Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Hedonistka - chyba jednak ma prawdziwe te w艂osy ;) Ale jak wi臋kszo艣膰 lasek, kt贸re chc膮 osi膮gn膮膰 optyczny efekt, przerzuca je na jedn膮 stron臋, taki sprytny trik ;) Znowu patrz臋 na tego bloga i zastanawiam si臋 czy te blogerki w og贸le pracuj膮? I je艣li tak, to gdzie? ;P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
no anwen nie pracuje, sama mowila ze blog to jej jedyne zrodlo utrzymania i ze gdyby nie to to juz dawno przestalaby blogowac :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko jak wida膰 olewa swoj膮 prace

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z g臋stych,d艂ugich w艂os贸w najbardziej podobaj膮 mi si臋 w艂osy Sophieczerymoja, Hedonistki i jeszcze Annzad. Przy nich Anwen ma marne w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tam si臋 ciesz臋, 偶e nie wszystkie blogerki maj膮 pi臋kne g臋ste w艂osy, bo sama mam rzadziutkie i gdybym ogl膮da艂a ci膮gle foty przecudnie g臋stych, grubych kud艂贸w to chyba bym sobie w 艂eb strzeli艂a w ko艅cu....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I to wlasnie takie zabawne ze Anwen majac tak przecietne wlosy mogla stac sie (dla niektorych) wlosowym guru :p. Ale wiadomo, genow nie przeskoczy,zreszta zawsze mowila ze ma rzadkie wlosy... I w latach swietnosci (czyli tak 2012) wyciagnela maksa ze swoich wlosow ze wygladaly na dosc geste, no ale jak pokazala przedzialek na zdj slubnym to zaraz byla lawina komentarzy. Mnie sie tez podobaja sophieczerymoja ale tylko te rude bo nie przepadam za lokami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale jak trik na bok z hedonistka? Wlasnie jak na bok przerzuci to widac ile jest tych wlosow realnie, patrz bhc jak ma ich malo jak da wszystkie na ramie, a na plecach wygladaja na geste. Ale hedonistka ma tez nie oszukujmy sie retuszowane zdjecia zwlaszcza te na wizazu, skoro buzie poprawia to watpie ze wlosow nie upieksza w ps. Eve tez ma ladne wlosy nawet teraz gdy jej sie tak przerzedzily to musze przyznac, ze na rozpuszczonych w zyciu bym nie powiedziala ze ma teraz tylko 6cm w kucyku. Ale ona w przeciwienstwie do bhc nie prezentuje teraz fryzur bo ma troche samokrytyki, a wlosy Natalii w upieciach czy przerzucone na bok no coz nie powalaja.No i kascysko tez pokazywala na blogu jak maskuje swoje rzadkie, fakt ze na lokach to duzo latwiej. Ktos tu pisal po co Anwen kreci wlosy, ale skoro ona lubi te falowane i uwaza, ze lepiej w nich wyglada i lepiej sie w nich czuje, to chyba ma sens? No i nie wygladaja na takie rzadkie dzieki temu, jakby proste nosila to by nieciekawie wygladalo, zwlaszcza ze ma cieniowane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艣r贸d wszystkich blogerek, najbardziej na 偶ywo chcia艂abym zobaczy膰 Hedonistk臋. Jej w艂osy, cera, figura wydaj膮 si臋 by膰 idealne, ciekawe jak na ulicy wygl膮da, czy odznacza si臋 urod膮, czy to tylko przerobione do b贸lu zdj臋cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 villemomoda
a dla mnie marzenie miec takie w艂os jak ma KH ! i taka d艂ugo艣c o ile nie s膮 retuszowane :) ciekawe jak na zywo na codzien wygl膮daja ich wlosy! w sumie fajnie,ze sa dziewczyny z cienkimi wlosami kt贸re walcz膮 i odnosza sukcesy w walce o fajne wlosy ( ja tez walcze) a anwen to w sumie oszukuje bo i moje wlosy po tym calym koku slimaczku wygladaja na grubsze itp. A chyba blogowanie powinno polegac na pokazaniu PRAWDZIWEGO stanu w艂os贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kascysko lubie. Sama mam raczej ok wlost (8-9 w kucyku) to lubie takie realne foty. Eve tez jest