Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
A ok bo ostatnie zdanie zbilo mnie z tropu, bo zabrzmialo jakby ze co to za argument dziecko w pieluszce do goscia wyzej :D

Gość gość
No dokładnie :/ Takie zdjęcia publicznie, brrr. Nawet wrzucanie na fejsa na osobistym profilu jest moim zdaniem niesmaczne.

Gość gość
U większości niskich włosy do pasa wyglądają ciężko a nogi się robią strasznie krótkie. Obojętnie co sobie kto wymyśli to widać na ulicy :P Wysokie laski z długimi (długie czyli w okolicach pasa) wyglądają najlepiej. A co do pyzatych osób (czy z natury czy z nadwagi) do ramion włosy są najciekawsze z reguły, ale to trzeba mieć dobre cięcie, dopasowane do rysów. x Przykład Snooki to w ogóle padam - jakich włosów by nie miała widać by było, że jest przysadzistym karakanem http://cdn.theblemish.com/images/2010/08/snooki-ass-03.jpg

Gość gość
Lady Gaga krecila wlosy na puszki, a Anwen proponuje rolki po papierze, no bez przesady. Ciekawe czy przy mezu bedzie tak paradowac :D, z dwojga zlego to juz puszki bylyby chyba seksowniejsze xd. Wgl po wpisaniu w google ''zniknal t'' ten temat wyswietla sie jako pierwsza podpowiedz, wiec sorry Anwen czytelniczki nie sa glupie i nie dadza sie dluzej robic w balona

Gość gość
Czy ktoś, kto ma konto na instagramie, może zgłosić to zdjęcie https://www.instagram.com/p/BF0rP2qHIum/ ? Mnie nie obchodzi, co ona wstawia, ale nie podoba mi się publikowanie nagich fot dziecka w Internecie. Jak macie konto na insta, to zgłaszajcie. Tak, kręcenie włosów na rolki od papieru, a u Hedonistki jeszcze wcieranie kropli żołądkowych w łeb :D a potem dziwią się, że są nazywane "Włosowariatkami"

Gość gość
zgłosił ktoś?

Gość gość
dałam taki komentarz :D "Nie uważasz, że wstawianie niemalże nagich zdjęć swojego dziecka na instagram jest chore? Nie uważasz, że twoja córka nie chciałaby, by takie zdjęcie znalazło się w internecie i żeby jakiś chory zwyrol to oglądał i nie wiadomo co przy nim robił? Publikuj swoich zdjęć ile chcesz, ale zamiast kłaść olej na łeb to wlej go sobie do tej głowy i pomyśl nad tym, jakie niebezpieczeństwa się z tym wiążą. Jesteś osobą rozpoznawalną, a przy tym i Twoje dziecko, któremu robisz reklamę przed pedofilami. Mam nadzieję, że ktoś, kto ma konto na insta, zgłosi to zdjęcie." pewnie nie opublikuje :D

Gość gość
Nie zaakceptowała nawet komentarza pod "artykułem" o rolkach papieru na włosach, a nie było w nim nic obraźliwego. Napisałam tylko" "głupota. ludzie już naprawdę nie mają czego wymyślać"

Gość gość
Zdjęcia już nie ma :)

Gość gość
Jest.

Gość gość
Anwen teraz ma całkowicie przeciętne włosy...

Gość gość
Zgodzę się z gościem powyżej. Ja rozumiem, że miała chęć na zmiany, ale oczekiwała nierealnych efektów, a potem oberwało się fryzjerce. To pierwsze rozjaśnianie wyszło nawet nieźle, pomijając ciepłe tony, ale fryzjerka je wykonująca została zjechana. Za to to, co odwaliła Viru, wołało o pomstę do nieba. Wszyscy w komentarzach ostrzegali, że to nie wyjdzie tak, jakby ona chciała, ale "guru" oczywiście wie lepiej. Kiedyś czerpałam wiedzę z jej bloga, teraz nie jest dla mnie wiarygodna. Doradza jedno, robi drugie, a efekty są opłakane. Za to pozytywną przemianę przeszła moim zdaniem BHC - skrócone o kilka cm włosy wyglądają o niebo lepiej niż nudne i długie do talii.

