Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Haha i napisali ze na fb touz, a tu na kafeterii jest mocno cisniemy ja bez hamulcow i wgl :D

Gość gość
a ciekawosci zapytam ile macie lat? to moze wiele wyjasnic

Gość gość
Co wyjasnic? To ze krytykujemy zachowanie Anwen? To jest zabronione czy jak?

Gość gość
Tak, napiszę, że mam 41lat - aaa, bo jesteś stara już i zazdrościsz jej sukcesu napisze, że nie mam dzieci i mam dobrą pracę gdzie odnoszę sukcesy - aaa, zazdrościsz bo ona ma dziecko i łączy macierzyństwo z pasją i pracą napisze, że mam 23 lata - aaa, bo jesteś jeszcze niedojrzałą smarkulą i jej dlatego zazdrościsz, sama nic nie masz napiszę, że mam 30lat - aaa, bo jesteś blisko w wieku Anwen i dlatego jej zazdrościsz itd itp A gdzie na fb pisza o kafeterii? Czy źle zrozumiałam?

Gość gość
piszą tak w jednym komentarzu pod tym wpisem na blogu:"Uwziełyście się strasznie na ten wpis na facebooku, serio.. chcecie naprawdę czegoś mocnego to zapraszam na kafeterie gdzie dziewczyny już naprawdę obrażają i jadą bez żadnych hamulców po Anwen, tam to dopiero jest hejt, a nie tak jak u nas krytyka. Read more: http://www.poradyherrbaty.pl/2015/12/cenzura-w-komentarzach-czy-zamkniecie.html#ixzz3uyquJFQA" niektóre wpisy na tym forum faktycznie uważam za przesadzone, np. pociski w stronę wyglądu czy dziecka, ale reszta to tylko pisanie prawdy

Gość gość
XD Jakie te istoty diabelnie watla psychike maja. I to przyklad wychowywania bez konstruktywnej krytyki, zycia w jakiejs bance mydlanej. X Tez uwazam ze czesc wpisów jest przegieciem ALE no i tak to nie jest max tego co jakas podla istota by chciala napisac. Wiec robienie z tego watku zaglebia nienawisci jest smieszne. Niedlugo w tylek bez wazeliny beda sobie nawzajem wchodzic

Gość gość
Przejrzalam komenty. Paranoja. Widac niezle ubodlo to pare osob

Gość villemomoda
jezeli macie do 22 lat to jeszcze zrozumiem.. ale jak jestescie strasze to straszne z was zawistnice i plotkary. Napisze wprost do Anwen co was u niej boli. Ja nieraz krytykowalam jej wlosy a nawet w wątku herrbaty sie udzielilam

Gość gość
Ale ona już tu się nawet wypowiadała? I co? Część z nas pisała komentarze, ale nie przeszły, to na siłę nikt się pchać nie będzie :D Nie można zdania napisać tam, to można tu :)

Gość gość
do gościa z 15:14 - a te 22 lata to magiczna granica czego? :D

Gość gość
Czy tylko mnie się wydaje, że dzisiejsza reklama marki Braun na blogu Anwen jest wyjątkowo nachalna i jakaś taka... niesmaczna?

Gość gość
teraz produktu braun, boze jak ma sie sprzedaje

Gość villemomoda
wiesz jakąs granice musiałam zrobić... chociaż piszecie jak nierozgarnięte 16-latki... jej blog , jej reklama.. co was to interesuje?? Mi sie blog podoba 7/10 a nieraz i mniej ale to znacyz ,ze mam obrażać wyzywać??po co?

Gość gość
Wolę być durną zazdrosną smarkulą niż nadętą dojrzałą kobietą, która ma wypięte na wszystkich. W sumie jestem w wieku Anwen... (taaa oczywiście, że jej zazdroszczę ;P A tak na serio to zazdrościć można włosów o dobrym potencjale, tylko nie w takim stanie jak obecnie)

Gość gość
villemoda, ja przepraszam Cię, ale czy w każdym poście jest wyzwisko? Bo ja nie zauważyłam tego, nie wiem może inne monitory mamy i jakimś trafem ja prócz chamskich komentów widze mnóstwo normalnych, wyważonych i konstruktywnych? To zmień monitor albo idź do okulisty ;) x Też weszłam na najnowszy post ...Skojarzyło mi się z takimi castingami do reklamy (chyba w jakimś serialu widziałam) gdzie ludzie dukają najbardziej włazodupcze teksty o tym jak to dany produkt jest ekstra, szczerząc się przy tym do kamery :D