fajna:) Na bloga hedonistki raz wpadlam - odrzucilo mnie nadmierne wystylizowane wszystkiego, od wygladu bloga po zdj臋cia. Jak b臋d臋 chciala to ogladac to kupie glamour czy co艣. Wlosy ma fajne, ale no oprawa bloga jest dla mnie pretensjonalna. Jak na wielu innych blogach ;) Ja na blogach szukam prawdziwych kobiet,z prawdziwym zyciem, sa wg mnie bardziej wiarygodne. I np. Moge zaufac odzywce do paznokci, ktora stosuje np. przedszkolanka, matka malego dziecka bo one cos robia tymi rekoma. Albo trwalosc lakieru - jak ktos nic nie robi to i wytartych ko艅c贸w miec nie bedzie. Z wlosami podobnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten trik by艂 wspominany w jakim艣 artykule typu "jak robi膰 dobre s艂it focie na insta" ;P 呕eby w艂osy wygl膮da艂y na g臋艣ciejsze, przerzucasz je na jedn膮 stron臋 i oczywi艣cie od tej strony robisz fot臋. Jeszcze poprawiasz tapirem. Hedonistka nie musi udawa膰 , ale wi臋kszo艣膰 dziu艅 na insta, owszem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋 z go艣ciem z 1:04, te偶 nie lubi臋 takich wystylizowanych blog贸w, gdzie jak patrz臋 na te laski, to zastanawiam si臋, jak one wygl膮daj膮 bez tej warstwy tynku, jak膮 na siebie k艂ad膮. dlatego nie odwiedzam Hedonistki czy Aliny (cho膰 nie mam nic do nich i to nie jest 偶aden hejt w ich stron臋). Za to lubi臋 Kascysko i nie chcia艂abym, 偶eby jej blog zmieni艂 si臋 w艂a艣nie w taki "glamour". Wol臋 "wiarygodne" blogerki, kt贸re prezentuj膮 kosmetyki na kiesze艅 ich przeci臋tnej czytelniczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z tego co pamietam Kascysko pisala ze planuje przejsc na swoja domene, a wtedy pewnie jej blog juz przestanie byc taki 'swojski' :(. Bo niestety z wiekszoscia blogow tak jest, Anwen jak byla na blogspocie to tez taka normalna byla i BHC, a teraz wielkie profesjonalistki. Ktos sie do Kascysko czepial ze ma foty na tle segmentu, i dobrze bo chociaz widac ze jest z krwi i kosci a nie taka 'przefukana' jak m.in. wyzej wymienione paniusie. A na tych golych fotach Aliny to tez widac ze kasy wtedy jeszcze nie miala :P stary segment, rozwalone lozko itd. Teraz sie robi na taka co w palacu mieszka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ha, no w艂a艣nie ten segment u kacyska te偶 mi si臋 podoba :) Ona mo偶e a偶 tak si臋 nie zmieni, bo jednak pracuje zawodowo wi臋c te偶 nei ma pewnie tyle czasu by si臋 bawi膰 w super foty, itd I te偶 nikogo nie hejtuje - po prostu wszystko takie sterylne, pouk艂adane itd to nie moja bajka. Lubi臋 widzie膰, 偶e czytam o prawdziwej kobiecie z prawdziwymi problemami, a nie o jakie艣 odleg艂ej gwie偶dzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tyle fajnych blogerek si臋 wykruszy艂o :( Ja kiedy艣 lubi艂am i anwen i BHC ale ostatnio ich nie czytam, w艂a艣nie dlatego 偶e zrobi艂y si臋 z nich wielkie panie. Kiedy艣 by艂o tyle super blogerek, niestety niekt贸re si臋 wyruszy艂y... by艂a blondregeneracja i ju偶 jej nie ma, by艂a connie mniej znana ale ona te偶 ju偶 chyba nie pisze... ca艂e szcz臋艣cie 偶e zosta艂y eve, kascysko, gapa, dzika w贸zkowa bo nie by艂oby kogo czyta膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widzia艂y艣cie, 偶e sophieczerymoja za艂o偶y艂y nowego bloga? po co? www.sophieczerymoja.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chc膮 napisa膰, ale mo偶e tamta domena by艂a za droga?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Domena to koszt rz臋du 40 z艂 na ca艂y rok, dla blogerki znanej jak one to nic, a one wczesniej mia艂y pl?