Gość gość
Wlosy bhc sa zwykle i nudne i ciekawe czy fioletowy szapon za 35zl rozni sie od joanny za 7 zl

Gość gość
kiedys jej wlosy byly lepsze pelne objetosci i ialy piekny kolor

Gość gość
http://www.blondhaircare.com/2016/06/jedwabne-rzesy-secret-lashes-moje.html Ten nowy blond na końcach chyba uwydatnił bladość jej cery albo ma podkład niedobrany bo średnio to wygląda. Wiem, hejtuje, ale to pierwsze co mi się rzuciło w oczy. x Teraz zerknęłam na bloga Anwen (przestałam tam w ogóle zaglądać jakoś nic już mnie nie ciekawi) ...po tym zdaniu dotyczącym znowu jakiegoś tam zabiegu odpadłam: "Niestety na tym kończą się plusy, bo włosy mimo wprasowanej keratyny wciąż kruszą się na końcach i łamią (po encanto tak nie było), a końce wciąż wyglądają na mocno przesuszone." No ja sądziłam, że jak ktoś ma takie włosy to je podcina, a nie liczy, ze się skleją. Zresztą, jakie ma włosy to każdy widzi

Gość gość
Niezgodze sie zupelnie. Bardzo dobrym posunieciem byloby sciecie tego wypalonego sianska. Szczegolnie, ze sama Anwen mowila, ze lepiej sciac i zapuscic, niz miec straczki. Jej wlosy obecnie chocby stanela na rzesach nie beda wygladac super bo sa wypalone. I chocby Anwen nakladala mleko jednorozca i jak chciala zaklinac rzeczywistosc to tego nie zmienie. Ja juz pisalam - scinam po 20-25cm za jednym zamachem, nie mam z tym problemu. A wlosow nie mam wypalonych. Zrobi wlosom Anwen to zwyczajnie dobrze. Bo wygladaja obecnie srednio

Gość gość
Tez uważam, ze powinna sciac. No juz nawet te 10 cm. Przynajmniej mialaby o czym pisac, ze znowu zapuszcza :D niech pofarbuje na jakis braz jak nie chce czarnego i niech nie kombinuje z rozjasniaczami.

Gość gość
"Niezgodze sie zupelnie" Z kim się nie zgadzasz? Bo nikt tu raczej peanów nad jej sianem nie piał, tylko pisali by ścinać.

Gość gość
Wlasnie

Gość gość
No ale wiecie, łatwiej komuś napisać "zetnij" niż zrobić to samemu :P Ale zazdroszczę jej jednak braku zakoli - ja mam z tym ogromny problem i co bym w nie nie wcierała, to włosy tam są mizerne :( W zasadzie to sama nie wiem, jakiej długości teraz ona ma włosy, bo na jednych zdjęciach wyglądają na takie do zapięcia stanika, a na innych na takie do talii - chyba, że przy robieniu zdjęcia odchyliła głowę i stąd wrażenie dłuższych włosów

Gość gość
Pisala, ze po podcieciu tych 7cm mialaby wlosy do obojczykow, z tego co kojarze mamy tyle samo wzrostu wiec teraz ma pewnie dlugosc gdzies przed lopatki

Gość gość
"Niezgodze sie zupelnie" Z kim się nie zgadzasz? Bo nikt tu raczej peanów nad jej sianem nie piał, tylko pisali by ścinać. "Kolejna zapchajdziura" ( o ścięciu wlosow) "Niezgodne sie zupelnie" To sie nazywa KONTEKST.

Gość gość
No i co? Szumu narobiła z tym obcinaniem a teraz nic. Jak przyjdzie co do czego to znowu podetnie 2 cm i będzie przez tydzień się tym ekscytowała.

Gość gość
Anwen sie zrobiła nudna po urodzeniu dz8ecja, jak niektore mamuski. Wole Aline. W wieku Anwen, a nie przynudza i cos robi cwiczy,pisze ciekawie i z tego co widzę odpowiada na wiekszosc komentarzy, a nie jak nudna gwiazdka Anwen.

Gość gość
Dokladnie Anwen weszla w matke zone kure domowa widac ze nie zorganizowana malo kiedy owosci, cos dla siebie malo dba o ciuchy cere tylko ograniczona do wlosow pani po 30 stce..

Gość gość
"Czy ktoś, kto ma konto na instagramie, może zgłosić to zdjęcie https://www.instagram.com/p/BF0rP2qHIum/ ? Mnie nie obchodzi, co ona wstawia, ale nie podoba mi się publikowanie nagich fot dziecka w Internecie. Jak macie konto na insta, to zgłaszajcie." x Sama się zgłoś, idiotko. To tylko dziecko, czego ma się wstydzić?

Gość gość
To zdjecie nie jest fajne. Mogła sobie darować. Zuzia jest slodziutka, ale to zdjecie to przesada, takie bielizniane.

Gość gość
Ale dziadostwo na tym jej blogu.... Jak szorowała maszynę do popcornu :P widać, że już nie ma kompletnie o czym pisać.

Gość gość
Anwen za tydzień podcina kuaki, więc będzie z czego pośmiać :D