Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Mnie tez nie przekonuje ta nowa seria u Anwen, to nudne wlasnie kilkanascie postow na blogach o tym samym. Ndw jedmak kazda robila na swoj sposob i mozna bylo co niektore wykorxystac, a tu wszystko na jedno kopyto. Jak dla mnie ta seria jest na sile, kolejne zapchajdziury

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
No w艂osy Martusi s膮 wg mnie ju偶 za d艂ugie, ale generalnie doprowadzi艂a je do 艣wietnego stanu :) Np. w艂osy BHC ju偶 wygl膮daj膮 za ci臋偶ko i przestaj膮 mi si臋 podoba膰0 Lepiej by wygl膮da艂y skr贸cone o jakie艣 5 cm. Nie podoba mi si臋 ta mania zapuszczania w艂os贸w ile wlezie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zastanawiam sie jak dziewczyna, ktora kilka lat siedzi w 艣wiadomym podej艣ciu do wlosow, ktora wydaje ksiazke i zyje z bloga o wlosach moze przeproteinowaniem sobie wlosy. Robie pierdyliard seri, wpis贸w o pielegnacji, a nie potrafi zastosowa膰 sie do w艂asnych rad. Dziwne troche

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z poprzedni膮 wypowiedzi膮. I jeszcze poleca t臋 ksi膮偶k臋 przy ka偶dej mo偶liwej okazji. Je偶eli to wszystko jest takie skuteczne, to dlaczego na ni膮 to nie dzia艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dokladnie nowa seria jak ona daje temat to wszyscy to samo..naprawde i szablon bloga i tresci widac ze serca juz nie ma w tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anwen ma co raz gorsze, sypiace sie stronki a nie wlosy..jak sie blyszcza to tylko jak uzyje sylikonowego serum porste...juz nie daje swoich zdjec bo nie znosi krytyki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe jak to jest, 偶e na zdj臋ciu w najnowszym po艣cie jej w艂osy si臋gaj膮 za biust, a na instagramie s膮 kr贸tsze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo to stare zdjecie jeszcze wtedy nie byla na rozjasnianiu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja nakladam maske przed myciem. Bo pr贸cz pomniejszych odzywek, masek itp to mam 2 wielkie kallosy i odkad pozbylam sie 30cm w艂os贸w to mniej mi schodzi i chce ich sie w koncu pozbyc :D Roznice widze jedynie jak olej zmywam. Po odzywce serio jest o wiele latwiej umyc olej. Bardziej tre艣ciwe rzeczy nakladam po myciu, bo tak to faktycznie marnotrastwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hiruda
Kallos jest bardziej jak od偶ywka ;) Te偶 nak艂adam przed myciem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto nie czyta艂 to polecam ten wpis Blondbunny. Chcia艂am wstawi膰 link ale uznaje za spam wi臋c w google "o wlosomaniaczkach ph" pierwszy link. Nie m贸wi臋, Bunny te偶 nie jest idealna, jej zachowanie pozostawia wiele do 偶yczenia, ale to co napisala jednak brzmi logicznie i ma wiedze popart膮 dyplomami z fryzjerstwa,koloryzacji,chemii kosmetycznej,literatury zawodowej, a nie z dupy wzi臋t膮 (bo kto艣 co艣 us艂ysza艂, 藕le przet艂umaczy艂 a potem napisa艂 na wiza偶u, na kt贸rym te偶 mo偶na gdzieniegdzie przeczyta膰 mn贸贸贸stwo bzdur) jak u Anwen czy BHC. Nawet napisa艂am niedawno maila do BHC z pytaniem dlaczego poleca maski przed myciem (i to na suche wlosy!), skoro Bunny wyra偶nie zaznaczy艂a w w/w po艣cie, 偶e tylko umycie szamponem rozchyla 艂uski i na艂o偶enie maski po myciu od偶ywk膮/p艂ynem intymnym lub przed myciem nie ma sensu, bo zadzia艂a najwy偶ej jak od偶ywka. Natalia mi na to odpisa艂a bardzo pokr臋tnie (tak pseudointeligentnie odbijaj膮c pi艂eczk臋, jednocze艣nie daj膮c do zrozumienia 偶e ona ma absolutn膮 racj臋 i ju偶, ale nie poda艂a ku temu 偶adnych logicznych argument贸w) , a na koniec stwierdzi艂a, 偶e nawet je偶eli taka maska przed myciem zadzia艂a tylko kondycjonuj膮co jak od偶ywka to i tak warto.Odpisa艂am jej na to "to nie lepiej w takim razie po prostu nalo偶y膰 od偶ywk臋, bez marnowania masek, i doradza膰 w艂a艣nie to czytelnikom? Bo potem dziewczyny sie dziwia, 偶e nak艂adaja maski przed myciem a efekt贸w brak". No i na to juz mi nie odpisala, widocznie poczula sie obrazona 偶e kto艣 艣mie podwa偶a膰 jej teorie ;D. Kallosy ok, ale jak kto艣 nak艂ada drogie warto艣ciowe maski przed myciem wierz膮c, 偶e w ten spos贸b zregeneruje w艂osy tak samo jak gdyby na艂o偶y艂 po myciu i uniknie obci膮偶enia w艂os贸w, bo tak doradzaj膮 dwie czo艂owe blogerki w艂osowe w Polsce, no to ju偶 po prostu szkoda. Je na to sta膰, ale nie ka偶dego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O matko boska, maski na suche w艂osy? :D Nie wiem, jakim cudem umkn臋艂a mi ta informacja, ale w艂a艣nie mi r臋ce opad艂y :D Ten wpis Bunny czyta艂am i cho膰 uwa偶am j膮 za troch臋 zadzieraj膮c膮 nosa osob臋, to tu jednak mia艂a racj臋. To wszystko posz艂o za daleko i naprawd臋 sta艂o si臋 jak膮艣 sekt膮. Najbardziej to by艂o widoczne na nieistniej膮cym ju偶 forum Anwen - to by艂o co艣 strasznego :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, u BHC byl jakos w zeszlym roku o nakldaniu maski przed myciem na suche wlosy. Co dziwne bylo pod nim mnostwo pozytywnych komentarzy i zadnego glosu rozsadku, ze to glupota, wiec albo pani ekspert ich nie przepuscila albo komentujace to idiotki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To teraz wychodzi na to, 偶e jedyn膮 blogerk膮 (z tych najbardziej popularnych) godn膮 polecenia jest Kascysko, bo potrafi rozs膮dnie podej艣膰 do tematu. Ostatnio na wiza偶u napisa艂a nawet, 偶e trzymanie masek pod czepkami powoduje, 偶e 艂uski w艂osa robi膮 si臋 bardzo *****iwe, co potem powoduje puszenie. My艣la艂am, 偶e chocia偶 BHC ma troch臋 pouk艂adane w g艂owie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
anwen znowu dostaje prezenty, boze jak sie sprzedaje,a le zdj wlosow nie daje bo ma straczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sa tez dziewczyny, ktore myja wlosy bez uzywania szamponow, ciekawe co takie ekspertki na to? je艣li maski przed myciem to glupota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mamy now膮 Anwen czyli Julie Ann, kt贸ra zrobi艂a u siebie akcje z linkami do ndw. Nie ma to jak dobry pomys艂 w na艣ladowaniu innych, Anwen zacz臋艂a a ta b臋dzie kontynowa膰 i zbiera膰 oklaski. To sobie dziewczyna chocia偶 wy艣wietle艅 nazbiera takim odgapianiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto to jest ta Julie Ann? Wpisywa艂am w google, ale wyskakuj膮 tylko wyniki po angielsku. Maski przed myciem nie s膮 wg mnie jak膮艣 g艂upot膮, je艣li stosuje si臋 metod臋 OMO lub kto艣 ma bardzo podatne na obci膮偶enie w艂osy. Aczkolwiek ja zawsze nak艂adam po myciu. No ale na sucho? Kl臋kajcie narody :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra, ju偶 znalaz艂am. 艁adne ma w艂osy, ale bez flesza ju偶 s膮 troch臋 matowe. Ale i tak du偶o 艂adniejsze ni偶 Anwen. Szczerze to jak si臋 poprzegl膮da kilka blog贸w w艂osowych, to ju偶 idzie si臋 porzyga膰 z nud贸w, bo wsz臋dzie jest to samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszedzie sa podobne rzeczy na blogach, a co do niemycia wlosow szamponem co w sumie jest wlasnie ciekawe to np. jest blog laxnax

