Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Mnie tez nie przekonuje ta nowa seria u Anwen, to nudne wlasnie kilkanascie postow na blogach o tym samym. Ndw jedmak kazda robila na swoj sposob i mozna bylo co niektore wykorxystac, a tu wszystko na jedno kopyto. Jak dla mnie ta seria jest na sile, kolejne zapchajdziury

Gość gość
No włosy Martusi są wg mnie już za długie, ale generalnie doprowadziła je do świetnego stanu :) Np. włosy BHC już wyglądają za ciężko i przestają mi się podobać0 Lepiej by wyglądały skrócone o jakieś 5 cm. Nie podoba mi się ta mania zapuszczania włosów ile wlezie.

Gość gość
Zastanawiam sie jak dziewczyna, ktora kilka lat siedzi w świadomym podejściu do wlosow, ktora wydaje ksiazke i zyje z bloga o wlosach moze przeproteinowaniem sobie wlosy. Robie pierdyliard seri, wpisów o pielegnacji, a nie potrafi zastosować sie do własnych rad. Dziwne troche

Gość gość
Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. I jeszcze poleca tę książkę przy każdej możliwej okazji. Jeżeli to wszystko jest takie skuteczne, to dlaczego na nią to nie działa?

Gość gość
dokladnie nowa seria jak ona daje temat to wszyscy to samo..naprawde i szablon bloga i tresci widac ze serca juz nie ma w tym

Gość gość
Anwen ma co raz gorsze, sypiace sie stronki a nie wlosy..jak sie blyszcza to tylko jak uzyje sylikonowego serum porste...juz nie daje swoich zdjec bo nie znosi krytyki

Gość gość
Ciekawe jak to jest, że na zdjęciu w najnowszym poście jej włosy sięgają za biust, a na instagramie są krótsze?

Gość gość
bo to stare zdjecie jeszcze wtedy nie byla na rozjasnianiu

Gość gość
A ja nakladam maske przed myciem. Bo prócz pomniejszych odzywek, masek itp to mam 2 wielkie kallosy i odkad pozbylam sie 30cm włosów to mniej mi schodzi i chce ich sie w koncu pozbyc :D Roznice widze jedynie jak olej zmywam. Po odzywce serio jest o wiele latwiej umyc olej. Bardziej treściwe rzeczy nakladam po myciu, bo tak to faktycznie marnotrastwo.

Gość Hiruda
Kallos jest bardziej jak odżywka ;) Też nakładam przed myciem.

Gość gość
Kto nie czytał to polecam ten wpis Blondbunny. Chciałam wstawić link ale uznaje za spam więc w google "o wlosomaniaczkach ph" pierwszy link. Nie mówię, Bunny też nie jest idealna, jej zachowanie pozostawia wiele do życzenia, ale to co napisala jednak brzmi logicznie i ma wiedze popartą dyplomami z fryzjerstwa,koloryzacji,chemii kosmetycznej,literatury zawodowej, a nie z dupy wziętą (bo ktoś coś usłyszał, źle przetłumaczył a potem napisał na wizażu, na którym też można gdzieniegdzie przeczytać mnóóóstwo bzdur) jak u Anwen czy BHC. Nawet napisałam niedawno maila do BHC z pytaniem dlaczego poleca maski przed myciem (i to na suche wlosy!), skoro Bunny wyrażnie zaznaczyła w w/w poście, że tylko umycie szamponem rozchyla łuski i nałożenie maski po myciu odżywką/płynem intymnym lub przed myciem nie ma sensu, bo zadziała najwyżej jak odżywka. Natalia mi na to odpisała bardzo pokrętnie (tak pseudointeligentnie odbijając piłeczkę, jednocześnie dając do zrozumienia że ona ma absolutną rację i już, ale nie podała ku temu żadnych logicznych argumentów) , a na koniec stwierdziła, że nawet jeżeli taka maska przed myciem zadziała tylko kondycjonująco jak odżywka to i tak warto.Odpisałam jej na to "to nie lepiej w takim razie po prostu nalożyć odżywkę, bez marnowania masek, i doradzać właśnie to czytelnikom? Bo potem dziewczyny sie dziwia, że nakładaja maski przed myciem a efektów brak". No i na to juz mi nie odpisala, widocznie poczula sie obrazona że ktoś śmie podważać jej teorie ;D. Kallosy ok, ale jak ktoś nakłada drogie wartościowe maski przed myciem wierząc, że w ten sposób zregeneruje włosy tak samo jak gdyby nałożył po myciu i uniknie obciążenia włosów, bo tak doradzają dwie czołowe blogerki włosowe w Polsce, no to już po prostu szkoda. Je na to stać, ale nie każdego.

