Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
przecież to logiczne, że to jest kółko wzajemnej adoracji. Tylko dziwne, bo Anwen nie lubi wspierać innych blogerek ;o ale widocznie w chwili kryzysu czerpie z tego korzysci :D

Nigdy w stosunku do żadnej nie byłam złośliwa, zarówno do jednej jak i drugiej mam pewną dozę wdzięczności, jedna mi uratowała włosy, druga nauczyła dobrze się malować. Ale te zagranie, przyznam szczerze, troche zburzyło w moim przypadku wiarygodność RLM i Anwen właśnie.

Gość gość
Dlatego przerzucam sie na blogi wwwlosy, martusikuferek, poradyherrbaty, sophieczerymoja. Dziewczyny z tych blogow maja piekne wlosy, pisza ciekawie (nie o czyszczeniu szczotek) i naprawde mozna sie od nich wiele nauczyc. Anwen sie wypalila, moze jej maski beda dobre - blog juz nie

Gość gość
wwwlosy i martusiowykuferek tez sie zrobily wielkie panie, sponsorowane itd. dla mnie kascysko jest chyba najbardziej wiarygodna. duzo osobo narzeka na jej zdjecia a ja wlasnie wole takie niz odrealnione foty aliny i hedonistki

Gość gość
O tak, zapomnialam dodac ten blog

Gość gość
Agnieszka z wwwlosy jest prześwietną dziewczyną, proszę jej nie porównywać do blogerek, które żyją ze sponsorowanych postów :)))

Gość gość
Nie sadze, ze poradyherrbaty , kascysko, czy sophieczerymoja zyja ze sponsorowanych postow. To tez sa swietne dziewczyny. Poza tym wymienialam blogi, ktore lubie i dziewczyny z pieknymi wlosami wiec o co ci chodzi lol. Nie mam wymieniac bo masz takie widzimisie??

Gość gość
Wlasnie, skad takie zarzuty co do reszty dziewczyn a pewnosc, ze Aga nie zarabia na blogu? Inna sprawa jest - co w tym zlego jesli dziewczyny rzeczywiscie zarabiaja? I nawet jesli sie z tego utrzymuja? Chociaz nie sadze, sama czytuje te blogi. Co innego Anwen, BHC, Alina . One maja juz takie zasiegi, ze na pewno za samo wspomnienie innej marki sciagaja mimliony

Gość gość
Myślę, że Aga z wwwlosy wcale nie musi mieć dużo takich postów sponsorowanych, no bo przecież ma swój sklep, na którym zarabia. Podobnie dziewczyny z sophieczerymoja. Podoba mi się, że próbują w inny sposób zarabiać. Przejadły mi się blogi, na których pojawiają się tylko recenzje, za które ktoś zapłacił. Doceniam właśnie takie dziewczyny jak Aga, sophieczerymoja, BHC, która wydała swoją książkę, czy karolina z dbaj o włosy, która na mejle wysyła za darmo materiały o włosach. Kascysko może i ma ogromną wiedzę, ale jej blog mnie odpycha. Nie wiem, czy też tak macie, ale dla mnie strona wizualna jest ważna. i nie chodzi tu o jakieś ekstra foty, ale... mega plusem jest dla mnie to że ma takie rozbudowane kategorie.

Gość gość
U kascysko za dużo reklam i cala strona taka mało przejrzysta. Blogi Agi, Gosi i Moniki są dla mnie ok, własnie nie ma tam samych recenzji a jak są to ciekawe produkty - a nie to co w jednym momencie pojawia się u wszystkich na raz. Czekam tylko na Eve aż się rozrusza, bardzo lubię jej blog :)

Gość gość
Wystarczy pobrac adbl to reklam nie bedzie heh

Gość gość
No ale tu nie chodzi tylko o takie reklamy, które da się zablokować. Chodzi o posty, które są pisane na zlecenie innych firm. Mnie właśnie te migające reklamy nie przeszkadzają.

