Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Ja do talii. Włosy do pasa albo, o zgrozo, do kolan uważam za nieestetyczne. Ale to moja opinia.

Gość gość
W którym poście anwen trzymała kuchenke?

Gość gość
Nie pamietam ale zdjecie wrzuciła tez na wlosomaniaczki. Chyba ostatnie Zdjęcia jakie dala wlosow to Wlasnie to

Gość gość
Herrbata ma wlosy do pasa, musiałaś trafić na jej stare zdjecia - na insta chyba dodaje wiecej.

Gość gość
To nawet nie chodzi o tło, duzo blogerek robi fotki w domu - ale ta poza, jeszcze na kucaka czy klęcząco... Jakieś takie na odwal to zdjęcie po prostu

Gość gość
Herrbata ma twarz takiej suczy, widac ze lubi obgadywac innych co juz bylo tutaj pisane jakies rok temu. No i jednak zachorowala na to odpieluszkowe zapalenie, wstawia foty z brzuchem na prawo i lewo, po porodzie pewnie tez bedzie zalewac wszelkie facebooki i insta zdjeciami bachora

Gość gość
jej wlosy wolaja o fryzjera

Gość gość
Zajrzalam na jej insta w w sumie ciezko powiedziec dokad jej te wlosy siegaja bo najwiecej ma zdjec samej twarzy, albo od tylu przyciete, albo w warkoczu ktory nie wyglada na dlugi, ewentualnie z podwinietymi wlosami lub przerzuconymi do przodu, no to wtedy ma je na piersiach lub ciut za, a to chyba za krotkie by siegaly pasa z tylu

Gość gość
Ja ja lubie i dla mnie ma bardzo sympatyczna twarz. Pisała tylko o Anwen i to na forum publicznym wiec czym sie rozni od nas? Tym, ze miala odwage pod swoim nazwiskiem umieszczac nieprzychylne komentarze. I tez nie pisala jakos dramatycznie, bylam w tej grupie - to tutaj laski nie umieja sie zachowywac. Na insta obserwuje i fakt - daje duzo zdjec jedzenia czy krajobrazow ale ma tez sporo zdjec od tylu - chyba wiecej niz w warkoczach bo nawet nie kojarzę takowego :o Nie chce jej bronic, po prostu nie mam powodu jej nie lubić :D

Gość gość
A co ci przeszkadza, ze daje zdjecia z brzuchem? To piekny czas dla kazdej kobiety, powod do dumy :) Ma ochote - niech wstawia, nie zazdrosc kochana.

Gość gość
Co kogo obchodzi jakie zdjecia daje na prywatnym instagramie. na jej blogu wcale nie szaleje jakos w tym temacie - a nawet jesli , same zrozumiecie jak bedziecie w takim stanie. Kobieta ma chec wykrzyczec kazdemu w nieboglosy ze jest w ciazy :) U Eve na insta też teraz dzieciaczkowo, choć przewijają się gdzieniegdzie włosy. Mi to nie przeszkadza a jesli bedzie - nie bede wchodzic i ogladac :)

Gość gość
Kurde, znów nie widać postów , Anwen działa :P Zmienia tok rozmowy żeby tylko nie wspominać tej nieszczęsnej kuchenki ze zdjęcia ^^ Może przerzucimy się na inną stronę? Ktos pisał, że jest kolejny wątek

Gość gość
Anwen pisze jak zrobić samemu maskę pilingującą. która nawet nie jest na bazie półproduktów - ale zdjęcie na klęcząco w kuchni musi być. Tylko ładnie już wykadrowane :D Nie widać kuchenki

Gość gość
Znów nie widzę swojego komentarza :

Gość gość
Odgrzewanie starego kotleta, herbata gdzies (tu albo na wlosomani alo u siebie) przyznala ze ja ponioslo i nie powinna tak pisac, wiec dajcie juz spokoj z tym tematem. A Ance sie badz co badz nalezalo - po tej aferce wiele sie zmienilo . maja spor? Niech zalatwiaja miedzy soba XD

Gość gość
herrbata to ta blondyna?

