Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Wątpie... Wierzycie w jakąś istotną zmianę? Ja nie. Najpewniej ze 2cm końcóweczek ;) Przecież zmiana fryzury w jej przypadku to życiowy dylemat :P

Gość gość
Anwena łysieje. Przedział ma coraz szerszy i prześwity.

Gość gość
Ja pieprze,jakimi ludźmi trzeba być,żeby innych tak smarować? Macie jakieś kompleksy? Bo nie wiem,czy mądry i świadomy człowiek pisałby takie rzeczy. Stuknijcie się w głowę i odłączcie kabel od internetu,bo widzę,że niektórym to już całkiem na mózg siadło. Nie pozdrawiam ;)

Gość gość
Wieeeelka zmiana u anwen... włosy podcięte 5 cm. Dziewczyna niby jeszcze młoda a kompletnie nierozwojowa. Stoi w miejscu i za 5 czy 10 lat będzie w tym samym punkcie. Ona już się skończyła.

Gość gość
Sama sie stuknij w leb zafiksowana na punkcie corki matko polko (bo to na pewno Anwen)

Gość gość
Też miałam nadzieję, że zmieni totalnie fryz, zaszaleje, a tu lipa. Nuda totalna te jej włosy i blog.

Gość gość
mam wrazenie ze obecne wlosy mocno postarzaja anwen, ten braz i dlugosc nadaja jej babcinego wyrazu. W dlugich czarnych wygladala mlodziej, a niby to czern postarza. No i wgl starzeje sie dziewczyna, przez tyle lat wygladala bardzo mlodo a po urodzeniu sie mocno posypala, widoczine teraz te lata przyszly do niej z nawiazka. Przedzialek coraz szerszy a ona wmawia czytelnikom ze to wina aparatu. Kiedys po jej wlosach bylo widac ze o nie dba a teraz cacka sie z nimi jak z jajkiem a wygladaja jakby nic z nimi nie robila

Gość gość
zgadza się. fryzura jak u mojej nauczycielki z liceum a kobieta jest mocno po 40 tce. na jakąś faktyczną odmianę wizerunku nie ma odwagi, zmiana to tylko niewielkie podcięcie i trochę cieniowania. nudne i niemodne. na bloga i insta wstawia wyretuszowane zdjęcia gdzie wygląda dość korzystnie a na żywo jest niezbyt ładna i pyzata i widać już po niej wiek.

Gość gość
Na tych zdj co wstawila do posta 'matka wlosomaniaczka' widac ze jest naprawde brzydka tylko potrafi sie wyretuszowac i odpisac tak zeby wydawac sie ladna. I na tym zdj po prawej co sie pytala ci scinac wlosy to tez jak stara baba wlosy i ubior

Gość gość
Widujesz Anwen na zywo?

Gość gość
Odpicować* a pytanko wyzej bo napisalas ze na zywo anwen pyzata itd to jestem ciekawa czy ja widujesz

Gość gość
Nic nie widac ze podciela te wlosy,naprawde. Tyle doradzala kazdemu zawsze by scinac wszystko zniszczone bo i tak po czasie znow wyjdzie na wierzch a teraz sama robi larum z niczego. Powinna sciac do tych obojczykow pozbyc sie zniszczen raz na zawsze a nie za tydzien znowu zrobi lament ze jednak biale kulki wychodza

Gość gość
podciela i ani nowego znaczneo koloruu nie widac, ani dbania o ssiebie a koszulki na oko po 10 zł z hipermarketu naprawde nie mysli jakie zdjecia dodaje

Gość gość
To nie chodzi o to niech nosi koszulki i za 2zl z lumpa, sama nie smierdze groszem (chociaz ona akurat na blogu sie dorobila + dostaje tyle kosmetykow ze nie musi kupowac) ale wybiera jakies hafty, lowickie wzory itd ktore ja naprawde postarzaja, mloda kobieta a stroje jak babcia

Gość gość
i podciela z 5 cm, zrobila reflex i z 300zł wydala, do warszawy pojechala....a co w czestochowie to nie ma fryzjerów..szpan..

Gość gość
Tak szczerze mówiąc to nie widzę żadnej zmiany. Włosy krótsze o 5 cm i nic poza tym. A tyle hałasu narobiła z tym ścinaniem. Pewnie żeby nakręcić ilość wejść na bloga. Ale czego się nie robi dla podtrzymania słabnącej popularności. Żenada.

Gość gość
dokladnie jak ma straczki tak ma, fryzjer ułozy jest dobrze, ona juz nie ma powera ani czasu naprawde ppowiina juz zakonczyc dzialalnosc ..

Gość gość
chyba was jedze poczytała i wpisu o nowej fryzurze nie dała :P albo sama nie umie się uczesać i nie ma się czym teraz chwalić :D

Gość gość
ło mój boże. jechała taki kawał do warszawy, przepłaciła przereklamowanemu fryzjerowi a wyglada zupełnie tak samo. i te refleksy.... przecież to wyglada nienaturalnie jakby miała podniszczone i spalone kosmyki i na dodatek gryzie się z odcieniem tych ciemniejszych włosow. ale głoopota :(

Gość gość
wyglada jak podstarzala mamuśka

Gość gość
Nie pasuje jej ten wypłowiały rudy kolor przy twarzy. Jakaś wyblakła i rozmyta się zrobiła.

Gość gość
reflexy powinny byc duzooo ciensze a to sa pama masakra, kolory nie dopasowane..ehh

Gość gość
Ależ ona sie zblaznila. Kolka lat pracy z wlosami poszlo soe yebac

Gość gość
na tym pierwszym zdjeciu we wpisie o nowej fryzurze wyglada jak prosiak

Gość gość
na tym pierwszym zdjeciu w notatce o nowej fryzurze wyglada jak prosiak

Gość gość
Gościu, juz bez hejtu. Na tym forum mamy wytykać błędy, nie komentować urodę Anwen. Trzymajmy jakiś poziom dyskusji i skupmy się na włosach.

Gość gość
ANWEN leci na majorke....

Gość gość
Wow, niesamowite....

Gość gość
Aj aj aj. Ona juz nic nie potrafi zrobic sama. Bidula się spasla i potrzebuje dietetyka. Ha ha. Sama nie chce stac przy garach. Aha. A i tak wygląda jak mamuska. Z wlosami sobie nie radzi, z dieta tez nie. To przyklad kobiety, ktorej nie służy malzenstwo i macierzyństwo.

Gość gość
Idź pluć gdzie indziej, albo napisz jej to na maila. To forum miało być o czym innym, a nie przestrzenią dla wypowiadania sie o jej wadze, w dodatku w taki sposób. Trochę kultury.