Gość gość
O matko boska, maski na suche włosy? :D Nie wiem, jakim cudem umknęła mi ta informacja, ale właśnie mi ręce opadły :D Ten wpis Bunny czytałam i choć uważam ją za trochę zadzierającą nosa osobę, to tu jednak miała rację. To wszystko poszło za daleko i naprawdę stało się jakąś sektą. Najbardziej to było widoczne na nieistniejącym już forum Anwen - to było coś strasznego :O

Gość gość
Tak, u BHC byl jakos w zeszlym roku o nakldaniu maski przed myciem na suche wlosy. Co dziwne bylo pod nim mnostwo pozytywnych komentarzy i zadnego glosu rozsadku, ze to glupota, wiec albo pani ekspert ich nie przepuscila albo komentujace to idiotki

Gość gość
To teraz wychodzi na to, że jedyną blogerką (z tych najbardziej popularnych) godną polecenia jest Kascysko, bo potrafi rozsądnie podejść do tematu. Ostatnio na wizażu napisała nawet, że trzymanie masek pod czepkami powoduje, że łuski włosa robią się bardzo *****iwe, co potem powoduje puszenie. Myślałam, że chociaż BHC ma trochę poukładane w głowie.

Gość gość
anwen znowu dostaje prezenty, boze jak sie sprzedaje,a le zdj wlosow nie daje bo ma straczki

Gość gość
sa tez dziewczyny, ktore myja wlosy bez uzywania szamponow, ciekawe co takie ekspertki na to? jeśli maski przed myciem to glupota

Gość gość
Mamy nową Anwen czyli Julie Ann, która zrobiła u siebie akcje z linkami do ndw. Nie ma to jak dobry pomysł w naśladowaniu innych, Anwen zaczęła a ta będzie kontynować i zbierać oklaski. To sobie dziewczyna chociaż wyświetleń nazbiera takim odgapianiem.

Gość gość
kto to jest ta Julie Ann? Wpisywałam w google, ale wyskakują tylko wyniki po angielsku. Maski przed myciem nie są wg mnie jakąś głupotą, jeśli stosuje się metodę OMO lub ktoś ma bardzo podatne na obciążenie włosy. Aczkolwiek ja zawsze nakładam po myciu. No ale na sucho? Klękajcie narody :D

Gość gość
Dobra, już znalazłam. Ładne ma włosy, ale bez flesza już są trochę matowe. Ale i tak dużo ładniejsze niż Anwen. Szczerze to jak się poprzegląda kilka blogów włosowych, to już idzie się porzygać z nudów, bo wszędzie jest to samo

Gość gość
wszedzie sa podobne rzeczy na blogach, a co do niemycia wlosow szamponem co w sumie jest wlasnie ciekawe to np. jest blog laxnax

Gość gość
Włosy ma w miarę ale wkurzają mnie jej ndw bo dodaje masę zdjęć tego co użyła jak by na jednym nie mogła tego umieścić

Gość gość
Tego narzedzia do linkow nie wymyslila anwen, jest ogolnodostepne dla blogerek i do wykupienia. Anwen sama od kogos zgapila ten pomysl. A fajnie bo mozna poogladac inspiracje

Gość gość
Anwen przeciez zarabia ksiazka ktora jest kopia wuizazu, i widac ze do swojej strony juz sie nie przyklada, i negatywnych komentarzy nie publikuje

Gość gość
Ndw Anwen wymyśliła a jeśli ta JA chciała aby coś u niej linkować mogła wymyślić swoją akcję a nie kontynuować ndw

Gość gość
Do gościa co nakłada maski przed myciem: polecam Kallosy albo zwykła odżywkę. Nie ma co marnować drogiego produktu, jeśli i tak nie zadziała.

Gość gość
Anwen wymyslila NdW ale chciała, żeby każdy umieszczał ją u siebie. I choć cykl zakończyła, sporo blogerek kontynuuje i umieszcza ja dla siebie. To jest dobre, ale jak juz laska dodala mozliwosc podlinkowania to jest zle :) Mi sie podoba, bo aktualne linkowanie u Anwen jest z d**y, poza tym zanim sie u niej posty pojawia trzeba czekac - co oczywiscie spoko bo nabija jej wyswietlenia, bo kazdy co chwile sprawdza czy sa nowe linki - a w tym przypadku pojawiaja sie znacznie pozniej

Gość gość
Cykl wlosowy Anwen moze wymyslila, ale olala go cieplym moczem wiec co z tego? Porzucila niedzielne wpisy wiec ktos za nia kontynuuje.

Gość gość
ona nie znosi krytyki ani pol komentarza nie przeszlo...widac przepusci pozytywneniby cos doradzi..widac ze sie wypalia

Gość gość
A jaki komentarz jej napisalas?

Gość Hiruda
Nowy cykl ;) A właśnie w tym cyklu, o odżywianiu na sucho wspominają Wiedźma i Anwen. Jakoś nie kojarzę porad, żeby na suche włosy nakładać maski i odżywki, oleje jak najbardziej. To jest jakiś bardziej powszechny trend?