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 u Anwen by艂 wpis o tym jak o w艂osy dba KH, w komentarzach pisano, 偶e jej zdj臋cia s膮 mocno retuszowane, w艂osy wyg艂adzane a miejscami nawet wycinane;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze chodzi o sprawe ze zdjeciami moniki opisana tu? Jakies hejty czy cos? I na poprzedniego bloga nie dzialalo przekierowanie, jak wpisalas nazwe bez www to nie znajdowalo strony, na tym nowym juz dziala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mi to przysz艂o do g艂owy, ale jak to mia艂oby wygl膮da膰 w praktyce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anwen b臋dzie musia艂a podci膮膰 ko艅c贸wki, bo zn贸w je przeproteinowa艂a, jak mi przykro :D w艂osowe guru...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przyznam, 偶e nie pocieszy艂y mnie wasze komentarze m贸wi膮ce o tym, 偶e BHC ma cienkie i rzadkie w艂osy, bo sama mam cie艅sze ni偶 ona :D Ale generalnie nie s膮 jakie艣 rzadkie. I jak przerzuc臋 na plecy, to faktycznie wygl膮daj膮, jakby by艂o ich du偶o. Zg臋stniej膮, jak zejd臋 z cieniowania, ale jeszcze d艂uga droga przede mn膮. Patrzenie na w艂osy Anwen mnie boli :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jestem pocieszona waszymi komentarzami na temat w艂os贸w BHC, poniewa偶 je艣li ona ma waszym zdaniem mizerne w艂osy, to co ja mam powiedzie膰 :D U mnie jest to w du偶ej mierze efektem cieniowania i rozja艣niania, z kt贸rych to systematycznie schodz臋. Moje w艂osy przerzucone do ty艂u te偶 wygl膮daj膮 w miar臋 dobrze, ale jak ju偶 zrobi臋 warkocz dobierany, to zamiast warkocza mam jaki艣 mizerny sznureczek :D Patrzenie na w艂osy Anwen w nowym po艣cie mnie boli :( to ju偶 ja nie mam takich popalonych w艂os贸w, a by艂y rozja艣niane i katowane Palette

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 villemomoda
kurcze nowa seria u Anwen.. szkoda ze nie ma tych niedzieli dla wlos贸w bo mozna bylo poczytac jak inne dziewczyny dbaja (linki) a teraz kilkanascie blog贸w o tym samym...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, ale ty nie wmawiasz ludziom najpierw 偶e masz "cienkie ale g臋ste" w艂osy i nie pokazujesz potemn swojego (jak sama twierdzisz) cieniutkiego warkocza milionom czytelniczek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uuuuu, nie wiem czy powinna艣 pisac takie rzeczy xd BHC sie za艂amie, ma obsesje na punkcie swoich rzadkich k艂ak贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj tam, ka偶dy ma takie w艂osy jakie ma, zar贸wno cienkie jak i g臋ste w艂osy mog膮 by膰 艂adne :) zerknijcie na bloga Martusiowy Kuferek, dziewczyna ma w艂osy cienkie, ale s膮 naprawd臋 艂adne. Polecam tego bloga, mi艂o si臋 go czyta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie sie Martusi wlosy niestety nie podobaja, sa wlasnie takie za cienkie, za rzadkie i za nie wiem jak to okreslic,powiedzmy 'lekkie'. Takie mam odczucia patrzac na zdjecia, ale nie przecze jako blogerka wydaje sie byc sympatyczna. No rzeczywiscie ktos dobrze wyzej napisal BHC ma jakas obsesje odnosnie jej wlosow. I to ciagle gadanie jakie to one sa niby ultra wrazliwe, no skoro dobrze znosza prostowanie, slesy to chyba jednak nie sa az tak uwrazliwione. I jeszcze doradza czytelniczkom takie glupoty jak nakladanie masek przed myciem, czyste marnotrawstwo a do kory wlosa nie dociera wtedy nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ola sophieczerymoja jest bardzo fajna, chociaz ja preferuje proste wlosy to jej tez sa bardzo ladne. I ogolnie piekna dziewczyna a taka skromna w komentarzach, naprawde wiekszosc blogerek moglaby sie od niej uczyc skromnosci i pokory i uprzejmosci dla czytelnikow. No Monika sobie nagrabila tamtymi zdjeciami, niby insta zablokowala ale smrod sie ciagnie

Udost臋pnij ten post