolnie piekna dziewczyna a taka skromna w komentarzach, naprawde wiekszosc blogerek moglaby sie od niej uczyc skromnosci i pokory i uprzejmosci dla czytelnikow. No Monika sobie nagrabila tamtymi zdjeciami, niby insta zablokowala ale smrod sie ciagnie