Gość gość
O ironio Anwen znowu opiera sie o meble w najnowszym poscie :D

Gość gość
Haha chcesz to krzycz ze jestes w ciazy, ja bym zamowila tabletki poronne albo starala sie poronic, w najgorszym wypadku oodac po porodzie wiec nie wmawiaj mi jaka to ciaza jest piekna i ze kazda kobieta sie z niej cieszy. Bo nasz kraj taki piekny ze kobieta nawet nie moze legalnie aborcji zrobic. Prywatny insta? Ma tam prawie tysiac obserwatorow wiec raczej nie :p chodzi ki o to ze wielu matkom pada na leb i wpychaja swoje brzuchy i dzieciaki gdzie tylko sie da, jakby bylo czego zazdroscic. Anwen, Eve i Herrbata rowniez. A jak ci sie nie podoba co ja pisze to nie czytaj

Gość gość
Zabiła byś swoje dziecko?! Twoja mama Cię urodziła a co gdyby też chciała usunąć? Kurde jak można tak mówić i to kobieta. Ile ty masz lat?

Gość gość
Widać po Twoich komentarzach, ze nie lubisz dzieci - ale to nie powód cudze, jeszcze nienarodzone nazywać bachorami. I jesli inne kobiety cieszą sie z tego stanu po prostu to uszanuj a sama rób co chcesz, usun bo lepiej byś sie nie rozmnażala

Gość gość
Matko jak możesz tak mówić i planować aborcje czy oddanie dziecka. Widac ze nie znasz zycia i nie umiesz kochac, a moze sama nie bylas kochana i chcesz odebrać to swoim dzieciom. Wspolczuje ci takiego myślenia i obys go nie żałowala jak jednak zechcesz zostac mama a nie bedziesz mogla lub urodzisz chore dziecko. Zastanów sie na sobą i nad tym co piszesz

Gość gość
Nie każda kobieta musi czuć instynkt fakt, ale nie masz sie czym chwalić bo to co piszesz wręcz przykre jest

Gość gość
A wypychają brzuchy bo to nie codzienny stan i akurat to normalny odruch ze ciężarna chce sie pochwalić swoim stanem. Tak dzialaja hormony :) to chyba tylko takim jak ty to przeszkadza . Ja nie mam dzieci ale lubię oglądać i brzuchatki i cudze maleństwa.

Gość gość
Tak zabilabym i nic ci do tego. Bo to lepsze niz skazanie dzieciaka na tulaczke po domach dziecka i zmarnowane zycie, swoje i jego. Tracisz cialo, zdrowie, nerwy i pieniadze, starasz sie wychowac jak najlepiej a taki gnoj poslucha madrych z podworka i bedzie cpal, palil i klamal rodzicow w zywe oczy, malo takich przypadkow? Prolajfy szczekaja wszedzie i wez sie przyznaj w tym kraju ze nie chcesz i nie bedziesz miec dzieci (niewazne z jakich powodow) to cie zjedza, albo ze oddalabys lub usunela, to cie zjedza, ze egoistka, ze wygodna, ze bezduszna. Malo tego, majac wybor wolalabym uratowac zwierze niz dziecko bo to ludzie sa najbardziej smiercionosnymi bestiami na tym swiecie. Matki polki zabijcie mnie, bo wy to przeciez takie swiete :D

Gość gość
9.38 juz ty sie o mnie nie martw, instynktu macierzynskiego nie poczuje i nigdy miec ich nie zapragne, jakim prawem mi to wmawiasz skoro to ja znam siebie najlepiej? Ja bym skakala z radosci gdyby sie okazalo, ze jestem bezplodna, nigdy sie nie badalam i mam cicha nadzieje, ze tak jest. Moj maz w peli podziela moje zdanie, wiec stara panna nie zostane. A szklanke wody na starosc poda mi pielegniarka :). Gdybym mogla, to naprawde chetnie oddalabym swoja plodnosc (o ile ja wgl mam) parze, ktora naprawde pragnie wlasnego dziecka, ale nie moze go miec. Dawanie komorek to nie to samo, no i z powodow zdrowotnych niestety nie zakwalifikowalam sie. A lat mam 25 i bardzo duzy jak na swoj wiek bagaz doswiadczen, wiec o moje poglady i znajomosc zycia tym bardziej sie nie martw, serdecznie nie pozdrawiam ciebie i reszty popieprzonych mamusiek :D

Gość gość
gość z Widać, że jesteś bardzo skrzywdzonym człowiekiem. To już nie chodzi o to, czy chcesz dzieci, czy nie, ale w Twojej wypowiedzi czuć tyle wewnętrznego bólu, pewnie zadanego w ciągu całego życia czy w dzieciństwie. Myślę, że wizyta u dobrego psychoterapeuty mogłaby dobrze Ci zrobić, uwolnić się od tego, przerobić ból, bo to jest naprawdę straszne. Oczywiście zrobisz, ja zechcesz.