Gość gość
gość 19:23 mój post o Agnieszce nie był do ciebie, tylko do gościa z 15:07, który napisał, że zrobiła się z niej wielka pani XDDD Aga jest super, ma bloga, kanał, sklep i grupę na fb. Jest inna, nie cytuje oklepanych tekstów innych blogerek, tylko zawsze robi własny research i podchodzi do sprawy z naukowego punktu widzenia.

Gość gość
A to że ktoś zarabia na blogu to jest jak najbardziej ok - blogerki wkładają w to przecież dużo pracy. Problem zaczyna się, kiedy co drugi post jest sponsorowany jak u martusiowego kuferka (jaki cringe, naprawdę mogła wybrać mniej przesłodzoną nazwę), BHC i o Anwen już nie wspominając.

Gość gość
No tak, to rozumiem bo tez uwazam Agnieszke za fajna dziewczynę :)

Gość gość
a jakie jeszcze ciekawe blogi czytanie? Była mowa o Anwen, BHC, Alinie, wwwłosy, kascysko, dbaj o włosy, eve...

Gość gość
urodaiwlosy

Gość gość
Polacy to jest jednak głupi naród. W sklepach półki uginają się od kosmetyków do włosów - dobrych, sprawdzonych, tworzonych przez specjalistów po latach badań, a zgraja idiotek leci kupować coś, co nic nowego, cudownego nie zawiera i jest kilka razy droższe:)

Gość gość
prawda...

Gość gość
dzikawozkowa, kosmeologika

Gość gość
henrietta!

Gość gość
Henrietta? Jej blog jest najgorszym ze wszystkich włosowych w Polsce. Tyle lat dba o włosy, a one wyglądają jak sucha przerzedzona miotla, a autorka nie przyjmuje nawet krytyki sądząc ciągle iż to wina zdjęć, pogody, fryzury, źle dobranych kosmetyków

Gość gość
No niestety zgadzam się z powyższym komentarzem. Poza tym są za długie. Długie włosy wyglądają estetycznie tak do połowy pleców czy może odrobinę dłuższe - ale nie więcej. I podcięte, z zadbanymi końcówkami. A włosy H to rzeczywiście rzadka, spuszona i zdecydowanie za długa miotła.

Gość gość
Najgorsze jest to że nie przyjmuje żadnych słów krytyki, a wręcz najezdza z gronem swoich fanek na osoby które opiniuja nie tak jak jej się podoba. Chociaż te "fanki" chcą same zrobić jej krzywdę przytakiwaniem że włosy są piękne

Gość gość
Jeżeli te włosy tak wyglądają po latach intensywnej pielęgnacji, to pewnie jest to maks, co można z tych włosów wyciągnąć. Nie każdemu Bozia dała piękne włosy. Może jakby o nie nie dbała to wyglądałaby jeszcze gorzej.

Gość gość
Jeżeli te włosy tak wyglądają po latach intensywnej pielęgnacji, to pewnie jest to maks wszystkiego, co można z tych włosów wyciągnąć. Nie każdemu Bozia dała piękne włosy. Może gdyby o nie nie dbała, to wyglądałyby jeszcze gorzej.

Gość gość
Dziewczyny ale Henrietta nie ma gładkiej tafli z natury, jej włosy są bardzo porowate i dosyć cienkie, stad prezentuja sie na zdjeciach tak a nie inaczej... Kosmetykami i pielegnacja moze je tylko wizualnie doprawic, ale nie zmieni ich struktury. Co preciz nie znaczy, ze nie moze prowadzic bloga, pokazywac wlosow i jak o nie dba. Wiele dziewczyn ma tego typu i co - ma zgolic na lyso? Dajcie dziewczynie spokoj

Gość gość
Wlasnie jakby o nie niedbala to by wygladaly o wiele gorzej, wiec przy ocenie wlosow trzeba brac pod uwage ich potencjal

Gość gość
podobne wlosy ma gapowo, mfairhair, dbajowlosy, tez suche i porowate, i coz, dbja jak mogą

Gość gość
Gapowo potrafi swoje włosy odpowiednio ułożyć, stylizować - prezentują się elegancko i wyglądają na zadbane. Wygląd włosów to nie tylko długość czy pielęgnacja.