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂osy ma w miar臋 ale wkurzaj膮 mnie jej ndw bo dodaje mas臋 zdj臋膰 tego co u偶y艂a jak by na jednym nie mog艂a tego umie艣ci膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tego narzedzia do linkow nie wymyslila anwen, jest ogolnodostepne dla blogerek i do wykupienia. Anwen sama od kogos zgapila ten pomysl. A fajnie bo mozna poogladac inspiracje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anwen przeciez zarabia ksiazka ktora jest kopia wuizazu, i widac ze do swojej strony juz sie nie przyklada, i negatywnych komentarzy nie publikuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ndw Anwen wymy艣li艂a a je艣li ta JA chcia艂a aby co艣 u niej linkowa膰 mog艂a wymy艣li膰 swoj膮 akcj臋 a nie kontynuowa膰 ndw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣cia co nak艂ada maski przed myciem: polecam Kallosy albo zwyk艂a od偶ywk臋. Nie ma co marnowa膰 drogiego produktu, je艣li i tak nie zadzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anwen wymyslila NdW ale chcia艂a, 偶eby ka偶dy umieszcza艂 j膮 u siebie. I cho膰 cykl zako艅czy艂a, sporo blogerek kontynuuje i umieszcza ja dla siebie. To jest dobre, ale jak juz laska dodala mozliwosc podlinkowania to jest zle :) Mi sie podoba, bo aktualne linkowanie u Anwen jest z d**y, poza tym zanim sie u niej posty pojawia trzeba czekac - co oczywiscie spoko bo nabija jej wyswietlenia, bo kazdy co chwile sprawdza czy sa nowe linki - a w tym przypadku pojawiaja sie znacznie pozniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cykl wlosowy Anwen moze wymyslila, ale olala go cieplym moczem wiec co z tego? Porzucila niedzielne wpisy wiec ktos za nia kontynuuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ona nie znosi krytyki ani pol komentarza nie przeszlo...widac przepusci pozytywneniby cos doradzi..widac ze sie wypalia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jaki komentarz jej napisalas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hiruda
Nowy cykl ;) A w艂a艣nie w tym cyklu, o od偶ywianiu na sucho wspominaj膮 Wied藕ma i Anwen. Jako艣 nie kojarz臋 porad, 偶eby na suche w艂osy nak艂ada膰 maski i od偶ywki, oleje jak najbardziej. To jest jaki艣 bardziej powszechny trend?

Udost臋pnij ten post