Gość gość
Strasznie sztucznie brzmi ten ostatni post... Jak z konkursu dosłownie. "Nie wychodząc z wanny sięgnę po depilator Braun Silk-épil 9, który jeszcze szybciej sprawi, że moje nogi będą idealnie gładkie. To konieczne, bo jak zawsze na święta planuję założyć jedną ze swoich prawie 20 sukienek." buahhaha xD

Gość gość
o ludzie, ten nowy post jaka porażka ;o

Gość gość
Ktos kiedys pytal, czy na Kafe sa pozakladane podobne tematy o innych blogerkach i ich zmianach na gorsze w zachowaniu, ja znalazlam jeden watek o Azjatyckim Cukrze juz jakis czas temu. Nie pamietam teraz nazwy ale po wpisaniu w google azjatycki cukier kafeteria to nawet kilka tematow jest.

Gość gość
jakos reszta blogerek nie musi robic nic ponad sily, aby miec na blogu kulture, ale jak ktos upycha sztuczne nudne temay i jest ponad stan i daje kosmetyki za 200 zł to soryy reklamu produkty za kilka stów..a wymowka to dziecko , a tu na 2 blogu pisze ze jest feministka błagam Was Anwen osiagnela DNO

Gość gość
No dokladnie, u wielu blogerek jest na blogach kultura NAWET gdy nie maja wlaczonej moderacji komentarzy (i dobrze). Lub odpisuja z kultura nawet na te najbardziej dotkliwe komentarze i upraszaja tez czytelniczki, zeby taki komentarz zignorowaly, zamiast rzucac sie stadem jak u Anwen, gdzie nawet za KULTURALNA,ale negatywna opinie zostaje sie zmieszanym z blotem przez nia sama, lub za jej przyzwoleniem. Mnie kiedys tez zmieszali, bo dopominalam sie o podsumowanie akcji plukankowej i napisalam, ze skoro Anwen zarabia na blogu to powinna dbac o takie rzeczy. Efekt: jak ci sie nie podoba to won, a takich anonimowych jak ty jest tysiace, nawet jak sie podpiszesz. A skoro Anwen komentarze moderuje, to chyba tym bardziej powinna u niej panowac kultura, wszak sama pisala po wlaczeniu moderacji (kiedys jej na blogu nie bylo) ze zrobila to, bo 'pojawia sie coraz wiecej hejterow i chce zachowac na blogu kulture'. A tymczasem jest o wiele, wiele gorzej niz przed moderacja

Gość gość
a teraz zarobila i chwali sie na instagramie gdzie poleci na wakacje

Gość gość
Na instagrama nie wchodzę, teraz zerknęłam. Jeśli to faktycznie okolice śródziemnomorskie to nie wiem co Cię tak boli, że się chwali :D Nie jest tam drogo. Okolice spoko, ale przy ciągłym zamieszaniu w tamtych rejonach mi się nie bardzo pali by tam jechać ;) Mnie raczej komentarze rozwaliły przy foto :P

Gość gość
O, znalazłam foto z Pauliną Sykut. "podobne jesteście" nie ma to jak wierne fanki :P Ładne babka ma włosy

Gość gość
Dzisiaj w komentarzu pod ndw przyznała się że nie może przestać pisać bo narazie ,,blog jest jej jedynym źródłem utrzymania" xddd . noo cóż.

Gość gość
Nareszcie napisala ze robi to dla kasy...ale nie wazne ze liche posty wazne ze wchodzimy a ona zarabia

Gość gość
Po przejsciu na swoja domene i usunieciu blogspot z adresu bloga wiele staje sie niestety takie 'paniusiowate'

Gość gość
O to też niestety zauważyłam, ale BHC wydaje się być mimo wszystko w porządku, nie wprowadza takiej rygorystycznej cenzury i lubię wracać na jej bloga

Gość gość
Ale w sumie to co jest złego w tym, że blogerka opisuje droższe kosmetyki? Nie znoszę Anwen tak samo jak większość tutaj, ale serio, Rossmannowskie hity już opisała całe wieki temu, to co, ma się powtarzać do usranej śmierci, żeby przypadkiem ktoś jej nie posądził o lans? Osobiście lubię czytać i o produktach zupełnie tanich, i o tych naprawdę drogich. Stawiam na eklektyczną zawartość kosmetyczki i łazienkowej półki. ;) O tanich hitach drogerii jest caaaałe multum blogów. Ja jestem zdecydowanie ZA jakąś zmianą, bo ile można pisać o Kallosach i tuszu Lovely?!